💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 811
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Мария какво се е загрижила за Стела, как се отнася към Дани, влияели им благотворно

# 541
И това предаване развалиха Grinning

# 542
Ква месечинка на 7 години и 2 месеца?! Аз не разбирам явно... Пфф тез "умници" ли ще гледаме, тъпите им сценки и изкуствения и хилеж.

# 543
мале още боята от вчерашната игра от косата на ивелина не се е махнала....

# 544
  • София
Хареса ми Ивелина как се скара на Алекови ..да не им дават наклон за кого да гласуват и си призна, че миналия път са гласували под тяхно въздействие, но вече нямало така да бъде..

# 545
Ама са се намерили - отвратителни хорица са Алекови! И се чудя кой е по-лош, ама сякаш е Моника.

# 546
  • Пловдив
Алек предупредил…Тоя си мисли, че той коли и беси в това предаване.

# 547
Марияна и Боби доста ме разочароваха. Сякаш все пак се пречупиха под влиянието на Моника и Алек.

# 548
  • София
И на мен ми хареса Ивелина как се опъна. Моника е ужасно груба жена, как може така да говори и то на хора, които уж харесва. Ивелина 10 пъти ѝ казва, че Стела ѝ е близка, а тя пита за себе си, все едно някой ѝ е длъжен на нея.

# 549
Коя двойка беше на елиминации миналата седмица с Радо и жена? Не мога да се сетя Blush

# 550
Екипът на предаването дава ли им свободно да си гласуват, или първо ги привикват да споделят за кого ще гласуват?

# 551
Коя двойка беше на елиминации миналата седмица с Радо и жена? Не мога да се сетя Blush
Джули и Христо май

# 552
Благодаря, Фенси!
Пепина, мисля беше коментирано миналите сезони тук, че гласуват предварително. Явно за да не могат да сменят вота си, предвид накъде духа вятъра.

# 553
Изненадана съм от решението на Джули и Ицо.

# 554
Имам дежавю от миналата година Ще празнувам ,когато Алеко и обляканата си тръгнат!
 Какви ги вършат Дж. и Ицо!?

Общи условия

Активация на акаунт