💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 809
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Сега загледах, че тази Рада е на 34 години. Изглежда ми на 50+.
Дори и като ги подкрепят, Никол продължава да гледа като биче. Неприятна жена.

# 571
Дано всичко с Джулия и Христо е наред!
Емо прекалява с язвителните коментари към Стела и Дани, особено към него.
Коалицията"'умници" големи смешници! Мислят че са готините, ще са тарторите, другите смотани нали... Да ама не! Почва да им пари. Тя Ивенцето ще се прикрепи към други, няма да остане така. Тя е в основата, не онези простите и кресливите. Че и нагли, нагли... На кое отгоре имат такова самочувствие?! А си мисля, че Русите ще стигнат напред, дори на финал, което хич не ме кефи. Дано изхвърчат скоро, позьори!
А Мария...защо е този престорен, фалшив глас, и съчетан с диалекта...
Сега една седмица чакане. Ми да го направят веднъж месечно....то големи схеми на излъчване.

# 572
Има фиксиращи спрейове за грим, които значително намаляват трансфера на фон дьо тен, независимо от марката.

# 573
Ивелина е с много голямо самочувствие, за да търси къде да се прикрепи. Иска тя да диктува нещата и не се върза на "облякъната" да гласува срещу Стела. Интересно ще стане сега, когато двете двойки пак останаха.
Дано всичко да е наред при Джулия и Христо. Според мен не се отказаха, за да дадат път на другите, явно някаква причина навън ги е накарала да излязат.
Емо наистина прекалява със Стела, но и тя с него. Никой не му държи такъв тон и не се кара с него, както го прави Стела.
Тази година ми харесва това, че повечето двойки имат лично мнение, когато подкрепят. Най-противна ми е Мария, която много лесно се впряга на Моника.

# 574
Алек и Моника са неприкрито злобни и се имат за нещо повече от другите.

Никоя друга жена освен Моника в играта с намирането на дрехите не я чух да коментира толкова грозно дрехите на останалите жени - бабешки, грозни. А нейните парцалки не бяха с нищо по-особени.

Мария Игнатова също ме учуди със завидното спокойствие, което прояви към Алек, когато започна да ѝ се лигави на "шуши".

# 575
  • София
Жалко за Джулия и Христо. Дано всичко да е наред с тях. Голяма мистерия около напускането им. Не случайно бяха оставени последни да гласуват, продукцията е знаела. Сигурно е някакъв сериозен личен мотив. Може пък да го разкрият в подкаста с Денислва, ще видим.
Както казах, дано всичко да е наред, има много по-важни неща от участието в едно риалити шоу.
Но мен като зрител ме е яд, защото Джулия ми беше любимка и според мен най-подготвената жена този сезон, а Христо беше добряк, който разсмиваше с честите си неадекватни прояви.
Исках да си тръгнат Стела и Дани. Много скучна и дразнеща двойка. И си бяха пътници дефакто, но това е то късмета.
Не ми харесва този сезон как мина повече от месец, а досега нито една неприятна двойка не е напуснала формата, сякаш някой или нещо ги закриля. Дано само да е късмета, а не продукцията...

Играта беше скучна. Забавна, но скучна.

Но продължава тенденцията 90%  от игрите да са уникални/нови спрямо предните сезони.

# 576
  • Враца
На "обляканата", аз лично предпочитам да си и викам "тъпата гъдулка".
И да, надявах се да си тръгнат.

# 577
Дори и като ги подкрепят, Никол продължава да гледа като биче.
Чудех се защо гледа така и защо не се радва, докато Джулия и Христо не обявиха, че си тръгват. Предполагам, че Никол е знаела за това тяхно решение (няма как да не са им казали) и затова така реагираше на прегръдките - просто е била много тъжна.

# 578
Във фейсбук имаше коментар на потребител, че може да е бременна Джулия. Била казала, че иска Христо да си продаде мотора, тъй като не иска да остане вдовица с две деца, а имали едно дете. Който е гледал и знае колко деца имат, може да каже. Ако е вярно и тя е мъкнала онези кофи предния ден, доста рисковано си е било.

# 579
Надявам се Джулия и Христо да напуснаха по хубав повод, а не да се е случило нещо лошо отвън. Доста ги харесвах, естествени са, за разлика от останалите двойки.

# 580
Твърде много ефирно време за русите, превъртях си естествено. Неубоздания хилеж на Ивелина не ми е интересен. Месечинка на 7 г. и 2 мес. за първи път чувам. Не мога да ги харесвам и това е!

Неочакван финал.
Другата седмица ще има цирк.

