За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 050
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Деси, съжалявам за случилото се! Добре, че се е разминало само с материалнищети!

Аз много искам да забранят изцяло тия тротинетки. Изключително са опасни и няма ден без инцидент. То всъщност каращите ги са опасни, но щом не можем да спазваме правила, да ги забраняват.

# 496
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Абсолютно съм съгласна!
Анди се беше размечтал как ще си събира пари за електрическо колело (добре, че може да събира пари със същия успех като майка си Grinning ) Сега рязко и абсолютно разбра нашите аргументи против.

# 497
  • Mediterraneo
Моето мнение за тротинетки и колелета - на пътя ли са, да са положили някакви изпити за правоспособност, задължително застраховка ГО, отделно екипировка. Тук много ги спират, глобяват, ако нямат застраховка или каска, правят тестове за алкохол, отнемат тротинетки и пр. Обаче са неправоспособни водачи! Недопустимо е за мен да карат на пътя, наравно с коли, автобуси, камиони! Не съм за забраната им, тук се ползват за предвижване от възрастни хора( голяма част от колегите ми карат тротинетки), не за лиготии на диванета, но трябва да има някакви промени! Колоездачите са друга порода, нагли до безобразие! Екипиран като за Тур де Франс, а не подава знак за завиване! Качват се на натоварени магистрали, скоро утрепаха един в тунел на околовръстното!
Деси, раздай за здраве! Радвам се, че случката е завършила добре!

# 498
Като активно и ежедневно колоездеща, не разбирам идеята на електрическите колелета, освен ако не си възрастен човек или живееш на върха на някое тепе и упорито се придвижваш с колело. Във всички други случаи електрическото колело не ми се струва оправдано. Моите синове си правят устата да ми сменят колелото с електрическо, но мен това почти ме обижда... едни педали ако не мога да въртя... за къде съм тръгнала.
А относно тротинетките... в някакъв момент ще има трагедия и ще се вземат  мерки. Или няколко трагедии...

# 499
  • Галифрей
Хората полудяха с този тренд на Лабубу. Мисля,че откачено да висят по опашки и да се избиват за тези малки плащеци ключодържатели, украса за чанта. Много силен маркетиг правят pop mark няма значение как изглежда, важното да ги купуват,защото хората искат най-много рядкото човече. То малко като машинките допамина в мозъка се увеличава и вече не ги интересува искат целият сет за да се докопат до рядката фигурка. Те като стават поскъпи и редки и това сякаш ги мотивира още повече
Виждала съм истинските фигурки бяха изложени на Комик кона, не са кой знае какво не ми харесват никак,  не бих дала 80 или 90 лв за такава нелепа гъзария.
И аз като бях малка имаше трендове с тролчетата и фърбитата те поне си бяха сладки и достъпни. Има сега толкова много готини сетове с цели колекции на мистериозни кутии които ги продават почти навсякъде, не струва на пластмасова плюшка която ще отмине след време.

# 500
Пффф, за Лабубу да не чуя. Сдобихме се и ние с това чудо за детето, първото ни се падна дефектно без очи, то не стига, че си е грозно, ами и с дефект Simple Smile Има и някаква песничка, дошла ми е до гуша Simple Smile И сега малката я е страх от него, защото ако не го гледала както трябва, то ставало нощем и върши злини... кога ще го изхвърля...

# 501
  • Галифрей
Кофти ситуация. Това което знам  за да не е фейкт, кутията трябва да е с холограма да има такава специална маркировка. Буквите да шарят. Самото чудовище да има 9 зъба и очите му шарят и блестят си има кюарт код на етиките.
По добре да й вземете някоя от Стич серията на Минесо. Хем са акции сладки и милички  и не са толкова скъпи и някакви редки.

# 502
Нашето може и да е менте, ама е с 9 зъба и детето го признава за истинско хаха Това без очите ни го смениха с нова кутия и оттам излезе едно розово, с очички, 9 зъбчета и т.н. Но детето го е страх от него Simple Smile

# 503
  • Галифрей
И аз като по голяма ме е страх от тях 😂 това в тъмното като седи и като бъде осветено ще доста плашещо. Мания  ще отмине  както се появила.
Аз искам да си имам колекция с малки фигурки на муминтрол, но не намирам такива 😔

# 504
  • BG
Това Лабубу ми прилича на Критърсите https://en.wikipedia.org/wiki/Critters_(film)
Все едно да си купя кукла копие на всеизвестната кукла Анабел Laughing

# 505
Мина през нас вече периода на тези красотички Grinning
И сега интерактивната говореща маймунка

(незнайно как оцеляла) сме си я закачили с мъжа ми в спалнята да си я гледаме, няма така 50 лева да заминат в някой кашон барабар с другите, вече така ненужни Disappointed , а някога ужасно важни всякакви неща.

Ще раздам и почерпя за здраве, и вас тук всички от сърце ви черпя със здраве и късмет - другото всичко го постигаме - кога с по-малко, кога с повече зор Heart

ПП В Синсей виждам понякога някакви муминтролски неща - едни много готини стъклени чаши,
формички за сладки - но фигурки не съм виждала.

# 506
  • Галифрей
Благодаря ви! ❤

И аз ви пожелавам  здраве и любов, наздраве ❤

След време пак ще изкочи някоя мания 😁 Миналата година у нас имаше манията за магическите приказки на Дисни. Добре,че утихна,че бяха  като полудели.

# 507
  • Бургас
Мисля си за спорта! За възможностите, които той дава! Стига да ги пожелаеш искрено с цялото си сърце!

# 508
За спорта като цяло ли, или за професионалния?
Към професионалния имам известни резерви,
но иначе да - спортът, движението са живот.

# 509
Мисля си за човека в инвалидната количка, който пусна монета на момчето което свиреше на улицата. За момичето с умствена изостаналост, което целуна майка си по челото.
Как когато хората имат най-важните неща, които не се купуват с пари - не ги оценят.

Общи условия

Активация на акаунт