💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 810
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Това момче, на Стела .. той въобще кога и какво прави сам? Сигурно тя яде и диша вместо него .. изключително неприятно да се бута тази постоянно. Ама щом е така в тяхната двойка, добре.. аз не си го представям мъжа ми да няма думата за абсолютно нищо..

# 556
Мен пък ме кефят Стела и Даниел. Това, че не ходят да лицемерничат и молят, ги вдига в моето око. Все ми е едно за нещата между тях, все пак Даниел я обича и не е проблем, пък коя съм аз 🙂

# 557
  • Пловдив
Дано всичко с Джулия и Христо да е наред в семейството им. Предполагам, че нещо такова е продиктувало решението им.

# 558
Щом предаването не държи на правилата си, всеки може да си излиза явно, когато си иска.

# 559
  • София
Явно има някакъв проблем с Джулия и Ицо или по-скоро с близки, защото на синхрон Стела каза, че се надява да нямат сериозни проблеми и всичко да е наред с тях. Уважавам правото им да не искат да споделят какво точно се е случило.

# 560
може да е бременна и не иска да рискува с игрите, иначе друго не се сещам

# 561
Видно е, че е нещо много лично, а онзи неандерталец само повтаря "що бе, що бе"...

# 562
Тогава да кажат на зрителите, че Джулия и Ицо излизат по лични причини.

# 563
Ауууу става интересно от следващия епизод, започват да си съскат Joy

# 564
Другата седмица започва Биг Брадър на мястото на Един за друг.

# 565
Леле ще падат маските в петък.

# 566
  • софия
Странно развитие. Тъкмо си мислех как Стела си тръгва.
Алек и Моника май са по-противни и от плиткови, толкова злобни интгриганти, че няма накъде.
Следващият епизод изглежда ще е интересен.

# 567
  • София
Не ми прозвуча добре, когато Емо каза, че животът е непредвидим... Стискам палци, всичко да е наред при Джулия и Христо.

Нямам търпение за следващия сеирджийски епизод...

# 568
И аз се надявам всичко с Джулия и Христо да е наред.

Аз исках Стела и Дани да останат. Тя си мрънка, той се прави че я слуша. Имат мнение поне и го отстояват. Радо и Никол ме изморяват и натоварват. Това са отровни взаимоотношения.

# 569
Искам да знам какъв фон дьо тен ползва Ивелина, та не оставя никакви следи по на Герман белите дрехи. Аз с толкова грим, ако се подпра така на моя човек, както тя го гушна по време на танца, ще оставя следи със сигурност....

За епизода - радвам се, че Ивелина си имаше мнение, Моника пада все по-ниско. На нея нищо не и била обещала Стела, ами ако се държеше човешки с хората, може би щяха да ти обещаят. Нямам търпение да ги видя на елиминация с Алек и да си ходят.

Едит: Емо цял сезон ли ще го слушаме как се заяжда? Да не го е ударила критическата?

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 23:50 от MrsPenguinButt

Общи условия

Активация на акаунт