За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 46 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Когато почина Брежнев за последно чух да се говори за наемане на оплаквачки.  Тогава бях дете, чух го от родителите си, а те вероятно от Свободна Европа - помня, че свистеше на вефа постоянно в оня период.
Помня също, че в училище ни наложиха траур пак по този повод.
Както и да е, друга беше темата на дискусията -  тук все още никой нищо не казва в прав текст. Докато не се научим да уважаваме първите птички които се осмеляват да вдигнат тежката завеса на мълчанието, все така ще сме потънали в мракобесието на отминалия ( или не съвсем) строй.

# 706
  • Бургас
Не ме напуска една мисъл от както една душичка дойде само при нас на работа... Едно куче! Според колегата ми, който е кучкар цял живот - кучето е старо. Не е съвсем младо.
Голяма душичка е.. Когато дойде, беше с болни лапички, протъркани. Има и следи от белези, явно е бито.
А е такава душичка!
Гледано е навън.
Всички колеги се грижим за него и го обичаме!
Много прилича на палето, което децата бяха докарали у дома преди около 7-8 години, след една разходка в Морската градина...Роки!
Роки и сегашният сладур имат много общи черти и визия!
След спонтанни разговори с колегите и историите, които са научили за кучето....ме навява все повече мисълта, че това куче, може да е син на нашия Роки !?
Тази мисъл не ми дава мира и покой!
Искам да разнищя всичко и да знам, дали е така!
На момчетата съм показала само снимки!
Не съм им споменала и дума, че може да е наследник на Рок!
Лошото е, че у дома няма как да вземем животно, понеже е много тясно и изобщо нямаме условия да гледаме куче и то голямо....
Обаче, ако се окаже,че е поколение от нашето, ще ми е много криво...
Големият ми син беше влюбен в Роки...страда много за това куче! И още страда! И все още единственото му желание е да си има куче!
На всеки рожден ден си пожелава това....

Много ми е тегаво....
Не ми дава мира това съмнение...

Ако се случи среща между синът ми и кучето - ще стане ясно.....

# 707
Мисля си, че има специален тунел на времето и вселената.
Където попадаме, когато се издирва спешно някой документ Rolling Eyes
Скрит текст:
...колкото и подреден човек да съм, и документите в папки, и фактурите прошнуровани, и електронна система за електронни плащания имам.... и още 300 вида да измисля...ще дойде, като гръм от ясно небе, някой -мъж или дете, и ще потърси нещо ..., дето баш в този момент,  няма да го намеря!
Rage Rage Rage
...и ще се появи!..., но утре, или другата седмица...баш , където си му е било мястото...

# 708
Здравейте, подарявам пола от униформа за 134 училище размер 110 за дребно детенце. Ако знаете някой, който се се интересува може да ми пишете на лични.

# 709
Веднъж да почва това училище и да си отивам на работа, че станах като 100 годишните баби.

# 710
  • Mediterraneo
Аз си мисля за безотговорните хора и в същото време как има хора, които веднага вземат присърце нечий проблем и правят всичко възможно да помогнат

# 711
Мисля си, че съм бясна на себе си, място не мога да си намеря. Купих безжични слушалки от емаг, едната не тръгна. Защо, по дяволите, не ги купих от озон, оттам вече съм купувала, никакъв проблем. Сега трябва да чакам няколко дена да ги вземе обратно куриера, евентуално да ги върне. Поисках възстановяване на сумата, но направих друга глупост, хвърляйки кутийката на слушалките, оставайки само листовките, резервните тапични и зарядния кабел. Дано да не откажат да ми възстановят сумата заради това, ще съм двойно прецакана. Развали ми се настроението за дни наред. Почти 80лв слушалки, не са баш евтини. Исках точно този модел, купих го първоначално от озон бг и ми хареса. Само в емаг го имаше, търсих го из много други онлайн магазини и навсякъде явно е изчерпан. Не помня някога да съм била толкова разочарована от онлайн покупка. А преди бях купила таблет и лаптоп от емаг, всичко точно, заблудих се, че и със слушалките ще е така. Ако живот и здраве ми възстановят сумата, купувам от озон. Ако не, не знам. Ще си ги бия у главата.
В днешно време отвсякъде ти искат пари, в този ред на мисли, но рядко ти гарантират качество. Малко са търговците, които им пука за това клиентите им да останат доволни. Трудно научих и истината, че човек трябва да си прави сметка на парите. Трябваше да направя куп грешки, за да го разбера. Но все пак, постепенно желанието ми да купувам каквото ми падне, намаля значително. Осъзнах и вкъщи колко е претрупано с вещи откъде ли не. Наскоро правихме ремонт и купихме нови мебели, та се наложи да се изкарва целият панаир от гардероби, шкафове и ракли. Дадох си сметка с потрес колко много неща са трупани с години и десетилетия. В единия апартамент, от едната баба и дядо има предмети от няколко живота. Но някои неща категорично се хвърлиха. Просто няма място.

# 712
  • Mediterraneo
Затова пазарувам изключително и само от проверени сайтове. Проверени откъм бърза доставка, гаранция и справяне с всякакви проблеми. Поне тук онлайн пазаруването е на високо ниво и много рядко има някакви проблеми. Току- що си получих от Амазон едни 30 евро за неполучена пратка- пише, че е доставена на 12-ти, а не е. За броени секунди чат с бота ми върнаха парите.
Не се учудвай, ако не ти признаят гаранцията с хвърлената опаковка. Стоката е току- що закупена все пак, ще е явление, ако можеш да върнеш без оригиналната кутия.

# 713
  • France
Да, първо се пробва нещо, после се хвърля опаковката. Сайтът не виждам какво е виновен. Случва се да има проблем.

# 714
Мисля си за самотата, която предстои. И се плаша от себе си

# 715
Влязох да погледна украинската тема, та се замислих за мечтата да липсва опозиция по принцип.
Там е особено ярко визуализирано.

# 716
  • France
Мисля си как се превърнахме бавно и неусетно в едно консервативно общество. С ММ гледаме един стар сериал (от преди 15-20 години) и има серии с една трансексуална жена, лесбийки... сега си представям какви полемики щеше да има : че е уок, какможетака деца го гледат... липсва ми това време, когато всичко се приемаше лежерно

# 717
Мисля си за жените които си обработват снимките и ги пускат в социалните мрежи. На кого и какво доказват?!

# 718
За проблеми и тежки решения се мисля. Точно преди няколко дена сама на себе си си казвах, че най-накрая докарах малко да изплувам, че си понаредих нещата и мога да съм спокойна и ето в момента е такъв батак, че даже и не виждам някога изобщо да изплувам.
Не разбирам защо на мен се случват подобни неща, какви грехове изкупувам.
В предишният си живот трябва да съм била минимум Хитлер. Иначе нямам обяснение за тази карма.

# 719
Мисля си за жените които си обработват снимките и ги пускат в социалните мрежи. На кого и какво доказват?!
Доказват липсите си. Точно днес дъщеря ми ми показа снимка на майка на нейна приятелка. Първо снимката е преди минимум 20 г и по- притеснително е, че се е писала. Психолог. А тя има друго образование. Обясних, че може да е изкарала магистратура само и затова да се афишира като психолог. Страшно става.......

Общи условия

Активация на акаунт