Поредната БУРГАСКА тема

• 18 232
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Честита Първа Пролет , Момичета !
Аз пък днес за капак на мрачното време и аз съм без настроение , но за това си има причина , моя така да се каже мъж.Вчера вечерта така ме ядоса и вбеси , че направо ми идеше да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
katalina не се притеснявай и аз никой не познавам , от няколко дена пиша така , че ше съм в същото положение като теб.
ЩЕ ДОЙДЕТЕ РАЗБИРА СЕ КАК НЯМА ДА ДОЙДЕТЕ ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ВСИЧКИ СЕ ПОЗНАВАМЕ ОТ ГОДИНИ. ПО ПЪРВИТЕ СРЕЩИ ПРЕДИ НОВА ГОДИНА И НИЕ НЕ СЕ ПОЗНАВАХМЕ /ТО НЕ ЧЕ СЕГА ПОЗНАВАМ ВСИЧКИ/, НО ВИНАГИ СМЕ СИ ИЗКАРВАЛИ МНОГО ХУБАВО. НАЛИ ТОВА Е ИДЕЯТА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ ОТБЛИЗО И ДА СПОДЕЛИМ ПРОБЛЕМИ И ДА ИМАМЕ С КОЙ ДА ХОДИМ ПО РАЗХОДКИ, ДЕЦАТА ДА СИ ИГРАЯТ И ТАКА

# 91
Аз пък днес за капак на мрачното време и аз съм без настроение , но за това си има причина , моя така да се каже мъж.Вчера вечерта така ме ядоса и вбеси , че направо ми идеше да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Недей да го #2gunfire твоя мъж, защото няма нищо по-хубаво от сгафил мъж на следващия ден! Simple Smile
Толкова са отзивчиви и услужливи, че можеш да си поискаш каквото и да е и ще знаеш че ще го направи само за да е омилостиви! Simple Smile
Стига да осъзнава вината си разбира се! Simple Smile

# 92
  • Бургас
Сега се чудя откъде да си купувам дрехи newsm78. Знам за магазина в подлеза на операта, но там са за по-напреднали майчета.
........ но най-неприятно ми е, че ми се схващат мускулте на дупето и понякога ми е трудно да ставам. ............ Дали и вие сте били така?
http://www.zadecata.com/index.php?page=0_1_4_6 Тук можеш да видиш адресите на магазините където можеш да се облечеш. Аз лично си пазарих от магазина на Републиканска и съм много доволна.  Peace
А за мускулите на дупето и аз го имам проблема, най-вече като се навеждам и изправям. Просто гледам да ги прескоча тези моменти.

Искам и аз на лекциите на 9-месеца  Cry ама все не успявам да се усетя навреме  ooooh!

# 93
Миленика, много съжалявам за неприятните преживявания с "бърза" помощ. Аз също съм имала няколко сблъсъка от подобно естество с тях Confused Как не мислят тези хора, че техният сън, може да коства нечий живот... нямам думи направо.
Дано да са здрави всички около теб и да не ти се налага да стигаш до бърза помощ вече Hug

Аз искам да ви питам за магазин за пердета, по възможност из центъра. Мислех да отидем до Бриколажа, но като знам че трябва да мъкнем и Румен с нас ooooh! Предпочитам да прескоча в обедната почивка до някой по-близко магазинче. Е, цените по възможност да не са х3 Simple Smile

# 94

И още един въпрос към мамите от Зорница, Изгрев или Славейков! Къде в района има място където разкодират gsm-i и веднага ли става на място или трябва да го оставя и след време трябва да мина да го взема, че преди ви питах, но не ми се слиза специално затова в центъра!
Предварително ви благодаря за отговорите!

Снежи аз съм давала на Джеф и си спомням че го оставих там. Не става веднага.

# 95
Незнам какви са цените, Ванче,но като гледам отвън -ми харесват пердетата вътре в магазинчето! Намира се между сградите, където е сладкарница Неделя и хр.маг-н Болеро на ул. Хр.Ботев! Има друг до църквата Кирил и Методий!

