💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 836
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Вчера много се смях, че в Тик Ток попаднах на клип на Ивелина и Герман как хората ги познавали и искали да се снимат с тях навсякъде. А тук четохме съвсем друга версия на нещата

# 586
Ауу ма Никол верно била социален работник Astonished Сега ми попадна снимка в инстаграм, работи  в дневен център за деца с увреждания.
Ужас, ако и там така се държи - горките деца 😔

# 587
Вчера много се смях, че в Тик Ток попаднах на клип на Ивелина и Герман как хората ги познавали и искали да се снимат с тях навсякъде. А тук четохме съвсем друга версия на нещата
Сега съм прикована вкъщи, но обещавам ако пак ги видя да снимам Ивчето как се оглежда като гърмян заек и как припка ако някой я загледа повече от 5секунди. Аз ако не знам кои са, ще загледам Герман заради русата коса и ръста и как са с електрикови дрехи (в случая бяха маратонки). Тя ми е безлична.
На Моника и Алек в болницата също не се радваха.. другата седмица пак съм в Селена и може да се засечем и да се отъркам в лицемерие и звезден прах🤭

# 588
На мен ми е интересно защо някой ще иска да се снима с герои от риалити, които след месец ще бъдат забравени.

# 589
Колко плоско и същевременно тъжно.

# 590
  • София
Аз като ви писах, че е социален работник, не било вярно. 😀

# 591
  • София
Колко плоско и същевременно тъжно.
Да, но хората е силно казано, сигурно някакви деца и тийнейджърки го/ги преследват за снимки.
Аз гласувах за Рада и Здравко за любима двойка, дано изместят перхидролените..

Всички са навън, но предаването не е приключило, все пак зрителите ще решават на живо съдбата на финалистите.

# 592
Емо: "Двете библиотеки да бъдат подредени огледално"  ...

Емо: ...Библиотеката на любовта...скачай на Платформата на любовта, Гъсеницата на любовта...

Ивелина: (за охтоподчето май беше),  нарече го "Happy-Sad"
Тия хора на английски ли си говорят в къщи?!

За Джулката беше "Плюшена розова медуза", а Христо я сложи като "Плюшена синя медуза"
Джулия:(по-късно): Аз ти казвам розова медуза, а ти просто слагаш медуза!

Марияна: Гъсеницата!! .Главата и е от другата страна?
Боби: Е как така от другата страна?
Марияна: На полукълбо от другата страна.

# 593
  • София
Прочетох коментар, че Джулия в подкаста е казала, че иска Христо да махне мотора, защото "не иска да е вдовица с 2 деца", а те имали само един син. Версията е, че може да е бременна. Но не съм гледала подкаста, който го е гледал да каже.

# 594
Вчера на стори в Инстаграм Джулия каза, че не е бременна и пак редовното "В живота се налага да правим избор...." и прочие дрън дрън. Може да е много рано и да не искат още да кажат.

# 595
Явно си имат основателна за тях причина, която не са длъжни да споделят. Нямаше никакви индикации, че обмислят дали да не си тръгнат.

# 596
Може Джулия и Христо да са си тръгнали заради професията учител. Може да са имали поговорка за определено отсъствия от учебния процес.

# 597
  • София
Аз също си помислих, че тръгването им е продиктувано от професията му на учител, но в друг аспект, решили са (по-скоро Джилия), че е по-добре да спре да се излага, че хич на става за учител. Може Ицо да е добър и благ, както го описаха, но мисъл почти никава не течеше в игрите.

# 598
Може Ицо да е добър и благ, както го описаха, но мисъл почти никава не течеше в игрите.
Вчера се замислих, че ако ние с моя мъж, след толкова години заедно, влезем в такова предаване, хората ще решат, че се познаваме от вчера. Няма да се справи с нито една от игрите и задачите, той е ... отнесен от вихъра в това отношение! Не знае къде са му собствените чорапи, та да знае кои дрехи са моите, примерно. Та има такива мъже, без да са с дефицити, както някой каза, че Христо бил. В други области, обаче, няма кой да ги пипне!

# 599
Христо може и да не се справи с игри, като дрехите на жена му и подобни, но в тези за обща култура си беше добре и жена му също. Така, че не е добре да се подлагат под съмнение качествата му на учител заради дрехите на жена му....

Общи условия

Активация на акаунт