Поредната БУРГАСКА тема

• 18 265
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
 Браво момичета много добре сте си изкарали  Hug  bouquet другия път и аз съм на купона  Flutter...

П.П. за Сарикови и ние сме доволни снимаха сватбата на брат ми и нашата с мъжо и сме доволни и ги препоръчваме на всички  Peace... при нас снима само Сарикова и за мъжа нямам наблюдения но на сватбата ни снимаха Сарикова и още едно момче така, че имахме 2 камери и се е получило много добре  Peace

# 196
  • Бургас
весело беше ,дайте да се организираме за Максимус

# 197
  • Бургас
Извинявам се за питанката ама не мога да намеря снимките.
Къде се намира това общо албумче.

# 198
На първа страничка! Simple Smile

# 199
весело беше ,дайте да се организираме за Максимус
Е, това е идея.Там съм! Peace

# 200
  • Бургас / Славейков
Добро утро и от мен Simple Smile .Сменях интернет доставчика и ме нямаше доста време.После заминахме на почивка в Родопите и  вчера благополучно се прибрахме.Сега немога да наваксам да изчета всичко.Срещата както винаги съм я пропуснала, по-късно ще разгледам и снимките.Надявам се да съм по активна вече.На почивката видяхме и Иван Звездев май снимаше предаването си, а може и само да се е разхождал из селото. newsm78Добре дошли на всички нови мами и дано им е приятно при нас . Grinning

# 201
Добро утро и от мен Simple Smile .Сменях интернет доставчика и ме нямаше доста време.После заминахме на почивка в Родопите и  вчера благополучно се прибрахме.Сега немога да наваксам да изчета всичко.Срещата както винаги съм я пропуснала, по-късно ще разгледам и снимките.Надявам се да съм по активна вече.На почивката видяхме и Иван Звездев май снимаше предаването си, а може и само да се е разхождал из селото. newsm78Добре дошли на всички нови мами и дано им е приятно при нас . GrinningКаде ходи на по4ивка

# 202
Добро утро,момичета!!!Весела седмичка на всички Simple Smile!

# 203
 pupelina Каде ходи на по4ивка newsm78

# 204
  • Бургас
Привет на всички и от мен. Много се радвам за вас, явно добре сте си изкарали в събота вечер.
И аз искам да си включа. За нашата сватба наехме човек от Сарикови, но понеже беше доста на края, почти бяхме забравили за видеото и 3 дни преди сватбата се свързах с тях те не яха свободни. Но пратиха едно момче - голям професионалист, без изобщо да се натрапва е направил страхотен запис. Излязла съм съвсем естествено, все едно не е имало камера. Така че е важно кой ще ти снима големия ден. Препоръчвам ти ги с две ръце, големи професионалисти са.
Следобяд съм на доктор и ще пиша като се върна.
Чао и хубав ден, макар и мрачен.

# 205
  • Бургас
Да същите са телефоните на Св.София  Peace
6u6on4eto дай координатите на Маврова  Praynig
Извинявай за закъснението ама рожденници какво да ги правиш  ooooh!
д-р Маврова
ж.к. Славейков, бл.17, вх.2, ет.1
сл.тел.: 58 26 81
дом.тел.: 841685
мобилен: 0897 200 051
работно време:
9,00 - 12,00 и 16,00 - 19,00
събота: почивен ден (и в събота съм я намирала на GSM или дом.тел.)
неделя: 10,00 - 14,00
Аз като някакво рекламно лице и преписах дословно визитката  Wink  Embarassed Но държа да подчертая че никога не съм имала проблеми с намирането й и оказването на помощ. Даже и мене си лекувам при нея, имам и повече доверие и при джипи-то си не ходя дори.

Фото заснемане може да ти направи фото Гея намират се зад х-л България, срещу бившата ІІ-ра поликлиника (мисля тя се намираше там  newsm78) Страшни снимки прави майката (Жечка се казва) за видео не знам но те се познават в бранша и ще ти препоръча някой. На брат ми на сватбата беше препоръчала и стана хубаво.

# 206
Хубава вечер беше! Много се радвам, че и аз успях да присъствам! А ето и от мен снимките:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117533&photo=88
т.е от 12 до 15 страница са от мен!

А къде е това Енержи?

# 207
Добро утро момичета и лек ден!  GrinningНа работещите - спорна седмица  bouquet,да изкарате много парички и весело настроение,въпреки мрачното време!!! Hug
Относно снимките,наистина стана голяма мешеница,но явно сме качвали няколко човека наведнъж!
Карай, купона пък беше супер!
sneji20 Енерджи се намира там където беше бившата Четвърта поликлиника, срещу Черноморка, по пътя за Победа- Ел кабел.
Отивам да гледам снимки hahaha

# 208
Здравейте , Момичета Simple Smile
Срещата наистона беше супер , изкарах си страхотно , а честно казано не озчаквах да си изкарам толкова добре сред непознати хора Simple Smile Надявам се да има и други срещи.А сега искам да ви почерпя тъй като днес с мъжо имаме годишнина Simple Smile

# 209
  • На морето!
Здравейте и от мен! HugВ събота наистина изкарахме много добре,въпреки че не можах да дойда на дискотека  Sadно като се роди мъничкото човече ще наваксам  newsm68 Дано наистина има повече такива срещи!
rose_madder,честита годишнина!Пожелавам ви да се обичате винаги толкова пламенно,колкото и сега!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт