💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 881
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Той Радо затова иска да си ходи, че жена му го поизлага бая.

# 376
Да, ако трябва да кажа кой от двамата е по-неприятен за мен, това е Никол. Тая жена е истеричка, невротичка, глупава и нахална. Отгоре на всичкото едва и се разбира какво говори. Мъка...

# 377
Много съм обидена, че всички нападнахте мъжа ми колко бил прост! И нито един не каза, че аз съм по-проста и от него. Joy Joy

# 378
  • Брюксел / София
Нямаше как да ги изгонят тези двамата. Продуцентите си мислят, че простотията радва хората.
Не понасям Радо и Никол, но не ми хареса другарския съд по отношение на Радо. Щом Никол стои  с него, това е изборът и на двамата. Другите можеха да кажат натоварвате ни с караниците си, вие сте си такива, но това на нас не ни харесва. Излишни бяха всички съвети и начукване на канчето на Радо.
Никол е изключително елементарна жена, изобщо не схваща какво й се казва и за какво става дума. Но са заедно с Радо и явно са ок.

# 379
Играта днес - пародия. Рядко малоумни хора.
Радо искаше да си ходи, определено не му хареса, че остават . Предаването не изненада като се възползва от цялата ситуация. Искат сега да гледат сеир - жалко, много жалко. За мен твърде удобно изкараха Радо - лош. Нещата за мен са малко по-различни . Както и да е. Това се превръща в цирк и то от най-ниска класа. Трябваше просто да си тръгнат. Хареса ми Никол как излезе и им сипа с голямата лопата на лицемерите. И това го казва човек , който не ги харесва тях двамата.

# 380
Както казваме На Варната "кухи шамандури" 😂
Бургас,да мълчите! Laughing
Кротик, варненка съм, не бургазлийка😂. Ама тия двамцата не са от нашия тараф 😂

# 381
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Язък, че не си тръгнаха Никол и Радо, хич не ми се гледаха и слушаха още истерии и панаири. И не че нещо, ама типично циганска работа - все недоволна тая Никол. Всеки ден плаче от Радо и от отношението му, а сега като болшинството посочиха като неприемливо поведението му спрямо нея, била обидена, те си били такива емоционални и така си общували. Ми тогава не реви следващия път като нещо не ти уйдисва.
Сбъркали са предаването като цяло, те са за някой цирк или за "Съдби на кръстопът".
А черешката на тортата беше Алек, размахващ пръст как един мъж трябва да се отнася с жена си и да я уважава. Joy Раздвоение на личността може би?

# 382
Е то Н и Р са пътници другата седмица.  Щом няма да играят в първите две игри Joy

# 383
Настръхвам .когато чуя този израз"Как съм се ПОТНАЛ"  Потрисам се...
 Ужасно е да гледам с каква безсрамност се оправдава невежеството от някои двойки. Още по- лоша е наглостта ,с която се оправдават.
 Днес подкрепата беше за Христо,а не за Джулия.
 Боби и М. продължават да ми харесват най-много.

# 384
Явно продукцията мисли, че много се забавлява драгия зрител с такива конфликтни участници.

# 385
  • варна
Много,много се срамуваме с ММ , че Радо и Никол са варненци…
Не мога да повярва, че тези ,,селяндури,, са от Варна!!!Моля,да не се засягат хора от селата!!!Имам друго предвид.Всъщност хората от селата са със здрав корен и доста добре възпитани , както и с устойчиви семейни ценности. А това подобие на семейство,изповядващи тооолкова различен стил на поведение… е, не, не кажете ми , че НЕ са варненци!
Моля, ако някой знае , нека уточни !!!!!!! Откъде са тези неандерталци!
Благодаря !

# 386
Гледахме играта с дъщеря ни в четвърти клас. Тя беше потресена. Ние също. Обяснихме и поне нагледно, че общата култура е важно нещо. Аз например не съм филмоман, но можех да отговоря на всички въпроси. Няма как да не знаеш кой игра в Роки.

Зарадвах се, ще Радо и Никол ще си ходят. Много ме натоварват тези хора с тяхното крякане. И си извиняват липсата на възпитание с емоционалност. Айде стига бе!

# 387
Много,много се срамуваме с ММ , че Радо и Никол са варненци…
Не мога да повярва, че тези ,,селяндури,, са от Варна!!!Моля,да не се засягат хора от селата!!!Имам друго предвид.Всъщност хората от селата са със здрав корен и доста добре възпитани , както и с устойчиви семейни ценности. А това подобие на семейство,изповядващи тооолкова различен стил на поведение… е, не, не кажете ми , че НЕ са варненци!
Моля, ако някой знае , нека уточни !!!!!!! Откъде са тези неандерталци!
Благодаря !

Много драматично, все едно глупави хора не може да има във всеки град по света. Да не сте от БАН всички във Варна?

Съжалявам, че Радо и Никол остават, направо ми писна от техните истерии.
Нивото на общата култура във вилата на любовта клони към отрицателно число. Как пък една симпатична двойка няма този сезон?! За първа година всички са ми неприятни, само Боби и Марияна харесвам, но не така както други сезони съм имала фаворити.

# 388
  • София
Знаех си, че ще падне голяма излагация, но чак пък толкова... Мъка, мъка. 🤐
Най-зле се представиха Никол и Ивелина, като Никол държи палмата. Радо също се изложи много. Залия и тя.
След това каре отличници слагам, Дани, Герман и Мария, които също лъснаха. Мисля, че Мария единствена от тези хора може да се каже, че заби, но няма как да не я номинирам.
Според моето скромно мнение от всичко чуто и видяно си мисля, че Джулия знаеше най-много от жените, следвана от Ники. От мъжете добре се представиха Христо, Алек, Цецо и Здравко, без да ги подреждам.
Като двойка Джулия и Христо бяха най-добре подготвени, но имаха лош късмет с една бомба, която избухна, а и не им подаваха често, за да съберат точките за спасение.

Бях убеден, че Никол и Радо са пътници, защото болшинството във вилата не могат да им понасят истериите, но че продукцията нарочно ще ги остави за сеир. И познах за съжаление.
Дано следващата седмица си тръгнат, че тази Никол не я издържам. Шумна, тъпа и нагла - една ужасно лоша комбинация.

# 389
Никол ми е много по-антипатична от Радо, той се търпи някак. Обаче .. доста пропуски има. "Всички пътища водят към.... "Истанбул".  Коя е столицата на Югославия - пас.  България е стигала "до Азовско море", а не се сети за Бяло море, гр. Кавала е бил наш. Женичката му ни за Джеймс Бонд е чувала, ни за Силвестър Сталоун, ни за сериала "Сексът и градът". И като вземат в синхрони да се оправдават "напрежение и стрес, блокирам"... той самият Радо вече при повторното питане извън играта каза "аз, ако го знаех, щях да отговоря още първия път".
Много добра извадка. Наистина хората са безумно глупави и същите тези хора възпитават деца (както написа и някой по-горе)...
Радко явно не знае, че сме по грегорианския календар повече от сто години и в момента сме в 2025 г. Ама после извън "стреса и напрежението" в синхрон пак казва "така като ме гледаш, мислиш ли, че знам коя година сме при... ГРЕГОРИАНСКИЯ календар". Юлианският календар е бил до 1916 или 1918 някъде. Първата световна не знае кога е започнала, абе... резилът е пълен.
А тези, които ЗНАЯТ тези елементарни неща, незнаещите ги наричат "учени от БАН", ужас...

Общи условия

Активация на акаунт