За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 47 996
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Много се говори във форума, по телевизията...как се кара в Бг.
Аз това лято, от Сф до Варна и обратно,  видях много ограничения на скоростта , мнооого камери Open Mouth , много задръствания, ...но не видях нищо кой знае колко страшно.
Аз съм и обръгнала, де - лисабонското движение е смятано за връх в инженерната мисъл Imp

Не мисля, че трябва да се притесняваш , Stoyanova.A.
В голяма част от пътя до Варна , се кара бааавничко.

# 616
Аз напоследък съм развила едно мислене, че датата на раждане и смъртта са предопределени на всеки човек. Имаме воля за нещата между тези дати и то не винаги. И гледам много да не ги мисля пътувания и т.н., каквото е писано ще се случи.

# 617
Аз отдавна съм с това убеждение, но упорито продължавам да се държа така, сякаш всичко зависи единствено от мен и се опитвам да направляват съдбата си. Понякога виждам колко е смехотворно, но не спирам. Плаши ме идеята да не държа аз контрола. Изглежда само заблудата е нужна.

# 618
Мисля си колко сме смотани хората, и как не знаем цената на човешкия живот.
Или по-точно, как забравяме, че едно кликване, и си до там...

И съвсем не много далеч от горното- мисля си за новите шофьорки вкъщи, и че ме тресе яко нервата, а баща им е намислил да им вземе танк Rolling Eyes

Мисля си и за ваканция- мно0го далеч Коледа и Нг бреее Unamused

# 619
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Вчера се видяхме с няколко момичета от гимназията.
Беше много хубаво Two Hearts
Тази година стават 3 Heart години, откакто сме завършили.
Разбрах, че класната е починала... с всяка такава загуба имам усещането, че част от детството ми си отива.
Остават спомените - горчиво-сладки.

# 620
Божеее, три години... А аз преди 39... Замислих се.

# 621
Аааа, виж как подейства заблудата Grinning
Тридесет са Heart

Как иначе ще ги докарам тези моите двама хубавци - единия на 20  - почти 21, другия на 13 Grinning

# 622
  • Другата България
Не са 3.
Сърчицето е на мястото на тридесет и......
И моите са толкова.

А, Деси си е казала. Heart

# 623
Много сложни похвати Simple Smile

# 624
Похвати на човек, дето се занимава с графичен дизайн Grinning Сърцето е вместо нула, нали е почти кръгло.

LordOzzy, разбирам те за притесненията.
Но да ти кажа - по-добре танк, отколкото буболечка.
Стига мощността му да не ги кара да да се таралежат.

# 625
Ох, и аз не разбрах за 30те Joy
Моите са почти толкова , след 2години...
Благодаря за подкрепата ,LemonDesi.
Знам, знам...ама и автобус да беше, пак нямаше да ми е добре Unamused

# 626
И моите са 3:heart: почти (с едно маааалко плюсче отгоре) и вчера съученичка се похвали, че е станала баба. Sunglasses Първата в класа.

# 627
Мои връстнички отдавна са баби. Едната има внуче на възраст колкото малкото ми дете. Обаче на мен ми се вижда доста далечна перспектива бабинството. Дали и кога - Божа работа. Съвсем не си го представям, въпреки че имам пълнолетни деца и както се казва, всеки момент може да ми се случи.

# 628
Не съм баба, но и аз това си казвам - на моите години баба ми е имала внуци вече. Това, в контекста на притесненията ми около перименопаузните депа, които се пробват да се трупнат на ръце, корем и дупе. Умът ми не ще да се примири, че почти 50г е било едно, сега едва ли не, ще трябва да ям оскъдно (аз спортувам активно, но тия депа не се повлияват много със спорт).
Гадост, гадост. Това мисля постоянно напоследък

# 629
Не спортувам, но внимавам какво ям. Малко да се отпусна, всичко ми се лепва. Битката ще е оттук до края на живота. Сложила съм си една граница, която никога да не минавам и се движа по ръба й постоянно. Няма спасение буквално. Явно самият ми организъм много иска да е дебел и само с големи усилия мога да се спася.

Общи условия

Активация на акаунт