Термин Ноември 2025

• 27 466
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Fayona, дявай ти с новата тема Blush казвай какво ти трябва. Ако има нужда, ще помагаме Simple Smile

Иначе за мен - 38г, 4та бременност, термин 27.11, още не знам пол Simple Smile

# 586
  • Ботевград
Привет и от мен 😊
За заглавната страничка..
33г, 5-та бременност ❤️Термин - още не е точно определен(нали имам леко забавяне и аз с 5 дни по измервания на бебето 🤯)
Пол също не знам.. Чааак след месец евентуално (на 16ти май съм на скрининг и ФМ в Щерев и нямаме търпение с таткото)..

# 587
Аз направо ще се цитирам, като така и така се повтарям.
Също, и по втория ми въпрос от преди два дена.. Забелязах, че Lookatthestars спря да пише в темата (надявам се всичко да е наред и просто да не й се занимава с форума). Искате ли да почнем да събираме информация за това списъче, че с това темпо, с което пишем, следващата седмица ще сме си изписали 50-те страници и трябва да мислим за новата тема? Някой има ли желание да се заеме с организацията и събирането на полезна информация за началната страница? Аз бих го направила, ако нямате против (и ако Lookatthestars не се върне да си я поеме).

Предишното ми мнение слагам в скрит текст, че стана много дълго всичко.
Скрит текст:
Аз го правих в МЦ Афродита в София, като предварително говорих с тях по телефона, за да обсъдим ситуацията ни и да ни запишат час. Предложиха ми втория пакет Vision Plus, тъй като имаме 3 предишни ранни загуби. Казаха ми, че трябва да съм минимум 10+2, за да има достатъчно от кръвта на ембриончето, циркулираща в моята кръв, и че резултатът става до 7 работни дена, всъщност стана само за 4 работни (6 календарни) дена. Аз отидох в първия възможен ден, когато бях точно 10+2, а и терминът ми е на 3-ти ноември, та предполагам, че затова съм първата с готов резултат в темата.

Аз също съм "за" да почнем да си правим списък с никовете, термините и пола (когато го разберем). Също може да си подготвим и полезна информация за началната страница на следващата тема. Lookatthestars, искаш ли ти да се заемеш с това, че си автор на темата ни, или предпочиташ някой друг да го поеме?
Ако ти се занимава прави. Каква информация ти трябва за заглавната страничка?

# 588
Момичета хайде да направим вайбър група,аз нямам фейсбук и месинджър

# 589
За списъка момичета почнаха да дават години, коя бременност е, термин, по-нататък ще добавям и пол. Ако някое от тези неща не ви се споделя, може да ги пропуснете. За полезната информация аз ще се поровя и после само ще ви помоля да пишете, ако видите някакви проблеми в нея.

# 590
На 27 години съм, 1 бременност. Терминът ми за сега е 16 ноември. 😊

# 591
На 34 години, първа бременност, термин (аз сама си го определих) досега не са ми го смятали -24.11. Пол - не знам все още.

# 592
При инвитро как се смята термина? Пак ли според последната менструация?

# 593
36 години,втора бременост ,вероятен термин 04.11.2025

# 594
25 години, първа бременност с термин 16 ноември. Полът не е ясен все още. ☺

# 595
При инвитро как се смята термина? Пак ли според последната менструация?
Еми, тук намерих един калкулатор, изчислява според датата на трансфера и в зависимост дали е 3 или 5-дневен. Не знам дали е верен...
https://www.whattoexpect.com/ivf-due-date-calculator/

# 596
Тук го изчислява на 26.11, а по последна менструация е 29.11

# 597
На мен репродуктивният лекар ми го изчисли по последна менструация, но бях сет. Не знам има ли значение.

# 598
26 г, първа бременност, термин 22.11 ❤

# 599
27г, втора бременност, термин 11.11 🤗

Общи условия

Активация на акаунт