# 581
Тази Никол е страшен борсук, почти във всеки кадър, в който я даваха беше намусена, сърдита, почти не говореше (за разлика от обикновено), може би са изговорили с Радо тя да не се обажда много-много, а той с хумор, скечове и смях да разсее впечатлението и напрежението около тях.

Еми, получи им се, аз съм изумена как почти всички, които гласуваха миналата седмица против тях снощи бързо забравиха какво са казали преди дни и бяха така лесно изманипулирани.

Продължавам да твърдя, че проблемът в тяхната връзка е тя със своята емоционална нестабилност, фасони, избухливост и нервност. Не знам какви нерви има Радо да търпи това поведение, после защо и той избухвал.
За пореден път Никол им провали игра с тръшканията си. Вместо да направи всичко възможно да завършат(поне), тя пак мина в режим разглезено дете и се предаде.
Заслужаваха, след като вече е минал вота, въпреки че беше в тяхна полза, продукцията да им каже, че заради техния отказ не заслужават да останат във вилата, защото Стела и Дани имат регистрирано време и завършиха, макар и последни в общото класиране.
Знам, че няма как да се случи, но би било справедливо, но и тук отдавна се търси сеир и панаири.

Подразних се на изказванията, че Стела не общувала много, седяла си повече в стаята, ами не всеки може да седи и да дрънка непрекъснато, някои хора са по-затворени, не могат да общуват насила, подбират си с кого комуникират.
Знам, че шоуто е социално и трябва да се създадат отношения, но и аз да съм там, ако някой не ми е приятен или не е човек, с когото имаме общи теми и интереси, не бих общувала активно или търсила комуникация на всяко цена.
Уважавам в Стела и Дани това, че държат на себе си, разбиранията си и не си опитват да се представят за нещо, което не са.
В началото тя не ми харесваше, но в пъти я предпочитам пред Никол или Моника

А и вилата вече си има цветарките АиМ, които обикалят от стая на стая и само въртят интриги.
Толкова до ми е отблъскваща Моника, отдавна не съм виждала в ефир толкова груба жена. Честно, едвам я слушам, гласът й ми стърже като шкурка в мозъка, в комбинация с просташкия речник 🤢🤢

Жалко за Джулия и Христо, надявам се причината за излизането да е хубава (например тя да е бременна) и просто да не е искала да рискува, защото няма как да знае колко натоварващи ще са следващите игрите, а и напрежението и емоциите в къщата могат да бъдат доста натоварващи.

# 582
  • София
Electric Papaya, ако ти си там и някой не ти е приятен, няма да общуваш с него, но защо би те "подразнило", ако тези хора го усетят това и предпочетат другата двойка, която ясно им е показала, че им симпатизира? Недавайки им шанс да я опознаят, че е с такъв характер, у тях ще го има съмнението точно, че го прави, защото не ги харесва.

Също така, който си стои в стаята, пропуска моментите, в които другите се сприятеляват и съответно е резонно, че няма да го подкрепят да остане, същото се случи и с Краси.

Аз също съм по-затворена, но в такова риалити човек трябва да се напъне, влизаш на макс и се насилваш да общуваш поне с хората, които не те дразнят. За Моника няма какво да се напъва, но Марияна и Боби примерно също казаха, че не са говорили с нея, защото не стои в общите помещения.

Няма проблем, ако на човек, не му се занимава, но ще си тръгне по-рано. В предавания, в които оставането ти зависи от другите, изморителната част може да не са игрите, а поддържането на теми с различни хора.

# 583
Niya-,

няма да ме подразни, че другите са го усетили, не бих постъпила като нея, но аз обичам да се срещам с много хора, нямам проблем да си говоря с всеки, поне в началото, вече ако има такива, които не ме кефят чак толкова, няма да се напъвам да си говорим само и само, за да им спечеля потенциален глас.

Няма да ги избягвам, подминавам или да не ги отразявам, по-скоро бих си обсъждала някакви общи неща.

МиА като ходят при всеки, например, да не би да са харесвани от всички двойки? Трябва да си има някакви граници, хубава имат стратегия, но няма да е лошо да преценяват къде и кога да я прилагат.

Иначе кой както иска да си гласува - дали по симпатии, дали повлиян от друг, дали стратегически, дали на онче-бонче, но няма как да не ме подразни, че при едни точни определени двойки има опция да не отпаднат, а за други няма.

Като ще има продуцентско спасяване, да не е толкова пристрастно.

# 584
Ауу ма Никол верно била социален работник Astonished Сега ми попадна снимка в инстаграм, работи  в дневен център за деца с увреждания.

Общи условия

Активация на акаунт