Предай нататък най-вкусния детски спомен с Dr. Oetker

• 11 000
  • 424
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Най-вкусно ми е козуначетото роло с макова плънка, но толкова рядко сме го правили, че ми остава само вкусът от детството. Мама, лека и пръст, го правеше.

# 421
Мама винаги шареше яйцата с листенца и цветенца, поставени в част от тънък чорап. На- красиви се получаваха листенцата от детелина. Спомням си, как трескаво търсехме със сестра ми четирилистна детелина на поляната срещу къщата за украса, но уви, все нямаше и нямаше.
Със сестра ми измислислихме още нещо
- кой с какъвто цвят дреха е облечен на празника, такъв цвят яйце да си вземе.

# 422
  • Варна
Най милия ми спомен беше,когато маминка приготвяне домашни козунаци и се събирахме цялото семейство,да празнуваме.

# 423
Боядисването на яйцата и събирането на цялото семейство на празника.

# 424

Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект с продукти на Dr. Oetker. Това са:

sweet_maniche
Mädche
Джери*
Stone flower
NadiaNGX

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 21.04.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Dr.Oetker. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата. Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Dr.Oetker до 30.04.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт