💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 878
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Не е нужно да се жертва, но и не е нужно да я громи по този начин, не виждам интелектуален колос и в лицето на Стела.

И защо Стела трябва да "пази" Никол??? Даже малко и беше на втората... Лошото е, че тя изобщо не си дава сметка колко е проста и съответно няма да се опита да промени това.

# 406
Чак сега изгледах епизода... Отзад напред:
Много ме е яд, че Никол и Радо останаха.
Никол изобщо, ама изобщо не вдява и не слуша какво казват за Радо и, че неговото отношение не е нито нормално, нито правилно. Били се наговорили другите двойки какво да говорят, паднах. Сълзите били за нея, защото решението е взето от другата половинка - не, сълзите са за нея, защото гледат как мъжа и се отнася с нея.
Не било тяхна работа, ами като живеете заедно, тяхна работа е, и аз нямаше да мога да го гледам това, както не мога да гледам и Алек как се отнася с Моника. 
Имала съм приятелка, която също повтаряше как не обича лиготии, грижа и най-общо казано - човешко отношение. Изненада, когато онзи човек, отнасящ се зле с нея си тръгна и започна да се среща с друг, който купуваше цветя, правеше комплименти и т.н. - тази жена грейна. И рязко се оказа, че обича всичко това.

За играта съм без думи, признавам, имаше 2-3 въпроса на които и аз нямаше да отговоря или поне не и за 10 секунди (Роки например, съвсем първосигнално нямаше да ми дойде отговора, трябва да се замисля малко повече, за да се сетя, не съм го гледала, чувала съм го, знам го, но не и за 10 секунди...)
Залия и триъгълника според мен беше от забиване и точно това, че трябва да отговорят за 10 секунди, но за останалите глупости, които надрънка не мога да ги оправдая, колкото и да ми е любимка.
Никол се държа като пълна лигла, изобщо не се опита даже да отговаря.
Ивелина удари ново дъно, Герман според мен се хвана за главата като ги гледах на синхроните след това.
Мариана, която запя песента вместо да отговори на въпроса, също много ме изненада.
Здравко и Цецо, които си подаваха, за да натрупат точки ми харесаха като план. Странно е, че никой не го изкоментира това, очаквах голям хейт да получат.

И за финал, другата седмица мъжете ще ходят на токчета, жените пак ще влачат тежки неща на студа, писна ми вече.

# 407
Не е нужно да се жертва, но и не е нужно да я громи по този начин, не виждам интелектуален колос и в лицето на Стела.

Беше повече от нужно да "подава" към Никол и да я громи, иначе те с Дани отиваха на елиминации. И да, пред Никол и Радо, Стела направо ми се вижда интелектуален колос. Не й се даде много възможност да отговаря, но мисля че ги знаеше повечето отговори. Отделно, при тях поне един път бомбата гръмна поради лош късмет, докато при Радо и Никол наистина се нижеха въпрос след въпрос и те не можеха да отговорят на нито един. Че и нагли - защо не й признали Башур за Захари Бахаров, нали всички знаели за кого говори...с възмутен тон питат какви били тия въпроси...Според мен накрая вбесиха и Емо, защото "Гунди" можеше наистината да й го признае, а той я накара да каже цялото име на филма. Преди това на Алек признаха Джокович, без да го питат за първото име.

От Никол и Радо поне се очакваше нищо да не знаят, но аз много се радвам как Ивелина и Герман бяха изобличени. Не знам как може да са толкова ограничени. Тя се оправда с това, че не знаела отговорите на български Grinning Чак Герман се възмути от лъжите й и я пита как е AI на английски, след като на български не го знае. Е, видя се, че и на англисйки не го знае. Герман и той - как можа да каже, че най-често срещаният цвят на очите е синият...

Но като цяло ме възмутиха не грешните отговори, а смехотворните оправдания как не знаели отговора на български, забили под напрежение, не гледали ТВ и прочие.

Много исках Никол и Радо да си ходят, но беше ясно, че ще ги спасят, продуцентите отдавна са загубили всякакъв нюх кое се харесва на хората и кое - не.

# 408
Ох Башур го забравих.... Аз реших, че за Башар Рахал говори, нямаше да ми хрумне да го асоциирам с Захари Бахаров Joy

# 409
Иии каква изненада дами и господа.
За 4-та поредна седмица, Ивелина и Герман са любимците на България.
Направо да им дават наградата казвам аз. 😊

Е,стига дееее!!! Това не мога да го повярвам! Как се организира такъв масов вот!?

# 410
Не че защитавам Стела(неприятна ми е), обаче тя откъде да знае, че Николчиту е толкова тъпа, та чак вдлъбната?

# 411
  • До морето
Е, на Герман за синия цвят си мисля, че  дори не осмисли въпроса. Изтърси нещо просто. Както и Залия с трите прави ъгли, според мен тя просто изстреля 3 като си мислеше, че я питат колко ъгъла има триъгълника. Изобщо не  чу "прави".
Личеше си, че всички бяха спекли. Ама то като го знаеш, дори и след първоначалния шок се окопитваш.
При Никол и Радо дори решението кой кога ще играе беше без капка мисъл. Той бил на поправка по История, застава да играе  на История. За сметка на това той, който е моряк и все пак е обиколил малко свят си седи, а жена му , която вероятно прекарва по-голямата част от будните си часове на някоя пейка пред някой блок играе в категория География?!?!

# 412
Е, на Герман за синия цвят си мисля, че  дори не осмисли въпроса.

Може, но той и на други въпроси не отговори. А в крайна сметка - кога забиваш и не осмисляш въпроса - когато става дума за материя, която ти е неприятна и си несигурен в нея. Изтърсваш някакъв отговор, колкото да минава и да се отървеш. Как един път не забиха с Ивелина като става дума за интриги и стратегии. Аз ако трябва да броя с кого трябва да си "подавам" в играта, че някой, който мразя да затъне...100 пъти да съм забила в сметките. Личи си какви повърхностни хора са.

# 413
  • София
Дизи,
Всяка седмица си има отделна анкета. Можеш да гласуваш само веднъж.
Обявяват резултатите на старта на новите епизоди.
Ето в момента има нова активна анкета за любима двойка.

Това което мен не ме радва е, че не показват процентите с които печелят, нито коя двойка е на второ и трето място.
Слаб 2 на този идиот, който е измислил това.
Не се прави така.

# 414
Дизи,
Всяка седмица си има отделна анкета.
Като пише за коя седмица е тази анкета:

# 415
Някои наши народни представители могат само да дишат прахта на Герман и Ивелина Joy

# 416
Много ми е любопитно Никол и Радо как прекарват свободното си време? Какво правят? За какво си говорят, не само помежду си, но и с близки и приятели. Явно е, че не се интересуват от география, история, спорт, музика, филми и сериали, предполагам не пътуват, не посещават интересни места, не гледат телвизия... Но дори само от клипчета в тик ток можеш да научиш туй онуй. Grin
Сяда Никол с приятелка на кафе и за какво си говорят!? Не ми изглежда и като някаква уау домакиня за да си говорят за манджи...

# 417
  • София, България
Хаха на мен ми приличат на онзи тип хора, които не излизат само двамата, а прекарват времето си на пейката (на мегдана) с бирите в ръце и си говорят глупости. (Да не се чете като че това е нещо лошо. Че тук по форума много тънкообидни. Всеки си има неговите си начини да разпуска)
Просто са ми такъв типаж хора. Не претендирам, че съм права. Simple Smile

# 418
Дизи,
Всяка седмица си има отделна анкета. Можеш да гласуваш само веднъж.
Обявяват резултатите на старта на новитe …
То ясно, че всяка седмица е с нова анкета. Просто не знаех откога докога важи. От понеделник до неделя ли, от събота до петък ли? От петък до четвъртък ли? Никой не ги обявява тази неща. Как да знам, че ако съм гласувал вчера е всъщност в последния ден на предишната анкета и днес е време за нова анкета и мога да гласувам пак… или и вчера и днес се води за една и съща анкета и ще ми изпише “Вие вече сте гласували”? Няма ясно дефинирано в кой ден и час започва новото гласуване и в кой ден и час приключва. Това имах предвид. В Нова плей не да са го обяснили, във ФБ страницата на предаването също.

# 419
Не се сърдят на Здравко и Цецо, че си подаваха в категория Музика, защото ако им бяха подали и там щяха да забият.
Никол игра на Филми и сериали, защото сигурно по цял ден гледа сериали по тв, ама те пък точно за такива сериали нищо не питаха. Обаче Алек да им прави забележка за поведението, който тъкмо го даваха как вика на жена си Мисли с тази кратуна!

Общи условия

Активация на акаунт