А аз искам да попитам някой да е виждал някъде да продават джи ес ем-и втора употреба до 20лв и пък някой да продава от вас! Трябва ми някакъв какъвто и да е, само да работи, да може звъни и отговаря!

Снежи аз съм давала на Джеф и си спомням че го оставих там. Не става веднага.

Къде е това Джеф? И колко ти взеха?

# 96
  • UK
 Запис !!!

# 97
Ало записващата! Wink
Влизаш в 19-та седмица! Simple Smile Не мога да повярвам как лети времето Simple Smile
Ние сме закотвени в къщи ама един път да пекне... Simple Smile
Как ми се разхожда с теб ако знаеш Simple Smile

# 98
  • По света и У нас
................................

Аз искам да ви питам за магазин за пердета, по възможност из центъра. Мислех да отидем до Бриколажа, но като знам че трябва да мъкнем и Румен с нас ooooh! Предпочитам да прескоча в обедната почивка до някой по-близко магазинче. Е, цените по възможност да не са х3 Simple Smile

Единият за който се сещам е като слизаш от Морската по Богориди и пресечеш Републиканска, от страната на магазина за сувенири /по-точно малко след него/. Друг има /но май не с много богат избор/ на Републиканска в отсечката между ул.Кирил и Методий и Славейковото пазарче. Пада се на ъгала. Едно време имаше и на Тройката до БиЕмЕс-а. А също така може да хвърлиш 1 поглед и на Александровска, в посока Стоматологията, малко след магазина на Тонино /от същата страна/ - има магазин за хавлиени изделия най-вече, но предлагаха и пердета поне за детски се сещам  newsm78. Кях да забравя и този на Билковата Аптека, от страната на Сладкарница Неделя, до Химическото чистене ...
 Peace

# 99
  • Бургас
Аз искам да ви питам за магазин за пердета, по възможност из центъра.
На ъгъла на Републиканска и Пиротска (улицата където е офиса на Диджиком и оградата на математическата за по-лесно) има един. Аз лично там си ших вече за трети път и съм страшно доволна от качеството.
Харесах си едни в Чара на белия блок на Ботева ама как ми ги ушиха  ooooh! Иска ми се да отида там и да ги  #2gunfire
Има и на Левски зад стария свободен университет. Е ама там ми се видя скъпичко.
В Домкото си харесах модел и като отидох да си купувам и ми викат да ама от това няма. Е, кога ще получите, да дойда тогава - питам аз. Ами не знаели хората дали въобще ще имат някога. Иначе си стоят изложени и като си харесаш - ами няма.  #Cussing out
Този на тройката вече го няма
Има нов магазин - срещу Болерото на Ботева ама не съм влизала.

# 100

Къде е това Джеф? И колко ти взеха?

Единия е на пл. Тройката, като идваш откъм Мак Доналдс се пада в ляво, а другия в който аз ходих е зад стария Свободен университет. А за цена това беше преди няколко години и ми взеха 15 или 20 лв не помня точно. Сега не знам какво е положението.  Laughing
Между другото там има и пердета. И на Републиканска, в района на Френската гимназия също има. И на Александровска в горната част от лявата страна. Леле какви обяснения дръпнах и аз ...  Joy Не знам някой разбра ли ме newsm78

# 101
 Joy Аз докато се изпиша и хората ме изпреварили. Добре че по - добре са обяснили от мен.  Joy

# 102
Здравейте момичета. Честита първа пролет. Хей Миленка защо ще биеш колегите от Бърза помощ ?не ти ли обърнаха внимание? doctorКак може да са толкова неучтиви! Confused Rolling Eyes

# 103
Честита първа пролет!!!
Днес е един прекрасен ден, макар и есенен за мен...
Дядо ми има рожден ден, а моята много близка приятелка от детските години ме зарадва с новината, 4е е бременна, след доста дълъг период на притеснения по темата! Heart Eyes
Много съм щастлива!!!

# 104
Славейковски мами, я кажете какво стана с т.нар. РУМ "Младост". сестра ми беше споменала преди време, 4е раз4истват вси4ки магазин4ета и сергии в района му. Каква е идеята? Какво направиха там в крайна сметка?

Общи условия

Активация на акаунт