Поредната БУРГАСКА тема

• 18 241
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
Честита годишнина Rose_madder!
Mira SB лично ние на нашата сватба бяхме включили куверти и за DJ, и за оператора. В ресторанта ние не им ползвахме услугите за фотографиране,а само  за камера. Имаше много от гостите ,които снимаха с апаратчета и предпочетохме да си спестим техните снимки. Правиха ни снимки само в ритуалната зала и в Морската градина.
 Танцьорите с пилето и тортата, не сме им поръчвали куверти- само парите ,за които се бяхме уговорили. От тях лично съм много доволна, много интересно си изиграха ръченицата,от ансамбъл Странджа са. Сарикова ме свърза с тях.

# 226
Упс, натиснах нещо ,но продължавам малко накъсано .
Та утре съм При Калчева на ФМ та да видим -не знам да си нося ли диск или не ще взема за всеки случай и после ще ви информирам как е минал прегледа .
wish-искам да те попитам ти като ходи при Калчева за какво беше ,за да разбереш пола или на ФМ. Асъщо и в коя г.с. беше?
Час си запазих като се обадих в чевъртък сутринта ,може би съм била от първите .
Поздравления за фотографките на срещата   bouquet.

# 227
Здравейте момичета! По принцип се подвизавам в счетоводните теми и си признавам, че за първи път влизам в този подфорум  Embarassed , но имам нужда от помощ.
Дойдохме на гости на родителите ми в Бургас и смятаме да поостанем. Но имаме проблем.
Моят мъник хапва само пюретата на Гербер, а никъде не мога да му ги намеря. Търсих къде ли не  - няма. Пробвах с останалите - Хип, Нестле, Семпер...така си ги изхвърлям. Изобщо не ги хапва.
Моля за помощ. Някой знае ли от къде мога да купя пюрета Гербер в Бургас?

# 228
Аз да се запиша само, че съм жива. Макар и малко недоспала все още Laughing
Като ви казвам, че срещите трябва да се по-често не ме слушате. Айде пускайте следващите дати за гласуване Party

# 229
Айде на реалити шоута!Кой,каквото му е интересно- VIP Брадър ,Мюзик Айдъл. Laughing После ще си коментираме,аз мисля,че Азис и мъжа му ще са вътре,но да видим........ Joy

# 230
  • у нас
Здравейте момичета! По принцип се подвизавам в счетоводните теми и си признавам, че за първи път влизам в този подфорум  Embarassed , но имам нужда от помощ.
Дойдохме на гости на родителите ми в Бургас и смятаме да поостанем. Но имаме проблем.
Моят мъник хапва само пюретата на Гербер, а никъде не мога да му ги намеря. Търсих къде ли не  - няма. Пробвах с останалите - Хип, Нестле, Семпер...така си ги изхвърлям. Изобщо не ги хапва.

Провери на Полиема - това е на Богориди срещу х-л Плаза. Също може да има в склада на новата поща, също и на Черноморка. Аз ти чета препоръките в темичката и се надявам да ти помогна.

# 231
Да се включа и аз. Все немога да намеря време.
Калчева наистина има хубава апаратура, но не я ползва. Има 4D апарат, а го ползва за 3 D.
а да Ви изклюкам друга клюка. Аз ходих във Варна на 4 D в Майчин дом при д.р Якоб
неговата ученичка е д-р Калчева която е в Бургас. Прегледа ми трае 30 минути. Имам си клипче. Консултация за лекарства и др. И всичко за 40 лева.
Вие решавате. Аз благодарение на съветите на Якоб имам здрава дъщеричка.

# 232
Не е ли д-р Яков?
Пюрета " Гербер " съм купувала от пазара на Младост в Славейков. Сега изместиха магазина в един нов блок до Била 2. Мога утре да мина и да проверя дали продават.

# 233
 Моят въпрос може да прозвучи малко невежо, но какво значи 4D ехограф?Нали измаренията са три.Кое е това специалното четвърто?Според мен всичко това е шарлатанщина, да ме извиняват!
 Вери, много готин аватар, не го сменяй скоро! Laughing

# 234
Кое е това специалното четвърто?
Паралелното измерение.  Joy
Оххх изтрещЕх.
Цачи специално ме снима, за да се турна на аватар. Simple Smile

# 235
  • По света и У нас

Пюрета на Гербер съм купувала със сигурност от Голямата Била /тази на Трапезица/, освен това можеш да провериш и в Штъркела, намира се на една пряка на Богориди /виж на картата отбелязана в началото на Темата/ ... В склада за памперси зад Новата поща, както и в Полиема - доколкото си спомням  newsm78 не съм виждала .... Може да провериш и евентуално в Темата на ул.Македония и в Йори на ул.Оборище
 Peace

# 236
  • По света и У нас
Моят въпрос може да прозвучи малко невежо, но какво значи 4D ехограф?Нали измаренията са три.Кое е това специалното четвърто?Според мен всичко това е шарлатанщина, да ме извиняват!

Някъде бях срещала обяснение, че всъщност 4Д е 3Д в реално време ... Ако това донякъде въобще те ориентира  Mr. Green

# 237
  • Бургас / Славейков
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118252Ето малко снимки .Почивката беше в с.Павелско на 40 км от Асеновград.

# 238
Момичета, пускам си поста и тук, ако някой сметне, че го интересува. Както знаете, паричките за нашата благотворителност вече се поизчерпаха. Танина им води сметката. Но наближава Великден и планираме ходене в Бата на 06.04.2007г. - тръгване в 10ч от Бургас. Който иска да идва да казва, за да планираме местата и колите. За Бата сме предвидели да купим само козунаци, за да зарадваме дечицата и да им занесем стари дрехи. Аз съм се заела със събирането им. Така че ако някой има да пише на лични. Само да препомня, че децата са на възраст от 14 до 20год. А след Великден е хубаво да се отиде и в Средец и там да се помогне, поне с малко.  По принцип не е спешно събирането на средствата, но ако имате желание да събираме и под каква форма до го измислим тоя път - казвайте.

# 239
Знае ли някой кои лекари работят в Ел Масри. И по точно има ли някакъв др. Маринчев или Миринчев и дали знаете нещо за него

Общи условия

Активация на акаунт