За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 064
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Значи няма да го гледам, моля не го качвайте. И новините няма да чета. Дано не ми излезе във Фейсбук.

# 421
На мен във ФБ ми излезе.
Ама и по ТВ-ти ли са го давали?
Ужас.

# 422
Защо да го махат, това е действителността, безнаказаност за всичко, през 90те нямаше толкова бити и убити. Ще станем зъб за зъб, око за две.

# 423
Мисля си, че е много хубаво, че съм изживяла по-голямата част от живота си. Това, което идва, не ме кефи.
Жал ми е за внука ми и децата на негова възраст, но те са приспособими и ще се справят.

Нямам деца, но още сега започва да ме тревожи как и в какво общество би живяло детето ми. Много често си мисля за това, особено напоследък. Страх ме е, защото съвременната младеж няма никакви принципи, ценности – повечето нямат съвест и не изпитват съжаление към другите. Няма и държава, която да контролира това, което се случва в момента. Насилие, наркотици, необразованост, вседозволеност – всичко е на едно място и без контрол. В каквото и семейство да възпитаваш детето си, не можеш да контролираш каква среда ще го заобикаля в крайна сметка

# 424
А аз се чудя в какви времена ще живея самата аз след 20-30 години, защото технологиите се развиват твърде бързо... Замърсяването на планетата също.

# 425
Видеото ми изскочи случайно във фейсбук, много е гадно. Един удар е, но ми прилоша. Докато успея да скролна...видях достатъчно. Страхувам се. Не искам никой родител да е на мястото на родителите на това детенце...., а и на другото - също.
Докато децата ми растат, усещам как лека-полека свиквам с това, че не съм около тях постоянно и се гордея с тях, когато се справят сами. Но като видя нещо такова...ми се доревава.

# 426
Такива агресивни трябва да ги държат затворени  някъде. И да не излизат с оправданието, че бил болен, че не знаел какво прави и т.н., като не знае какво прави, защо не нарани себе си, а друг?

# 427
И някой снима, без да се намеси...

# 428
Как да се намеси, може и него да удари?

# 429
Как да се намеси, може и него да удари?
И докато снима пак може да го удари, ама снима и качва. Говеда! Без извинение

# 430
То добре че снима, за да се разчуе вместо да се потули.

# 431
  • here and now
Аз пък си мисля за друг вид насилие, тормоз. Дъщеря ми днес ми сподели, че някой е направил профил в ИГ с нейните имена и снимка и е разпратил покани на различни хора с които принципно се познават. Тя "си" е пратила също, но не се е "харесала" и няма как да види какво публикуват от нейно име и кои са ѝ приятели...
На 14 е.
Чудя се да пускам ли жалба някъде или да изчакам "3-те дни чудо"..
Детето не се чувства травмирано, просто е възмутено....

# 432
Да си сменя работното място, ама как да рискувам, като всичко е с “връзки”…

# 433
  • Варна
Мисля си за малката ми дъщеря (19г.), която снощи ми каза, че си напипала топче в гърдата. Не я боляло, боляло я малко по-надолу, като ударено. Утре е при личната, дано я изпрати на ехограф. Свито ми е.

# 434
  • София
Дано всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт