💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 788
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Има ли желаещи да пообсъдим фигурите на мъжете? Rolling Eyes

# 631
Ми време беше всички да си кажат вече открито колко са долни Алекови. Сега Алеко се опитва да си изпере наср@ния задник, но да, Моника е по-лошата и се има за много хитра, и умна. Те това е селска пръчка!

# 632
Моника можела да манипулира и го правела, браво на нея. А сега гледа като ... голямата манипулаторка.

# 633
Русолявите кви долни... На чисто и наново щели да започват...Ама и останалите как ги пропускат, не мога да си обясня, сякаш са само н....ните Алекови. Марийка и тя как се опита да се изсухли.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 21:35 от Liashka

# 634
По-неприятно ми става от грозните души на Моника и Алек, от милите отпуснати чичита.

# 635
  • на село
Браво на малките, време беше някой да си им го каже на Сълзата и сие.
Обаче, Ивелина мълчаха като бити з...

# 636
Аз съм впечатлена от младите двойки в частност Залия и след нея Стела. Понеже и аз не мога да понасям лицемери и съм същата като тях в това отношение, им свалям шапка за това,че не шикалкавиха и без страх нарекоха нещата с истинските им имена. Моника, Алек, Ивелина и Герман са ми противни. Ивелина я бях засякла как се обяснява в някакъв пост ,да не обяснява как не са едни хора. Старата приказка " Кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа какъв си." не е случайна.

И Герман какво философства,че не бил това начинът? Кой е начинът,бе, ГеЧо?

# 637
Тази година големи разправии... Само Цецо с китарата разнообразява положението, браво

# 638
Русолявите кви долни...
Е, не е точно така. Те са в една стая от началото и са се сближили преди Алекови да се покажат какви са. После и те се усетиха и Ивелина отказа да им върви по свирката, вече не помня за какво беше. То пък и да живееш с някого в една стая и да се гледате на кръв, не си е работа.
Моника е проста и е лош човек, а Алеко и дава крила на простотията, и лошотията като ѝ приглася, и ето ти резултата. Отвратителни хора, събрали са се, май за втори път го пиша.
Мичето, ей я и тя, ни лук яла, ни лук мирисала.

# 639
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия хора само филийки с кашкавал и колбас си правят за закуска, така ли нещо друго не могат да си приготвят.

# 640
  • София
Остави закуската, аз видях нещо дребно да пълзи по стената преди малко...приличаше на хлебарче..

# 641
Не мога да се отърва от чувството, че мъжът на Рада е гей. Нищо, че има семейство и деца.

# 642
След играта с водопроводните тръби
1.Никол и Радо 9444
2.Мариана и Боби 8000
3.Мария и Коци 7110
4.Залия и Деян 6822
5.Ники и Цецо 6800
6.Моника и Алек 6500
7.Стела и Даниел 3900
8. Евелина и Герман 2990
9. Рада и Здравко 2697

# 643
Ивелина днес е някак по-хубава от друг път (както изглежда в момента имам предвид).

# 644
Тва е любимата игра на Здравко Joy

Общи условия

Активация на акаунт