💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 805
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Съгласна съм за Емо. Има поведение като на санитар от психодиспансер. 😁
Юхуууу, има ли лудии?? 🤣😂🤣😂🤣😂

Сама си се смея. Много точно определение
Радвам се, че те разсмях! Той до скоро ме дразнеше, вече се забавлявам! 😂

# 616
Няма ли да вкарат някоя нова двойка? Grinning

# 617
Леле, леле, колко ме дразни Моника. Не се сещам за по-противен риалити персонаж. Много искам в следващия епизод да й свият сърмите всички тези, които ги мисли за слаби и смотани. Нека да знае, че не са толкова тъпи. Радвам се, че Стела остана, защото не мисля, че би й мълчала на Моника. Бях да си тръгнат Радо и Никол - абсолютно с нищо не допринасят за предаването, не се справиха на последната игра, че даже се и отказаха. Просто не заслужават да са в къщата и е редно да си ходят. Съжалявам, че Джулия напусна. За нейния нямам мнение, но тя е страхотна жена. Може би най-готината от всички в къщата. “Пука ли ти, дреме ли ти” 🤣🤣🤣

# 618
  • London
Спрях да ги гледам преди 2 седмици, но следя какво се пише тук. Много по интересно е в групата , отколкото в предаването. Скука и пустословие. Ще гледам финал .

# 619
  • Асеновград
Леле, леле, колко ме дразни Моника. Не се сещам за по-противен риалити персонаж. Много искам в следващия епизод да й свият сърмите всички тези, които ги мисли за слаби и смотани. Нека да знае, че не са толкова тъпи. Радвам се, че Стела остана, защото не мисля, че би й мълчала на Моника. Бях да си тръгнат Радо и Никол - абсолютно с нищо не допринасят за предаването, не се справиха на последната игра, че даже се и отказаха. Просто не заслужават да са в къщата и е редно да си ходят. Съжалявам, че Джулия напусна. За нейния нямам мнение, но тя е страхотна жена. Може би най-готината от всички в къщата. “Пука ли ти, дреме ли ти” 🤣🤣🤣
Абсолютно съм съгласна! И аз много харесвах Джулия!

# 620
  • София
Топ 3 на най-популярните двойки сред феновете е същия като миналата седмица.

# 621
  • Sofia
Хъм, дали изобщо си актуализират информацията, и наистина ли тези са най-харесваните?!

# 622
  • София
Никол не знае кой е Джеймс Бонд, обаче сглоби най-бързо тръбите, без да мрънка и да се лигави.. Не е много тъпа, но й липсва обща култура. Щях да съм по-доволна, ако все пак си бяха излезли, а то какво стана...сега ще станат супер двойка..

Стискам палци за инж.Рада.. и на Здравко му е висок залога, но не колкото на Радо-4к.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 20:27 от elix

# 623
Ха и какво излезе, лоялното Иве портило дружката си Мона на "тъпата" Стела.

# 624
Ивелина хич не я бива за водопроводчик

# 625
Рада ли била инженер??? "Като се знам какъв съм инженер, ме е страх да отида на лекар... "

# 626
  • София
Рада е като от баснята за костенурката и заека...от фаворит-ще завърши последна..
В старанието си да се докаже, измисля сложни схеми, а не се усеща, че е елементарно..уфф

# 627
“ Джейси “ е изключително неприятно обръщение .. много ме напряга

# 628
Е, хайде сега! Хората си се наричат както на тях си им харесва.
Мм е мече, като ме ядоса е мечко, като ми купи нещо е меченце. 😁

# 629
Еее тъкмо извадих пуканките и те пуснаха реклама. Искам Рада и Моника да се хванат за косите Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт