💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 816
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Христо има някакви дефицити и съм сигурна в това, отворената уста и трудното протичане на мисълта ме навежда на мисълта, че нещо не е наред и се чудя Джулката какво прави с него като тя изглежда добре дори.
Той не беше ли учител, какви дефицити?!

# 511
  • София
Май са ме чули от продукцията и сега вече публикуват топ 3, а не само първенците, като освен това са дали и обяснения относно тази седмична класация. Прикачвам. Simple Smile

# 512
  • Враца
Джулката и Ицо са много добрички и ги харесвам поради тази причина. Е, странен е малко, ама тя щом си го харесва..

# 513
Христо има някакви дефицити и съм сигурна в това, отворената уста и трудното протичане на мисълта ме навежда на мисълта, че нещо не е наред и се чудя Джулката какво прави с него като тя изглежда добре дори.
Той не беше ли учител, какви дефицити?!
Това какво пречи? На племенника учителката беше лежала в психиатрия😅
Според мен не е нормално да стои с отворена уста  ПОСТОЯННО и някак си не свързва нещата, като човек със специални потребности е по мое мнение..

# 514
И аз видях марковото пуловерче на Ралф Лорън на Стела и ме сви сърцето като видях омазано с розово.
На мен Герман и Ивелина продължават да са ми симпатични. Вярно пълничка е, ама щом си я харесва, няма никакво значение. Хармонична двойка са и се обичат. Само трябва да се освободят от примката на манипулаторите.

# 515
На мен Христо ми направи впечатление на играта с въпросите, че знаеше много неща.

# 516
  • Враца
На мен Христо ми направи впечатление на играта с въпросите, че знаеше много неща.

И на мен

# 517
На мен Христо и Джулата ми харесват. Хубава двойката са. Даже някак и си приличат визуално ( нали знаете че двойки който си приличат). Мен ме накефи най много Залия. Взе си играта и остана чиста Simple Smile

# 518
  • Мюнхен
Не помня на кой едва се запали последната табелка и не го признаха, щото не е изгоряла, а на други го признаха. Много субективно оценяване на важни неща, които решават класиране.
И на мен това ми направи впечатление. Емо каза на Ивелина,че последната табелка се е запалила, а тя реално пламна след още секунда две.
Хем се ядосвам,че някои са "по-наши" от други ,хем пък и е очаквано. Почти навсякъде чета,че не са особено харесвани Гечо и Ивелина, но не знам си колко седмици изкараха уж като любима двойка. Любима на кого не е ясно,ама...  Rolling Eyes

Ивелина и Герман  имаха 7 от 7. Така че и последното да не се броеше, пак си вземаха залога. Пък и на други беше зачетена последната табелка, без да е пламнала. Тоест в последните секунди.
Не беше важно да пламне табелката, но трябваше да се вдигне до горе, а на едната двойка не беше.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 17:28 от АДРИЛЕО

# 519
  • До морето
Хората, които имат проблеми с носа и не могат да дишат през него, дишат само през устата и съответно без да се усещат я дължат леко отворена. Христо може да има изкривена носна преграда или нещо подобно. Лекува се само с операция и на повечето хора не им се занимава.

Изглежда наистина странно за непознати, но близките на такъв човек са свикнали и не забелязват. Имам приятелка с такъв проблем и затова съм така компетентна 😀

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 21:38 от Boho chic

# 520
Криси на Артьом записала песен бременна. Не съм я гледала, защото дори и само на тази снимка не ми харесва
Скрит текст:

# 521
На туземка се е направила Joy

# 522
  • София
Ужасна е тая боя, на Джейзитата още са им червени ръцете, даже и на Здравко незнайно защо..

Дано обляканата си тръгне с нейния, предпочитам Радо да остане поне влиза в роля и е забавен..

# 523
Не мога да се отърва от усещането ,че Джейситата са си някакви приятелки - Здравка и Радка.🫣
 Джейси първо го чувах като Джей Зи и съвсем се озадачих какви пък чак фенове са на тази гад😂😂😂

# 524
Емо пак помагаше на Русолявите...

Общи условия

Активация на акаунт