Ама айде Пламъчето да започне само да си вдига гащите да не лудна съвсем!

6u6on4eto, айде дано връзваш панделки скоро!

Пък после ще кажеш как се прави мома, след мъж ...

Някой знае ли повече за кабинета на Гамишев и откога ще е в нов кабинет, защото утре съм на консултация при него, а незнам дали изобщо е в El Masri? А вие как сте? Аз се чувствам малко зле от четири месеца не съм излизала стоя си вкъщи и затъпявам тотално карам малко проблемна бременност и съм постоянно с болки в кръста и корема!Вече искам да съм в 9-я месец и да раждам,а съм още в 4-я и се чудя дали изобщо ще минат някога тези болки. 
:
Някой знае ли повече за кабинета на Гами шев и откога ще е в нов кабинет, защото утре съм на консултация при него, а незнам дали изобщо е в El Masri? А вие как сте? Аз се чувствам малко зле от четири месеца не съм излизала стоя си вкъщи и затъпявам тотално карам малко проблемна бременност и съм постоянно с болки в кръста и корема!Вече искам да съм в 9-я месец и да раждам,а съм още в 4-я и се чудя дали изобщо ще минат някога тези болки.
В 9-ти пак е зор, защото трудно се обръщаш в леглото, киселините стават част от живота ти и са налице при всяко движение, мисълта че ще изпуснеш нещо на пода и трябва да се наведеш да го вземеш те изпълва с отчаяние, а опитите да си обуеш чорапи или маратонки - караше ме да мисля за самоубийство. И единственото нещо, което те спасява от мисълта да си прережеш вените е това , че корема ти мърда много и усещаш крачета, коленца, дупета ... и е толкова хубаво!
И мислиш само колко е близо най-важния ден в живота ти! 
от към улицата