💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 779
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък нищо не виждам да му личи на Здравко и от сто, и от двеста километра. Едни от много малкото, които наистина се забавляват и никога не мрънкат и крещят, както и да завършват игрите.
Неприятните стават все по-малко, учудващо.

# 661
  • София
И двете игри ми бяха интересни. Епизодът като цяло беше интересен.
И двете игри ги имаше в предните сезони, но са интересни.

Моника и Алек бяха поставени на тясно от Залия и Стела, като Залия много добре се аргументираше, както и Деян.
Алек не си направи добра услуга с включването си, защото яко се омота. Моника избра печеливша тактика, но Алек развали всичко и сега са в още по-неизгодна позиция. Ако отидат на телевизора почти сигурно ще са аут.
Ивелина и Герман и Мария и Коци си измиха ръцете. Моника и Алек не получиха подкрепа от тях, а трябваше.

Винаги обичам игри с въпроси, дори и да са сложни. И аз наравно с тях отговарях. Като изключим кинаджийските и тв въпроси на които нямах грешка, на чисто козметичните въпроси имах около 25/30% познаваемост, което хич не е зле. Според мен измежду тримата победители в тази игра, само Боби наистина знаеше някои неща покрай професията на жена си, другите имаха късмет, особено Герман. Класирам ги така: Боби, Дани и Герман.

ВиК играта не я бяха измислили много добре. Защо 2 от 3 да си взимат залога, а пък на втората игра само 1 от 3?
Каква е логиката? Защо едната така, а другата онака. Това не схващам. Според мен специално за ВиК трябваше да има хронометър. Да сложат някакъв лимит от време.
Но както и да е, няма драми.
От това което видях Никол и Моника се справиха най-бързо, а Моника дори и тук вкара стратегия. Очевидно беше наясно какво трябва да се прави, но в началото разигра театър.
От провалилите се най-зле бяха Рада и Ивелина.

Марияна и Боби напълно заслужена станаха супер двойка на седмицата. Дано им се паднат 2000 лв. да трупат парички. Имунитет не им трябва, няма как да са на последно място, сред добрите двойки са в игрите.

Не виждам как Рада и Здравко ще вземат играта днес, така че за мен ще са на телевизора.

# 662
На Ивелина и Герман им се сбъдна мечтата:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 663
Здравко знае и е ползвал повече козметични процедури от мен.

Между другото, не съм очарована от фигурите на мъжете. Специално внимание обръщам на Алек Сълзата с неговите шаренийки върху много отпуснато му тяло и на Здравко, който има женствена фигура.

От Герман пък очаквах по-добро тяло, но нъц.

# 664
ТоЗ Здравко е пО жена от мен. Rolling Eyes

# 665
Мил жест от Коцето. Повечето мъже гледат като натровени, начело с Алек. Как така посмяха да го събудят, пък и закуска ще прави на жена си..и това е валидно за повечето,дето ги видях. Grinning

# 666
Мил жест от Коцето. Повечето мъже гледат като натровени, начело с Алек. Как така посмяха да го събудят, пък и закуска ще прави на жена си..и това е валидно за повечето,дето ги видях. Grinning
Те само филии ядат. Съжалявам ги вече

# 667
Осми март ли е при тях, че се трудят за жените?

# 668
  • София
Осми март ли е при тях, че се трудят за жените?
Най-вероятно, да..

Като се сетя моите учителки по физическо какви струни бяха, Марийка не мога да я възприема като такава.

Скучна игра..

# 669
Не знам защо, нямам обяснение, но Мария и Костадин са ми изключително неприятни. Във всичко, абсолютно във всичко... защо така?!

# 670
Е два часа това ли ще гледаме... тъпо!

# 671
КоцИ получава проблясък с останалите мъже да направят закуската. Всички в купом мъдрят какво аджаба да приготвят.
И ооо… чудо, хрумва им великата идея да направят не какво да е , а именно филии 😄

Изобщо закуската им се свежда до пържени филии, мекици и сандвичи. Вие после фигури искате , от де да дойдат 😀

# 672
Алеко на синхроните що седи като отровен докато жена му плещи глупости?!

# 673
  • У Диспансера ...♥♥♥
Едни палачинки за разнообразие можеше да спретнат, аман от тия филии.
Миналата година си правиха по-разнообразна закуска като че ли.

# 674
  • на село
Абе най- бързо, едни макарони да им бяха сварили Joy

Общи условия

Активация на акаунт