Термин Ноември 2025

• 27 500
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
La Sonrisa, Ох милата, много ми става тъжно като чуя такива новини:(( Ако това ще се те успокои поне малко, голямата ми сестра направи аборт също в 9г.с., направиха й кюретаж, но след това се възстанови много бързо и си роди здраво момченце. Пожелавам ти скорошно възстановяване и скоро да ни зарадваш с хубави новини!

# 556
Момичета, включвам се с лоша новина за мен.. днес ходих спешно на лекар, заради зацапване с червена кръв. Предните дни имах зацапване с кафява, но то не е проблем по принцип.. та докторът не видя пулс и следва прекъсване на бременността...не знам къде се намирам просто... В 9 с и 3 д съм и трябва да мисля дали с хапчета или кюретаж да станат нещата, още не вярвам какво чух... Не се знае каква е причината за случилото се, на 28.03 бях на преглед, когато видяхме пулс и малко след това всичко е приключило явно.. аз тогава бях с хрема.. възможна причина е вирус. Пиша ви това със съвет да се пазите..
Успех на всички, нека всички си останат в тази група до края и да си гушкат здравите бебенца!
Много съжалявам за случилото се. Преминах през същото октомври 24г. Бъди силна и вярвай, че следващия път всичко ще е окей. Изпращам ти много прегръдки.

# 557
Здравейте аз в събота направих страшна алергия по цялото тяло в лицето цялата се издух ходих в спешно казаха ми се е уртикария сложиха ми урбазон и сега пия ксизал казаха ми че често се случва при бременни някой сблъсквал ли се е с такова нещо и безопасни ли са ксизала и урбазона в ранна бременност според вас ?

# 558
Искрено съжалявам да го прочета! Вярвам, че радостта много скоро ще се появи в живота ви! Пожелавам го от сърце!

Момичета, включвам се с лоша новина за мен.. днес ходих спешно на лекар, заради зацапване с червена кръв. Предните дни имах зацапване с кафява, но то не е проблем по принцип.. та докторът не видя пулс и следва прекъсване на бременността...не знам къде се намирам просто... В 9 с и 3 д съм и трябва да мисля дали с хапчета или кюретаж да станат нещата, още не вярвам какво чух... Не се знае каква е причината за случилото се, на 28.03 бях на преглед, когато видяхме пулс и малко след това всичко е приключило явно.. аз тогава бях с хрема.. възможна причина е вирус. Пиша ви това със съвет да се пазите..
Успех на всички, нека всички си останат в тази група до края и да си гушкат здравите бебенца!

# 559
Днес минах и ранната фетална морфология. Водя се 11+2, но бебенцето малко избързва с растежа, та отговаря на 11+5. Казаха ми, че по всяка вероятност затова АГ-то ме е пратило толкова рано, но наистина препоръчителният период е 11+6 до 13+6. Успяха все пак да видят и измерят всичко, та за момента всичко е наред. Взеха ми кръв за биохимичния скрининг и ми казаха утре пак да отида, за да ми разтълкуват и резултатите от там и да ми дадат цялата документация от прегледите.

За първи път и съпругът ми присъства на преглед, че досега оставаше все отвън при АГ-то. Разгледа бебенцето от всички ъгли, пуснаха му да чуе пулса и дори се просълзи. Наистина е страхотно усещането и нямам търпение всички вие да минете през него през следващите седмици! Heart

# 560
Някоя от вас сблъсквала ли се е с анаеробен колпит? Това ми пише на резултата от микробиологията..

# 561
La Sonrisa Много съжалявам за случилото се. Изпращам сили и кураж! Heart Exl

Fayona Благодаря за информацията, значи ще взема да си презапиша часа.

# 562
Някоя от вас сблъсквала ли се е с анаеробен колпит? Това ми пише на резултата от микробиологията..

Аз се сблъсках с това преди 2 години, тогава го борихме с комбинация с антибиотик + лактажин.
В началото на тази бременност пък имах други бактерии и тогава само лактажин ми предписаха и с 12-дневно дневно лечение успях пак да нормализирам флората. Предполагам и при теб първо ще пробват без антибиотик и ако не се получи ще ти дадат някой позволен по време на бременност.

# 563
Здравейте момичета, някоя от вас получила ли е резултат на цитонамазка 2Б, с наличие на атипични клетки? Микробиологията на влагалищен секрет излезе чиста, както и стерилната урина и чакам обаждане от доктор, но все пак се притеснявам. 😕 Преди година бях първа група...

# 564
Здравейте момичета, някоя от вас получила ли е резултат на цитонамазка 2Б, с наличие на атипични клетки? Микробиологията на влагалищен секрет излезе чиста, както и стерилната урина и чакам обаждане от доктор, но все пак се притеснявам. 😕 Преди година бях първа група...

Ако не греша варианти са HPV или друго възпаление. Пред година и на мен ми излезе IIБ и се оказа уреаплама. В повечето случай първо се прави HPV тест, за да се изключи и след това може да се направят разширени изследвания за бактерии.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 09:13 от Vertex

# 565
Здравейте, момичета. Който желае да направя чат в Месинджър нека си напише данните. После ще ги изтрием от тук след като добавя всички.

# 566
Месинджър не работи както трябва - само трие съобщения и налага някакви ограничения без да има реален проблем в съобщенията. Confused

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 10:38 от -Sunshine-

# 567
Миналата година получих резултат 3Д с ЧПВ, като по-предната съм била с 2А, цитонамазка правя всяка година. Оказа се просто сгрешен резултат, на второ взимане в друг град пак беше 2А.
Не ми се разказва какво ми причини тази грешка.
Така че, не бързай да се шашкаш, а изчакай разговора с доктора.

# 568
2Б е нормален резултат, може би има някакво възпаление. От 3 нататък е съмнителен и т.н.

# 569
Здравейте, имам страшна хрема от 2 дни и се чудя какво може да ми помогне. Правих инхалации, не помогнаха ...

Общи условия

Активация на акаунт