За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 47 994
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Битката е да "превалим" менопаузата, после - каквото си надробил, това ще сърбаш. Удържиш ли с килограмите, поддържат се.
Само да сме живи и здрави, че около тоя период се отключват някои проблеми.

# 631
  • вече Пловдив
Непрекъснато си мисля как успях да си счупя глезена, и то на 3 места, като просто се подхлъзнах...
Мисля си и за генерална промяна в личния живот, както и защо нямам смелост да я направя Sad

# 632
Мисля само за есента - чакам септември с нетърпение.

# 633
Как лети времето.
Както и за близките, които вече не са до нас.

Мисля само за есента - чакам септември с нетърпение.

И аз!!!

# 634
Септември е моят месец, любимият ми месец, най- обичаното време от годината Heart
Но, този път не бързам,  не чакам...ще ми е последна година , с деца в гимназията ...от сега съм носталгична...

# 635
  • France
За промените в климата

# 636
Аз откакто съм в менопауза недоумявам как някой може да се подиграва за нещо такова. И то в повечето случаи, хора, които не са го изпитвали на гърба си. И как ако на тях им се падне в пълния си "блясък" същото, няма да се стои край тях. И ми се струва, че само по нашите ширини жена може да се подиграе на жена, че в "критиката".

# 637
  • Fairbanks, Alaska
Винаги съм се чудел, защо при саниране на блок, проектантите гледат да зададат в проекта запушване на всички прозорчета по терасите, вместо да ги оставят да влиза и оттам светлина. Прозорчето на терасата на хола е вече запушено, сега предстои и на терасата на кухнята-там са дори два. Депресиращо е и е по-тъмно.

# 638
Защото 5 тухли струват по-малко от едно прозорче. Те и от материала с който лепят изолацията пестят, слагат съвсем малко, колкото да не е без хич.

# 639
  • Fairbanks, Alaska
То има лесно-няма да го зазидат и го оставят отворен, като изрязват и прорези в изолацията.

# 640
Работниците цигани ли са?

# 641
  • Fairbanks, Alaska
Турци са, но те просто следват проекта, който са им задали. Та ми е интересно, защо проектантите толкова напират де що има прозорче да се опуши.

# 642
За по-лесно и по-евтино.

# 643
За промените в климата

Много ме тревожи и мен тази мисъл, най вече заради децата ми.

# 644
Аз все се надявам китайците нещо да измислят за климата. Всички останали са популисти и лаладжии.

Общи условия

Активация на акаунт