За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 003
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Факт е,че не е приятно да си сам, но и да правиш компромиси с човек, когото не харесваш само ,за да не си сам пак не свършва добре. Имам предвид,че човек дори да е в мир,че е сам е добре все пак да продължава да търси социални контакти независимо в кой аспект - работа, хобита и т.н.

# 226
  • Банско
Напоследък си мисля само как искам децата да пораснат, обаче се сещам, че ние ще остареем а не искам Simple Smile

# 227
  • Mediterraneo
Не искай това! Моето едното вече отлетя, толкова ми липсва. Всеки ден си говорим, пишем, виждаме се на видео, но я няма при мен да я гушкам. Остана ми второто, още е на 15, но докато мигна, и тя ще хвръкне Sad За остаряването пък съвсем... Все едно още съм на 30, а скоро ще направя 50, нищо живот ми остава.

# 228
Тарталета съгласна съм с теб. Само където моето дете е едно. Толкова бързо порасна! Липсват ми дните на кърмене, игри,разходки.

И както казва ММ повечето ни живот отмина.

# 229
ЕЕ, не така! Стегнете се!
Ще се радваме на тяхното щастие, и ще си гледаме нашето!
Планирайте пътувания, изненади за половинката, кратки глезотии, които не сте могли , докато са вкъщи...

Скрит текст:
Аз чакам със смесени чувства НГ 25/26- за пръв път, от толкова години,  ще сме си за наша сметка  Animal Dove  Animal Dove  и сме в търсене на най-запомнящо се изживяване Vs.  най- желана, никога недостигната дестинация - още не сме стигнали до консенсус.
Аз се наслаждавам на планирането, точно толкова, колкото на самото пътуване Sweat Smile

# 230
  • Бургас
Не знам за какво говорите. Мисля си за това, че е важно децата ни да са здрави и да имаме силна и пълноценна връзка с тях. Животът се променя и върви напред, трябва от всеки период да се извлича и оценя хубавото. Синът ми е на 19г, няма смисъл да изпадам в носталгия по детството му,  благодарна съм, че и сега ме прегръща всеки ден и ме допуска до света си. Всеки период има своите хубави страни, нека сме здрави и гледаме тях. И нека децата не са целия ни свят, за да сме пълноценни за тях и за себе си.  И  в този ред на мисли, наближавайки 50г, си мисля колко ми е хубаво точно сега.  Мога всичко, но не съм с акъла си, когато бях на 20-30г.  Животът е прекрасен, точно тук и сега.

# 231
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не знам дали има нещо, което не съм могла да правя с половинката докато децата са вкъщи. Може би само сме избирали по-подходящите моменти, да кажем Grinning
Пътуванията ни винаги са били с тях и са време,
което ще ми липсва... трябва ми нагаждане към променящата се ситуация, и за мен също не е безболезнено.
Ясно е, че това си е нашата, родителска болка, и наша задача е да не я прехвърляме върху тях.
Цял един най-основен етап от живота ни приключва, нормално е да изпитваме тъга.

Мисля си, че съм благодарна, че на света има такива хора, какъвто беше папа Франциск.

# 232
Ооо, заради моите деца, колко поводи съм пропуснала,  колко почивки съм разместила...вечно съобразяване с техните календари- тренировки, състезания, турнири ...
Всеки си знае него си  ,но  мисълта ми е, че всяка възраст си има предимства- като малки са едни, като пораснат- други.

Относно папата- колко много хипокризия има в тая институция, че чак по официални канали се чуват критики   колко дълго са го поддържали, за да не "рязвалят" Великдена Rage

# 233
Мисля си как липсата на комуникация и екипност прави хората в един колектив затъпели и безчувствени зомбита. Толкова да си забит в бакии и каши, че чак да нямаш сили да пожелаеш весели празници на тези около теб. И как заради едно вкиснато лайно и най-прекрасната каца с мед се съсипва.

# 234
Минаха празниците, изядохме агнешкото и козунаците, минахме и през църквата и пак сме си същите говеда. Без извинение

# 235
# 236
И аз се чудя какво общо има яденето на козунаци и агнета с Рождество Христово. Всичко е опорочено и преиначено, за да оправдаем поредното плюскане и почивка.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 18:23 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 237
В по-стари времена хората са постили и на Великден си отпускат душата с вкусна храна. Пост, следван от празник си е съвсем в реда на нещата.

# 238
И аз се чудя какво общо има яденето на козунаци и агнета с Рождество Христово. Всичко е опорочено и преиначено, за да оправдаем поредното плюскане и почивка. Без извинение.

Възкресение Христово 🤗, иначе и аз не виждам смисъла от тези неща... В един ден сме едни , на следващия същите... И това е на всички празници.

# 239
  • Другата България
Говедата по принцип не се влияят от празници.....
“Говедата“ също.
Делник, празник, “оно си рупа, ли рупа.....“

Общи условия

Активация на акаунт