Предай нататък най-вкусния детски спомен с Dr. Oetker

• 11 468
  • 424
  •   1
Отговори
# 135
Най-мил детски спомен ми е как се събираме всички около празничната трапеза и се борим с яйца. До ден днешен ме карат да се усмихвам боядисването на яйцата, приготвянето на козунаците и въобще на ястията за празника.

# 136
Великден свързвам с аромата на изпечен дамашен козунак и  боядисване на яйца.

# 137
Как се събирахме братовчедите в събота и боядисвахме яйцата, с "бабешки" методи 😀

# 138
Боядисването на яйцата и вкуса на пресен козунак носят винаги приятна емоция.

# 139
  • София
Боядисването на яйца и месенето на козунаци са ми любимите традиции - и когато бях дете, и сега.

# 140
Месенето на козунаци. Боядисването на яйцата. Потъркването по бузите на децата с червено яйце за здраве, когато ми се посне борец. Дългите фамилни обяди.

# 141
Боядисването на яйца

# 142
Боядисването на яйца Heart Eyes и като малка, и сега

# 143
Боядисването на яйцата с мама и месенето на козунаци с баба

# 144
Най-милият ми спомен е боядисването на яйца с памук

# 145
Ооо, боядисването на яйцата, разбира се.
Помня, че за шарките използвахме различни листа, парцалчета от тюлени пердета, чорапогащници и др.

# 146
Мил спомен ми е как на Великден се събирахме цялото голямо семейство и се борихме с яйцата. Ухаещите козунаци,който намахме търпение да хапнем и разбира се други вкусни неща приготвени от баба ни на село.

# 147
Мил детски спомен е боядисването на яйцата. И ако твоето яйце се окаже борецът пада голяма радост! Ритуалите, които ме карат да се усмихвам и до ден днешен са събирането на семейството.

# 148
  • Mediterraneo
Винаги щом ми замирише на козунак, пред очите ми е баба, месеща и печаща козунаци. Стаята топла, въздухът тежък и душен, прекрасен аромат, баба изморена, но широко усмихната и ние, обикалящи още втасващите или вече изтиващите козунаци, готови да си откраднем парченце.

# 149
  • София
До преди няколко години много обичахх да боядисвам яйца и цялата суетня около Великденската трапеза. Сега вече съм изморена от всичко и крайно изнервена Disappointed  спомням си с баба ми как правехме козунаци с мармалад и боядисвахме яйцата донесени от село с естествени бои.

Общи условия

Активация на акаунт