За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 066
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Такова нещо за товарене на коли аз поне не съм чувала. Иначе за спален вагон трябва от рано да се действа. Аз купувам около месец предврително. А пък откакто е възможно да се купуват билети онлайн на гише не съм стъпала.

# 406
Ми сигурно не сте чувала, защото сте малка. Последно товарихме кола за Бургас началото  80 - те. Сигурна съм, че имаше такава услуга, опция  не знам как да я определя....
 Беше удобно.
А 2012 служителката ме гледаше "и... Кое да ви натоварим. Я пак"

# 407
Ми... честно казано не виждам смисъла ако имам кола да се кача на влак и да я товаря. Просто ще си пътувам с нея и ще стигна и по-бързо.

# 408
Тогава с влак се стигаше бързо и защо да не легна да спя, а да шофирам. Не ми отговаряйте.
Стана спам.
ПП. Да допълня, че някои хора ги комадироваха на морето и то не малко от юни до септември.
Те без коли и др. неща ли стоят там.
Сезонната работа не е дошла с демокрацията, имаше си я и преди 1989.г.
И ппп. Господи, колко съм древна, трябва да спра да пиша  тук.
Но съм завима. От форума. Вече нито една тема не е моята...

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 20:29 от *Биле омайно

# 409
  • София
Мисля си за “новините”. Накъде отива тоя свят..

# 410
Е, то едно време и магистрали е нямало, та явно за това.

Мисля си, че днес почти нищо не свърших и пак се уморих.

# 411
  • Бургас
Мисля си, за поредния клип с насилие над дете от дете, който гледах....
Чудя се, защо малки и големи се превръщат в чудовища....

# 412
Защото им се позволява.

# 413
Мисля си, че е много хубаво, че съм изживяла по-голямата част от живота си. Това, което идва, не ме кефи.
Жал ми е за внука ми и децата на негова възраст, но те са приспособими и ще се справят.

# 414
Доста хора използваха опцията да си качат колата на влака до морето и сутринта наспани и свежи да си я подкарат я към станцията, я към квартирката. Родителите ми не са се възползвали, но техни семейни приятели- редовно. Все пак едно време се пътуваше доста дълго време, да не забравяме за песента "със 100 километра в час аз летя..." Ладите, москвичите и варбурзите и толкова зорлем вдигаха. Grinning Беше си приключение. Пък по пътя се спираше, редяха се едни софри за обяд, режеха се дини...
Половинката в средата на 90- те някъде е ходил на море (на къмпинг) с кола, натоварена на влака. Първо, в нея бил  основният багаж плюс порвизии, пък така си и мобилен.
Сетих се за кемперите, привързали някоя мъничка количка на теглича. Grinning

# 415
Мисля си, за поредния клип с насилие над дете от дете, който гледах....
Чудя се, защо малки и големи се превръщат в чудовища....
Сега го видях. Дъщеря ми го показа. Не мога и не искам да повярвам, че е истина.

# 416
А защо въобще се гледат тези неща?
Още снощи по новините водещият предупреди, че не е за хора със слаби сърца. Станах и започнах да върша нещо из нас, даже се чудих да слушам ли въобще, камо ли да погледна към телевизора. Въобще не мога да си представя да ми кажат- има клип с насилие, чакай да ти го покажа.
То затова се и снимат, защото имат гледаемост.
Затворен порочен кръг.

# 417
И аз изгледах клипа, пуснаха ми линк без да предупредят какво е. Повръщах след това, стомахът ми се обърна.
Безумие е да пускат такива видеа в национален ефир.

# 418
В никакъв случай няма да го гледам.

# 419
Не знам какъв е, не съм гледали, ни чела новини, но...няма ли СЕМ??
Как така ще го пускат в ефир?
Нямаше ли някаква друга служба , май към ГДБОП, да свали клипа от мрежата???

Общи условия

Активация на акаунт