💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 806
  • 747
  •   1
Отговори
# 600

Подкастът с Джулия и Христо
Не случайно бяха оставени последни да гласуват, продукцията е знаела
Е, разбира се. Гласуването винаги става първо пред продукцията, за да но може после да си променят вота в движение. И продукцията решава в какъв ред да излязат, да има редуване на вота ту за едната, ту за другата двойка, за да има съспенс докрай. Не да изсипят всички гласували за едната двойка, докато стане с мнозинство и да се обезмислят гласовете на другите за другата двойка.
И Христо и Джулия първо на продукцията са казали за решението си да напуснат, от екипа са ги посъветвали това да стане на гласуването, пред всички... и умишлено са ги оставили за най-накрая, иначе се обезмисля това гласуване от останалите двойки. Ако бяха първи и бяха казали това, нямаше смисъл останалите двойки да гласуват, след като се знае вече кой отпада.

# 601
  • Sofia
Никол и Цецо са спечелили награда от муз.конкурс-трето място за Дебют.Първата тяхна авторска песен.
Даваха ги по тв.

# 602
На Христо му липсва емоционална интелегентност. За другото незнам. Но определено не го харесвах.

# 603
  • До морето
Никол и Цецо са спечелили награда от муз.конкурс-трето място за Дебют.Първата тяхна авторска песен.
Даваха ги по тв.

Къде са ги давали?

# 604
  • Sofia
Нова тв

# 605
Естествено, че ще ги оставят да гласуват накрая, така се очертаха лагерите и раазделенията, иначе нямаше да има никаква интрига. Жалко за Джулката, харесваше ми

# 606
Ама много сте изписали, брей!
Аз сега гледам още сериите от миналата седмица, да наваксам.
Минах само да се закача в темата и да кажа, че Моника много мьека. Уж е от Герман, но май не е. Герман си е в София, а софиянци не мьекаме така. Извинявам се на несофиянците, но което си е факт, факт си е.

# 607
  • София
От Димитровград е Моника..

# 608
Ама много сте изписали, брей!
Аз сега гледам още сериите от миналата седмица, да наваксам.
Моника много мьека. Уж е от Герман, но май не е. Герман си е в София, а софиянци не мьекаме така. Извинявам се на несофиянците, но което си е факт, факт си е.
От Димитровград е, не е от Герман.

edit: писали сме едновременно.  Още в "Смени жената" тя обясняваше, че е от Димитровград и  Алек постоянно пътувал от София до Димитровград, заради нея. Но вече са се настанили в с. Герман.

# 609
Не съм гледала епизодите от петък и събота, но ви изчетох и май хич и няма да ги гледам.

# 610
  • До морето
Не съм гледала епизодите от петък и събота, но ви изчетох и май хич и няма да ги гледам.

Същата работа. Грам не ми е интересно. На половината още се замислям кои са като чета коментарите.

# 611
Много плоски и безлични са повечето от участниците, тази година. Някои от тях и доста елементарни. А вниманието, което се обръща на интригите им, ми идва в повече. Може би за това не ми се и връща, забавлението вече е второ-третостепеннно, повече ме напряга.

# 612
Аз също няма да си пускам епизодите. Остави, че повечето участници са плоски, с това съм свикнала. Обаче най-много ме дразни как продукцията си избира най, ама най-плоските, въобразява си, че са интересни за зрителите и започва да ги толерира. С какво да са интересни Радо и Никол, че ги оставиха миналата седмица? Те дори не са глупави по забавен начин, те са непоносими и натоварващи. По същия начин имаше преди няколко сезона едни, които гордо се бяха нарекли "шумните от Шумен" (Вальо и Зори май се казваха), които така и не разбрах с какво забавляват хората, но ги бяха набедили за забавни. Никол и Радо дори не помагат за представянето на някакъв социален конфликт, просто са най-обикновени нискоинтелигентни хора, които дори не разбират (или се правят, че не разбират) за какво им правят забележка. Те им казват, че са натоварващи с отношенията си, а Никол зад кадър почва да обяснява, че те просто не били лигава двойка, която да си казва постоянно "обичам те" (?!) и недоумява за какви проблеми й говорят... И това как тя говори, правейки физиономия на булдог, трябва да ми е забавно за гледане?

Емо също деградира като водещ, чета тук, че подсказвал на Ивелина - напълно в негов стил е. Преди също е помагал доста на определени двойки

# 613
Съгласна съм за Емо. Има поведение като на санитар от психодиспансер. 😁
Юхуууу, има ли лудии?? 🤣😂🤣😂🤣😂

# 614
Съгласна съм за Емо. Има поведение като на санитар от психодиспансер. 😁
Юхуууу, има ли лудии?? 🤣😂🤣😂🤣😂

Сама си се смея. Много точно определение

Общи условия

Активация на акаунт