Термин Ноември 2025

• 27 396
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Момичета и аз така с много силно гладене през целия ден и нощ...
Аз и не мога да спя какво е това чудо нз и в първата ми бременност беше така,но поне спах сега и сън няма.Вече уж след 12 гестационна седмица ще мине така казват надям се много силно да мине някак си тая бременност ми става по лошо и мисля че няма да мине..
Иначе ям обикновени солети бисквитки вода с лимон малко облекчава но не помага нищо поне при мен.

# 616
Hellokitty1993 , и на мен постоянно и от всичко ми се гади, но и това ще мине (надявам се скоро). Терминът ми е 12 ноември.
Последните два дни се появи пробождане в яйчниците, основно вечер, до сега не съм имала (10 г. с.). На преглед съм в петък, тогава ще е и БХС.
Пожелавам на всички светли празници.
И моят термин е 12.11, на календарчето ми пише 10+3 , това не означава ли,че е започнала вече 11 седмица? Все още не се справям с изчисляването, но мисля че календарчето изчислява на завършени седмици.
При мен е на приливи и отливи това с неразположенията, няколко дни бях супер, после изведнъж ми прилошава... Но мисля че е в реда на нещата.
Успех на всички! Simple Smile

# 617
Фокси, това означава, но и аз понякога се хващам, че казвам започната седмица, друг път завършената.

Аз откъм гадене съм добре, ако стоя по-дълго без да ям го усещам, но хапна ли нещо и минава. Със спането обаче не съм добре, стана ли 4 часа след лягането и веднага трябва да тичам към тоалетната. След това пък често по час не мога да заспя.

# 618
Фокси, това означава, но и аз понякога се хващам, че казвам започната седмица, друг път завършената.

Аз откъм гадене съм добре, ако стоя по-дълго без да ям го усещам, но хапна ли нещо и минава. Със спането обаче не съм добре, стана ли 4 часа след лягането и веднага трябва да тичам към тоалетната. След това пък често по час не мога да заспя.
Разбирам те относно тичането до тоалетната, във втори месец се будех на всеки два часа, за да пишкам. Обяснявам си го с физиология, явно матката точно в този момент е притискала пикочния мехур.
Аз сега се притеснявам, че по няколко дни нямам никакви симптоми и предвид, че все още е рано, за да го усещам, се чудя всичко наред ли е, нормално ли е нищо да не усещам. След 3 дни съм на прена тест и се чудя да отида ли на един ехограф, за да знам преди теста всичко ок ли е... 😬

# 619
Foxy9, отиди. На мен точно лекар ми каза задължително да отида на преглед преди теста, защото всичко се случва... стискам палци всичко да е наред. Нормално е симптомите да са различни всеки ден.

# 620
Момичета, днес получих силен сърбеж отдолу и като се погледнах видях, че имам бели налепи. Най-вероятно гъбички. Притеснявам се дали ще навреди на бебето докато отида на преглед на 22-ри. Имате ли някакви бабини методи за облекчение на такива сърбежи?

# 621
Момичета, днес баткото ме удари в корема с юмрук уж на игра.. долу вдясно и сега се притеснявам Sad

# 622
24 г., втора бременност ми е, термин 07.11, все още не знам пола, в 11г.с+2дни съм 🌸

# 623
33 г., първа бременност, термин сама изчислих към края на ноември, пол все още не знаем, през май ще видим на пренаталния тест 🍀

# 624
Момичета, днес баткото ме удари в корема с юмрук уж на игра.. долу вдясно и сега се притеснявам Sad

Зависи от удара ако е ритнал не е ок но с ръка няма проблем.И аз се пазя от сестрата но тя с лакът ме натисна и усетих как се измества утробата.тя е затова да предпазва.Говори с проследяващия доктор.Удари от топки и контактни спортове са опасните.

А този пренатален тест същото ли е с химичен скрининг който ми казаха че се прави на 12та г.с?

# 625
С ръчичката беше,да 😅

Зависи от удара ако е ритнал не е ок но с ръка няма проблем.И аз се пазя от сестрата но тя с лакът ме натисна и усетих как се измества утробата.тя е затова да предпазва.Говори с проследяващия доктор.Удари от топки и контактни спортове са опасните.

А този пренатален тест същото ли е с химичен скрининг който ми казаха че се прави на 12та г.с?

# 626

Не, това е отделен тест, който може да се направи след 10+2. Генетичен е и е по-скъп, та е изцяло по желание.

# 627
24 г. Първа бременност , термин 07.11
11+2 г.с съм  пол все още не знам
Успех и лека бременност на всички ❤️

# 628
Момичета, обадих се на моя АГ,защото болките още продължават и той ми каза да отида за преглед..дано всичко е наред..

# 629
Стискам ти палци, Хоупче! 🙏🙏🙏 Всичко ще е наред, пиши после как е минало.

Момичета, обадих се на моя АГ,защото болките още продължават и той ми каза да отида за преглед..дано всичко е наред..

Общи условия

Активация на акаунт