За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 046
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
За жегата, няма ли да има край?

# 511
Септември чак

# 512
Мисля за това колко кратък е животът...и за смъртта на внука на Тодор Живков. Всъщност каквото и да имаш, колкото и да имаш, психичното здраве е от значение, защото, ако е било самоубийство, от бездната на черните и мрачни мисли, които подтикват човек да го направи, няма как да избягаш....

# 513
А аз, току що научавам за Ozzy Osborne.
Мисля, че е благословен да е живял както си иска, и да си отиде, както е решил.

# 514
Мисля си, че нямам търпение вече да изляза в отпуска.

# 515
За децата си. За това, че не  съм виждала големия от Коледа. И не мога да разбера това нормално ли е когато говорим за пораснал човек, или ненормално, като се замислим  за краткостта на живота ...

# 516
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ох, сигурно ако се налага - свикваш.
За мен е трудно и би ми било тежко.
Не бих се наела да го определям като ненормално.

Накупих си всевъзможни органайзери и нова етажерка (съдраха ми кожата, ама е хубава) за кухнята и сега се чувствам като в нова кухня Grinning Кликнаха си на мястото, както се казва.

# 517
Аз пък ще коментирам от другата гледна точка, защото много често мисля за това през последните няколко години. Тъжно ми е, понеже виждам родителите си веднъж на половин/една година - живеем в различни държави. Най-тежкото е, че не знаеш още колко пъти ще успееш да седнеш с тях, да си поговорите, да създадете хубави спомени. От това станах много по-сантиментална. Мисля, че е особено трудно за жените, защото мъжете май минават по-леко през такива неща.

# 518
Виждала съм и двете крайности- да не се виждат с години, и да живеят г до  г#з. Никоя от двете не е добра.
Лошото е, когато виждаш, че с времето и разстоянието, започвате да нямате нужда от толкова интензивни контакти .
Сантиментална съм и аз, като се има предвид, че едва миналата седмица ги оставих да махат след нас, с пълни очи ...

# 519
  • Бургас
За спорта като цяло ли, или за професионалния?
Към професионалния имам известни резерви,
но иначе да - спортът, движението са живот.
И за любителския и за професионалния!
Всичко е въпрос на желание и искане!

За децата си. За това, че не  съм виждала големия от Коледа. И не мога да разбера това нормално ли е когато говорим за пораснал човек, или ненормално, като се замислим  за краткостта на живота ...
ГД, пожелавам ти скоро да се съберете и да си прекарате страхотно!

Днес си мисля, че до края на сезона има няма 50-60 дни! Как ще ги избутам....идея нямам....
Имам нужда от свръх сили и енергия!

# 520
Мислех си, че вече нямам търпение всички мои мечти да се сбъднат

# 521
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не е въпрос само на желание и искане, но както и да е.
Ама аз по принцип съм човек, който не е състезателен тип.
За мен спортът е здраве и живот най-вече.

# 522
Не ми се мисли за край на сезона! Той сега започна Grinning

# 523
  • Бургас
За мен е започнал още април! Много време ми е вече....

Мисля, че е време да си лягам, че утре сутрин ще е мъка пак....

# 524
Мисля си, колко скъпо излиза да подготвиш първокласник.....
Преди бях чувала от майки на по - големи деца, но ми влизаше в едното ухо и излизаше от другото, казвайки си " че какво толкова 5 тетрадки и няколко учебника".
Замислих се и за изнудваческия характер на въведените униформи. Една най - обикновена тениска, на която ще лепнат едно лого е двойно по - скъпа от същата такава в HM, само че без лого. Уж е направено за някакво облекчение на родителите, но всъщност отново е някаква ниша за печалбарство, в която се класират определени фирми, обслужващи нечии интереси.
А във връзка с работата ми съм контактувала с шивашки фирми и знам, че внасят всичко от Китай, та аргумента как шият и т.н не го приемам като основателен за двойно по - високата цена. Най обикновена тениска с якичка и 3 копченца, купуват я готова и ще и лепнат едно лого.
Че и първия учебен ден няма да те пуснат ако нямаш униформа. Ако още не си си сдобил детето, то трябва да представиш документ, че въпросното облекло поне е поръчано....
Чудя се какво правят хората които не разполагат с достатъчно средства.

Общи условия

Активация на акаунт