За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 006
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Благодаря, deaf, погледнах, има интересни предложения. Flowers Hibiscus

# 586
  • Fairbanks, Alaska
Мисля си как ми се пътува по България (а може и извън) в автобус.
Не за друго толкова в автобус (аз обичам влаковете), а защото искам да пътувам с такива хора в автобус, с които, пътувайки, да пеем песни. Ей така - пътят и полето да са се ширнали - а ние да пеем.  На душата ми се пее Heart
Особено ако автобуса е Икарус, от туристическите модели.

# 587
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ох, не мога да се сетя кои са те,
спомням си иначе добре търкалото посредата на градските Икаруси, дето му висяхме на парапетчетата с риск да паднем в гумената хармоника Grinning
Иначе аз съм се возила от Триполи до Бенгази с туристическо Чавдарче Grinning Климатик със сигурност не е имало, ама спомените ми пак са хубави. Дете, какво да правиш. От тия, дето не питат хотела на лагера колко звезди е Grinning

# 588
  • Fairbanks, Alaska
Икарус 250:

# 589
  • France
Толкова съм пътувала в миналото с автобуси, че за нищо на света не бих тръгнала на екскурзия така. Но хората сме различни

# 590
Мисля си, колко сме различни хората, това с автобуса, което описва Деси, за мен е кошмар 😂

# 591
Мисля си как ми се пътува по България (а може и извън) в автобус.
Не за друго толкова в автобус (аз обичам влаковете), а защото искам да пътувам с такива хора в автобус, с които, пътувайки, да пеем песни. Ей така - пътят и полето да са се ширнали - а ние да пеем.  На душата ми се пее Heart

Това ме връща в ученическите години, автобус, песни....ехееееее

# 592
Пътуването с автобус е несравнимо,понеже виждате от няколко метра живота в чуждата страна.
Не харесвам колоезденето,но понякога го гледам по Евроспорт само заради гледките от чуждите страни – телевизионната камера следи велосипедистите,но неизбежно показва и къщите,сградите,полята и горите около пътя.

# 593
Веднъж ходих с автобус до Германия на младини (по финансови причини) и след това никога вече не си и помислих да повторя. Неслучайно има самолети Simple Smile

# 594
  • France
Обикновено си на магистралата и нищо не се вижда. Виж, с влак е по-приятно.

# 595
Според мен, екскурзоводското пътуване е различно от предвижване от точка А до точка Б. На мен екскурзиите му напомнят на училищните времена Wink миналата година, есента бяхме на Белоградчишките скали, много хубаво си изкарахме. Видин също посетихме, беше хубаво.

# 596
Миналата година ходихме с автобус до Турция. Ситуацията беше: "не пей ми се, не смей ми се"
Не мисля, че бих повторила.

# 597
Днешните автобуси нямат почти нищо общо с онези от онова време – Икарус-а от снимката...

# 598
Миналата година ходихме с автобус до Турция. Ситуацията беше: "не пей ми се, не смей ми се"
Много си зависи. Точно до Истанбул ходихме с автобус скоро. Бяхме на първата седалка . Групата беше весела, пътуването комфортно и весело. От шофьора и автобуса си зависи много!  Една зима спукахме гума на една екскурзия, шофьора и мъжете я смениха за нула време и беше пак забавно. В Сърбия като ходихме положението с организацията беше трагедия , но шофьора беше пич и много бързо реагира и сплоти хората и направи пътуването и престоя по- приятен, че екскурзоводката бая ни изпили нервичките.

# 599
  • София
И аз за себе си. Последният път някой беше се надумкал с чесън, никакво съображение, целият автобус беше ароматизиран.

Общи условия

Активация на акаунт