За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 47 944
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Мисля си, че крушата не пада по-далече от дървото...

# 91
Най-хубавото нещо на света- да се влюбиш!

Така си е! ❤ То хубово де но аз знам,че нямам шанс с него. За това си мисля,че е по добре той да не знае. Съмнявам ,че е споделено  според мен той има само приятелски чувства към мен.
Тогава прекратете връзката с този мъж. Така ще се измъчвате. По-добре е да не го виждате.
Забравила съм какво е това любов. Когато човек порасне принудително, след като родителите му починат, си дава сметка, че истински е обичал родителите си. Не броя децата - те се обичат най-много, но който ги има.
Дълго време мислих, че обичах един мъж и не можех да го забравя, че е била онази изпепеляваща любов, но се оказа, че е една илюзия и фантазия. Обичах изградения образ в мозъка си. Като почина тати преди около 3 години, изведнъж го забравих и разбрах за самозаблудата ми. Дори сего го ненавиждам.

# 92
Всеки благословен с "нормален"цикъл на живота, ще стигне до момента да изгуби родителите си.
Не е нормално, години по- късно, да намираш този момент за крайъгълен камък на живота си.

# 93
  • София
Аз имам любим съпруг, две деца, сестра с която съм в добри отношения и загубих родителите си когато бях на 50+ (т.е. не е преждевременно) и пак мога да кажа, че се чуствам осиротяло сираче след тази загуба. Осъзнах, че никой, никога няма вече да ме обича така безусловно и безгранично, както са ме обичали те.
Може и да не е нормално, но с остаряването връщам лентата назад и ги разбирам още по-добре: как са се чувствали при моите младежки капризи и изцепки и как въпреки това са ме подкрепяли и обичали.

# 94
Gorg0nzola, съвсем друго визирах.
Имам подобна приятелка- ако си отидат родителите, да са живи и здрави, тя ще се потопи и няма да изплува.
 За нея, ни мъж, ни дете са център- само мама и тати.
Имаме и семеен познат, който си развали сериозната връзка, когато почина баща му- защото той му бил опората в живота, и от тази точка, не можа да мине по-напред.
Ей такива асоциации ми навя...
А иначе, с остаряването, нормално поглеждаме под друг ъгъл- аз за 20 и малко години, ни веднъж не съм чувствала носталгия, но ми се стовари миналата година като гръм...когато изпращах нашите на летището.

# 95
Мисля си, че пак се разболявам и ми писна вече.

# 96
Мисля си как вече толкова се набляга на маркетинг и реклама, че никой не го интересува каква е реалността зад всички гръмки фрази, намазани снимки и внушения разни. Обаче, човек като стане потърпевш на тази реалност, малко е трудно да си скрие иронията.

# 97
  • Банско
Мидля ди, искам 3 деца ама някой друг да ги носи и ражда... офф а така ми се искаше две та с един коршум два заека 😊

# 98
Моля, отделете 1 минута и подпишете тази петиция. После не забравяйте да влезете в имейла си за активация на гласа си.
https://www.peticiq.com/477860

# 99
Всяко нещо трябва да има смисъл и да е реалистично. Няма как да се даде доживотен затвор за това, след като за жестоки групови убийства на хора дават по-малко. Те просто да ги вкарат в затвора стига.

# 100
Така е, затова промениха името на петицията.

# 101
  • София
Ох, много ми е мъчно за тия загинали деца и семействата им. Каква трагедия. Ужас.

И двамата изроди с животните.. ужасно е.

# 102
Снощи си мислех, че новият ми душ гел мирише на пътешествия. Не знам как да го обясня, но на това ми мирише.

# 103
Значи на хубаво мирише.

# 104
Мисля си, че трябва да съм по-благодарна, по-щастлива и по-спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт