💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 813
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Много скучна двойна игра днес. Изгледах първите и ще включа направо за резултатите.

# 526
  • София
Емо пак помагаше на Русолявите...
Абсолютно. Много очевидно беше.

# 527
  • на село
На мен пък ми харесва играта Grinning

И от двойките все повече симпатизирам на Здравко и Рада, Залия и нейният,  че не му помня името,  а и Боби и Марияна, но те са от началото.
Всъщност най- големите досадници и манипулатори са ясни, обаче сега очаквам Стела с нейния неорентиран мъж какво чудо ще е:joy:

# 528
Ох, Стела не спря да кряка. Получих умопомрачение, незнам Даниел как изобщо мисли в нейно присъствие 😃

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 20:59 от Nona M.

# 529
Айде и тия неандерталци докато свършат, сега ще му слушаме крясъците на тоя грубиян Angry

# 530
Алек започна да набира... скорост Simple Smile

# 531
  • София
Емо ги пуска с леки забележки..На две двойки дръжките на чантата не бяха заедно както е на мострата, само на едни направи забележка.

Превод: Черпака е дървена лъжица
Медузата е октопод
топките за боулинг са кегли
гъсеницата е краставица
петелът е кокошка
и т.н 😆

# 532
  • на село
Заекът на Алек не беше правилно поставен и Емо им подсказа за лъжицата да оправят.

# 533
Алек що гледа като натровен? Дано отпаднат тази вечер.

# 534
Добре, че нареждат плюшени играчки, че Николче така или иначе щеше да бъде обстрелвана с каквото и да е. И пак и бяха мокри очите, пред рев.

# 535
Ау,чудно - гЪсеницата! Нееее....👎👎👎

# 536
Двете ми любими двойки  Heart

# 537
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рада и Здравко бяха най-ориентирани и бързи според мен. Залия, горката с нейния, големи флегми са. Мария какво е това нейно държание, все на пръсти около тоя нейния и все му се извинява за нещо 🤦🏻♀

# 538
Ееее Минка и Алеко се спасиха Cry

# 539
  • София
Радо им прави шоу и може да ги оставят, за разлика от все мрънкащата Стела. Радо си изигра добре картите с актьорските образи и набра симпатизанти...

И мен ме е яд, че обляканата остава..пфуу..

Общи условия

Активация на акаунт