💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 783
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Тамън, безплатни процедури за него.
И жена му явно няма идея за нищо

# 646
Айде джейситата на елиминации отиват

# 647
Здравко наистина показа колко знае по женските въпроси, и сякаш нарочно само филми ми се падат.
И Рада колко беше подготвена по теория на водопроводните части,,  но, на практика - нямаше опит

# 648
  • София
Има нещо сбъркано при Рада и Здравко, факт. Браво и от мен за Залия и Стела, не им симпатизирах особено, но днес си промених мнението. Евала и на момчетата до тях.

# 649
Русолявите кви долни...
Е, не е точно така. Те са в една стая от началото и са се сближили преди Алекови да се покажат какви са. После и те се усетиха и Ивелина отказа да им върви по свирката, вече не помня за какво беше. То пък и да живееш с някого в една стая и да се гледате на кръв, не си е работа.
Моника е проста и е лош човек, а Алеко и дава крила на простотията, и лошотията като ѝ приглася, и ето ти резултата. Отвратителни хора, събрали са се, май за втори път го пиша.
Мичето, ей я и тя, ни лук яла, ни лук мирисала.
А Мичето така, а Ивелина хич, сериозно?! Че тя е в основата. То и днес ни показваха кадри.

# 650
много ми е дълго да гледам по 2 игри
Здравко иДжейси пак са последни

# 651
Никол защо накара Радо да се откаже?

# 652
Никол защо накара Радо да се откаже?

За да не му обръснат брадата

# 653
  • Sofia
Моника и Алекс са просто дъно! За нея важи максимата, че селтакът си остава селтак, ако ще и в Бурж Халифа да живее. Изключително ограничена и злобна дребна душица! Ивелинка и ГерЧо и те същата стока, много лицемерно от тяхна страна. Много бързо забравиха как шушукаха с Моника и Алекс по ъглите, и щом стана напечено - смениха плочата. Марийка и тя същата, мяу, мяу, аз не съм такава.. Хората са си го казали - краставите магарета се привличат. Толкова!

# 654
Моника и Алекс са просто дъно! За нея важи максимата, че селтакът си остава селтак, ако ще и в Бурж Халифа да живее. Изключително ограничена и злобна дребна душица! Ивелинка и ГерЧо и те същата стока, много лицемерно от тяхна страна. Много бързо забравиха как шушукаха с Моника и Алекс по ъглите, и щом стана напечено - смениха плочата. Марийка и тя същата, мяу, мяу, аз не съм такава.. Хората са си го казали - краставите магарета се привличат. Толкова!
+1

# 655
Моника много дразнещо мИеко говори, от кое населено място е, че изпуснах тази информация?

# 656
Димитровград

# 657
  • София
Ще стане идеално, ако Моникови отидат на телевизора с Рада и Здравко, да видят колко им е "силна" коалицията и да се наиграят набързо великите стратези..

Браво на Боби и Мариянка, те са готини..

# 658
Схемаджията Алек стопли, че ако имат лошия късмет да са на телевизора директно ще им връчат кошчето от Интеркерамик. Ще ги последват Ивелинкини, доста късно решиха да се разграничат от тях.
Много са ми симпатични Залия и Деян, винаги се подкрепят и са добродушни.
Рада и Здравко също са много готини, но всеки път, в който дават Рада в близък план, не мога да отлепя поглед от зъбите ѝ, много нелепо са направени, на цвят са като на Джийзъса.

# 659
Много се радвам, че Мариана и Борислав са супер двойка.
Тия хора само филийки с кашкавал и колбас си правят за закуска, така ли нещо друго не могат да си приготвят.
Малко джиджи папа, тиганички....  тъй де Grinning
Не мога да се отърва от чувството, че мъжът на Рада е гей. Нищо, че има семейство и деца.
Е то няма място за чудене.  То още от първо виждане личи от 100 км.

Общи условия

Активация на акаунт