Термин Ноември 2025

• 27 490
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! При мен пък хич ги няма симптомите, нормално ли е да бъде така! Миналата седмица бях на преглед, чухме сърдечна дейност и докторката каза всичко е наред! Преди не боляха гърдите, сега не усещам болка а много леко подуване само, дразнеха ме миризмите на моменти, сега не забелязвам нещо да ме дразни! Днес съм в 7 седмица и 4 дни.

# 541
Надежда, при мен е същото. Аз и преди бях доста обрана от симптоми, случваше ми се ако съм гладна да ми се приглади леко, но хапвам нещо и веднага минава. Гърдите ги усещах напрегнати, но не и болезнени. Сега има дни, в които нямам нито един симптом. Горе-долу малко преди 9-та седмица намаляха драстично при мен, но всичко беше наред при мен. Довечера ми е прегледът в 11-та и ще видим дали продължава да е така. И други момичета преди седмица казаха, че и при тях са намалели симптомите, та няма за какво да се притесняваш.

# 542
Надежда, при мен е същото. Аз и преди бях доста обрана от симптоми, случваше ми се ако съм гладна да ми се приглади леко, но хапвам нещо и веднага минава. Гърдите ги усещах напрегнати, но не и болезнени. Сега има дни, в които нямам нито един симптом. Горе-долу малко преди 9-та седмица намаляха драстично при мен, но всичко беше наред при мен. Довечера ми е прегледът в 11-та и ще видим дали продължава да е така. И други момичета преди седмица казаха, че и при тях са намалели симптомите, та няма за какво да се притесняваш.

Много благодаря, силно вярвам, че всичко ще бъде наред при всички ни! ❤️

# 543
Както казват докторите като нямаш симптоми - радвай се. При първото ми дете за секунда не съм имала неразположения. Сега още не смея да се похваля.

# 544
При нас вчера мина втори преглед след почти месец чакане. 8+2 официално, което май се води започната 9 седмица, но не трети месец все още 😄 Този път докторът беше друг и измери бебето като за термина, та явно е наваксало междувременно.

Много беше вълнуващо да видиш сърчицето след толкова време. При мен симптомите са ужасно надути и болезнени гърди, зверски глад и едно много странно гадене, когато започна да огладнявам. През нощта ми се запушва носа и пишкам през 15 мин, но да чукна на дърво засега е това 😄

# 545
При мен излязоха резултатите от пренаталния тест, който пуснахме на 9-ти - всичко е наред и вече официално се знае, че чакаме момиченце! Gift Heart

# 546
Честито Fayona,и при мен изразиха съмнение, че ще е момиченце  но и аз изчаквам пренаталния тест,аз вече имам една кака на 14 и много искам пак да е принцеска

# 547
Колко прекрасни емоции, честито 💓
Няма ли и други мами, които знаят вече пола, за да се нанасят на първата страничка прякор+пол 😊

При мен излязоха резултатите от пренаталния тест, който пуснахме на 9-ти - всичко е наред и вече официално се знае, че чакаме момиченце! Gift Heart

# 548
Ние няма да правим пренатест, на 29.04 съм на първа фетална и бхс. 🤗
Днес бях на преглед, човечето вече е 3.17см 😍😍😍❤

# 549
Здравейте, може ли да споделите повече за пренаталния тест? Къде го правихте?

# 550
Здравейте, моята урина и кръвен тест минаха днес:) Това беше изобщо първият ми преглед с тази бременност и се притеснявах за урината, защото с предната ми бременност винаги излизаше по някоя бактерия. Днес на мен урината ми се стори малко мътна, но веднага я провериха и казаха, че е чиста, което много ме зарадва. Сега чакаме и частния ултразвук на 29ти април:)) Надявам се всички да сте добре:))

# 551
Аз го правих в МЦ Афродита в София, като предварително говорих с тях по телефона, за да обсъдим ситуацията ни и да ни запишат час. Предложиха ми втория пакет Vision Plus, тъй като имаме 3 предишни ранни загуби. Казаха ми, че трябва да съм минимум 10+2, за да има достатъчно от кръвта на ембриончето, циркулираща в моята кръв, и че резултатът става до 7 работни дена, всъщност стана само за 4 работни (6 календарни) дена. Аз отидох в първия възможен ден, когато бях точно 10+2, а и терминът ми е на 3-ти ноември, та предполагам, че затова съм първата с готов резултат в темата.

Аз също съм "за" да почнем да си правим списък с никовете, термините и пола (когато го разберем). Също може да си подготвим и полезна информация за началната страница на следващата тема. Lookatthestars, искаш ли ти да се заемеш с това, че си автор на темата ни, или предпочиташ някой друг да го поеме?

# 552
Момичета, включвам се с лоша новина за мен.. днес ходих спешно на лекар, заради зацапване с червена кръв. Предните дни имах зацапване с кафява, но то не е проблем по принцип.. та докторът не видя пулс и следва прекъсване на бременността...не знам къде се намирам просто... В 9 с и 3 д съм и трябва да мисля дали с хапчета или кюретаж да станат нещата, още не вярвам какво чух... Не се знае каква е причината за случилото се, на 28.03 бях на преглед, когато видяхме пулс и малко след това всичко е приключило явно.. аз тогава бях с хрема.. възможна причина е вирус. Пиша ви това със съвет да се пазите..
Успех на всички, нека всички си останат в тази група до края и да си гушкат здравите бебенца!

# 553
Сонриса, много съжалявам за това, през което минаваш в момента.. Пращам ти много виртуални прегръдки и ти пожелавам бързо възстановяване - физически и емоционално! Heart

# 554
Сонриса, много съжалявам..изпращам ти и аз прегръдки.. Бъди силна, ние сме винаги тук за теб ❤

Общи условия

Активация на акаунт