Термин Ноември 2025

• 27 459
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
34 години 2 бременност термин 11.11 💜
Дано момичета всички гушнем рожбите си без проблемно 😊

# 601
26 години, първа бременност, термин 08.11 Simple Smile

# 602
32г
3 бременност
19.11.2025 термин
🍀

# 603
35г, втора бременност, термин 26.11🫶

# 604
Аз нито термин, нито пол имам още. Не съм била на преглед от 2 седмици и съм на ФМ след още почти 2 седмици, та ми е леко притеснено.

Весели празници на всички!

# 605
33г.
Трета бременност
Термин: 23.11.2025г
Пола не е ясен още

# 606
29 г. Втора бременност с термин 16.11. Пола все още не знаем

# 607
То за пола е толкова рано,че.. единствено,ако сме правили пренатест.

# 608
При инвитро как се смята термина? Пак ли според последната менструация?
Аз си го изчислих на калкулатора според последна менструация и съвпада с термина, който ми е определил репродуктивния лекар.

38г,  втора бременност, термин 29.11.

# 609
Привет, момичета,

Аз съм на 33 години, това ми е трета бременност (имам първо един мисед и после - дъщеричка, вече почти на 5г.), термин - може би 25.11, пол - не знам още.

Весели празници!

# 610
32г.
Първа бременност
Термин 12.11
Успех на всички 😊

# 611
Здравейте не са ми изчислявали термина ощи но се падам ноември по мои изчисления.В 10та седмица съм.
С много силно годене и прилошаване чак ми се завива сват понякога от лошо не мога да ям почти нищо.Така бях и с 1та бременност но като чели спря да ми е лошо в 3я месец..сега ми се струва че няма край от 2 мисеца съм непрекъснато приз деня ми се гади без повръщане.

Кога се очаква да спре?На вас лошо ли ви е ?

# 612
И на мен ми се гади, като сега в 9та седмица се засили. 😔 ако се залежа става по-зле, гледам все да си намирам по нещо да върша и да се разсейвам.
Чай от джинджифил последно ми беше повлиял добре. Ябълките също. В повечето случаи след 12г.с отшумяват нещата...

Здравейте не са ми изчислявали термина ощи но се падам ноември по мои изчисления.В 10та седмица съм.
С много силно годене и прилошаване чак ми се завива сват понякога от лошо не мога да ям почти нищо.Така бях и с 1та бременност но като чели спря да ми е лошо в 3я месец..сега ми се струва че няма край от 2 мисеца съм непрекъснато приз деня ми се гади без повръщане.

Кога се очаква да спре?На вас лошо ли ви е ?

# 613
Hellokitty1993 , и на мен постоянно и от всичко ми се гади, но и това ще мине (надявам се скоро). Терминът ми е 12 ноември.
Последните два дни се появи пробождане в яйчниците, основно вечер, до сега не съм имала (10 г. с.). На преглед съм в петък, тогава ще е и БХС.
Пожелавам на всички светли празници.

# 614
На мен не ми се гади много, поносимо е, но от вчера ме боли долу в областта на яйчниците и матката.. не е силно, но си има болки. Ако се понатисна леко, усещам къде ме боли. Малко ме стресира тази болка. Така или иначе са почивни дни, основно лежа, но пак си ме боли. В четвъртък съм на преглед, ако нещо не ми прещрака да ходя по-рано Confused
Сега съм в 9та седмица. Някой друг с подобни оплаквания?

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 17:58 от -Sunshine-

Общи условия

Активация на акаунт