За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 001
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Да. Намуат се с разни турски манджурляци на паузите. Кихат, кашлят, пърдят...
Разни трудноподвижни пенсионери едвам се влачат. През два часа пико, ако, а-у.Тамън заспиш, айде почивка. И ние с малко дете се бяхме потофирчили, който ни знае.

# 601
  • Другата България
Едно от най-хубавите ми и запомнящи се пътешествия беше екскурзия с автобус по маршрут България - Будва - Котор - Дубровник, и обратно. То пътят до там и обратно е половината преживяване, такива красоти няма как да се видят от въздуха.
Но ние си бяхме група, колеги, с луксозен автобус, страхотни спомени имам от това пътуване, а беше преди доста години.
Много зависи от това с кого пътуваш.

# 602
До Турция зависи дали е за пазар, дали за развлечение екскурзията. Спиранията са повече за цигари, отколкото за тоалетна.

# 603
  • Fairbanks, Alaska
Днешните автобуси нямат почти нищо общо с онези от онова време – Икарус-а от снимката...
За част от Икарусите се казваше, че може без проблем да са конкуренция на сегашните автобуси.

# 604
  • София /Абсурдистан
Не мога и не искам вече да си причинявам пътуване с автобуси или влакове. Особено на дълги разстояния.

# 605
Мисля си за това как повечето болести тръгват от психиката и от това, че потискаме нещо дълбоко в себе си,  което после изригва и ни удря .

# 606
Мда. В днешно време сме много по- осъзнати,уж, и пак- ако седнем да сравняваме , все преповтаряме стъпките на предшествениците си. Освен,  ако не си поставим за цел, да скъсаме тази нишка.

# 607
А аз си мисля за сбърканите хора. Ако се държиш добре с тях те ти се качват на главата, вземат те за глупак и си избиват всички комплекси. Ако си гаден и ги правиш на маймуни, тогава те гледат в очите като гладен пудел.

# 608
  • София /Абсурдистан
Мисля си за приятелството. И колко много то може да наранява.

# 609
То както близките могат да те нервират, никой друг не може...

# 610
Мисля си за това колко съм извадила късмет с мъжа ми.

# 611
Мисля си за това колко съм извадила късмет с мъжа ми.

И аз . И  с децата.

# 612
  • София
Мисля си, че ми предстои пътуване по магистрала с Фиат 500 и се притеснявам, особено след като ММ се върна от път с друга по-стабилна кола и каза, че едвам са се измъкнали от челен удар с друга кола, тъй като другият шофьор е връхлетял в лентата им. Чудя се дали може да предприемем пътуване с тази кола на дълъг път или да вземем друг траспорт.

# 613
По магистрала едва ли е толкова страшно, но по обикновени пътища без колчета си е цяло изпитание.

# 614
  • София
По магистрала едва ли е толкова страшно, но по обикновени пътища без колчета си е цяло изпитание.
Трябва да минем по Хемус от София до Варна, може би и не трябва да съм толкова черногледа, но предвид какво се случва постоянно, то.. гаранция - Франция май с какъвто и автомобил да си, не знам, объркано ми е.

Общи условия

Активация на акаунт