Термин Ноември 2025

• 27 340
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, обадих се на моя АГ,защото болките още продължават и той ми каза да отида за преглед..дано всичко е наред..

Стиснати палци всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover

Аз вече нямам търпение за прегледа края на другата седмица, ще стане близо 1 месец без преглед и ми е малко притеснено, но заминаваме в четвъртък, та нямам и много време за допълнителни прегледи, просто се надявам всичко да е точно. Надявах се тука по празниците да съобщим на роднините, че се събираме, ама нещо не ни дойде и на двамата с таткото така отвътре и отложихме за момента.

Светли празници на всички! Hug

# 631
Минах - всичко е наред, боляло ме около шевовете вътре 😅 изписа ми Магнерот, видяхме го малкото човече как шаваше, чухме сърцето и вече е 4.24см 🤗

# 632
Браво, Хоуп, радвам с, че всичко е наред!

На нас също още ни е доста притеснено, но все пак казахме на семейството по празниците и се радвам, че го направихме, че доста ме пазиха да си почивам, а и племенницата да не ми се кача на конче.

# 633
Йееее! Много се радвам! ❤

Минах - всичко е наред, боляло ме около шевовете вътре 😅 изписа ми Магнерот, видяхме го малкото човече как шаваше, чухме сърцето и вече е 4.24см 🤗

# 634
Благодаря ви,момичета❤❤❤

# 635
Момичета, къде си пускате пренаталния скрининг? Моята гинеколожка ми препоръча Геника, но тъй като ще я сменям, събирам мнения и изчаквам малко. Също така ми беше странно, че ме накара в 9г.с. да го пусна, а аз четох, че се пуска след 10г.с.. При вас как е?

# 636
Момичета, къде си пускате пренаталния скрининг? Моята гинеколожка ми препоръча Геника, но тъй като ще я сменям, събирам мнения и изчаквам малко. Също така ми беше странно, че ме накара в 9г.с. да го пусна, а аз четох, че се пуска след 10г.с.. При вас как е?
За прена тест ли имате предвид?
Ако е за него, при мен моя гинеколог ми препоръча Cell Genetics и утре ще ходим да го правя. Утре влизам в 12г.с.
Моят гинеколог ме изпрати заедно с феталната, но на фетална в Марковс ми записаха час чак за 7ми май, реших,че ми е късно и затова си смених часа за прена теста по-рано.
Аз знам, че може и в 9та седмица, но има риск да не се открие достатъчно ДНК от бебчето и да ви извикат да дадете кръв повторно.
Успех! 😊

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 10:52 от Foxy9

# 637
Аз правих Vision+ в Афродита, от там ми казаха, че трябва да съм поне 10+2, за да се открие достатъчно ДНК на бебчето и дори тогава ме предупредиха, че могат след седмица пак да ме повикат, за да дам отново, ако не се получи. Много рано е 9-та седмица със сигурност, по-добре изчакай, за да не се разкарваш двойно и да ставаш ненужно на игленик. При мен в 10+2 г.с. 7% от кръвта ми беше тази на бебка.

# 638
Аз съм тази седмица на 24 при проф Марков на фетална морфология и от там ще пусна и генетичното изследване ,аз съм 13 седмица по изчисления

# 639
Как се справяте със запека?.Почна доста сега и нали не може медикаменти а ям повече суха храна че ми се гади..?в 10г.с😭

# 640
Ох момичета, аз си знаех, че нещо не е наред с урината ми като я видях мътна и ето че ми пратиха съобщение да им занеса отново за изследване, защото от първата не бил видим и точен резултата. Днес занесох и сигурно ще се пият пак АБ и с тази бременност ако открият нещо. Притеснява ме, че пия и АД и сега АБ, дано бебчо да е добре накрая... Иначе при мен като че ли малко гаденето отминава, но следобедите и вечерите съм просто като парцал, пия много айран, че ми се гади много от вода и други течности, което не знае колко е добре:((

# 641
Дуфалак, има го като сашета и като сироп. Лично аз не съм го използвала, защото доста често се боря с разстройство, от както съм бременна 🙄 , но пък приятелка го пи, когато беше бременна и остана доволна.

Как се справяте със запека?.Почна доста сега и нали не може медикаменти а ям повече суха храна че ми се гади..?в 10г.с😭

# 642
Момичета, днес получих силен сърбеж отдолу и като се погледнах видях, че имам бели налепи. Най-вероятно гъбички. Притеснявам се дали ще навреди на бебето докато отида на преглед на 22-ри. Имате ли някакви бабини методи за облекчение на такива сърбежи?
И аз имам предната седмица,но за 2 дена ми мина сега на 24 съм на преглед да видим какво е🍀

# 643
Мелилакс клизмички ме спасяват, безвредни са, поне не са за пиене и 5 минутки след поставянето си отивам леко и безболезнено. Simple Smile

# 644
Ох момичета, аз си знаех, че нещо не е наред с урината ми като я видях мътна и ето че ми пратиха съобщение да им занеса отново за изследване, защото от първата не бил видим и точен резултата. Днес занесох и сигурно ще се пият пак АБ и с тази бременност ако открият нещо. Притеснява ме, че пия и АД и сега АБ, дано бебчо да е добре накрая... Иначе при мен като че ли малко гаденето отминава, но следобедите и вечерите съм просто като парцал, пия много айран, че ми се гади много от вода и други течности, което не знае колко е добре:((

И аз от тази седмица след 18.00ч ми се гади ужасно така че каквото ям ям дотогава че знам след това няма да мога.
Мен и от айрян ми се гади сама вода пия.А толкова обичам кисело мляко но ми е горчиво

Общи условия

Активация на акаунт