💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 830
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Какво ли значи джейси Joy

# 481
  • Sofia
Да им бяха дали някакви гумирани облекла...съсипаха си дрехите

# 482
Най-лошото е,че Минка и Алек отървават номинации засега. Заради Радо и Никол 😔

Залия няма шанс да вземе играта според мен

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 22:44 от me_for_president

# 483
  • София
Джейситата взеха ли си играта, че ги изпуснах?

# 484
Джейситата взеха ли си играта, че ги изпуснах?
Взеха я

# 485
Ако случайно Рада и Здравко спечелят имунитет и го преотстъпят на Никол и Радо, е възможно "любимците" да са на номинации.
Да, взеха я, може те да са първи.

# 486
Защо не играят с чиста вода, а с тази червена гадост!?

# 487
Копаят дъното със страшна сила просто! Отново се върнахме на идиотската схема от само два дена излъчване и сливане на индивидуалните игри. Местене на предавания , смяна на дни и т.н - просто скандално. Сега по същество. Мъжката игра - смехотворна, а има двойки , които не си я взеха. Христо , ще ме прощавате ,че така се изразявам , ама е абсолютно малоумен. Никога не е разбрал, никога не е чул, не знае къде се намира. Прилича малко на Дилян от миналия сезон, но в него поне имаше живец. Христо сякаш ще заспи, толкова апатичен човек. Ще ме е срам, ако този човек е учител на детето ми. Такава антиреклама на българското образование , че чак е плашещо...  На Алек му изигра лоша шега това , че хвърляше дрехите на поразия. Цецо малшанс.
Женската игра - мислена , мислена , недоизмислена. За последните е мокро, хлъзгаво и заледено. Отделен въпрос е защо млади момичета са толкова кекави в ръцете. Ами то само с висене в соц. мрежи и да сме инфлуенсъри не става - трябва и малко физическо натоварване , ама не изкуствено (каквото е в фитнеса), а реално. Хубавото е ,че Алекови май ще са последни. Това е единствената утеха. Айде да си ходят тази седмица.

# 488
Ееее, Ивелинини ще са супердвойка май.

Неее, Рада и Здравко са супердвойка, много съм доволна. Има шанс Моника и Алек да са на елиминации.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 22:58 от Фенси

# 489
Ееее, Ивелинини ще са супердвойка май.
Мисля, че джейситата са с повече пари

# 490
Не помня на кой едва се запали последната табелка и не го признаха, щото не е изгоряла, а на други го признаха. Много субективно оценяване на важни неща, които решават класиране.

# 491
Не помня на кой едва се запали последната табелка и не го признаха, щото не е изгоряла, а на други го признаха. Много субективно оценяване на важни неща, които решават класиране.
И на мен това ми направи впечатление. Емо каза на Ивелина,че последната табелка се е запалила, а тя реално пламна след още секунда две.
Хем се ядосвам,че някои са "по-наши" от други ,хем пък и е очаквано. Почти навсякъде чета,че не са особено харесвани Гечо и Ивелина, но не знам си колко седмици изкараха уж като любима двойка. Любима на кого не е ясно,ама...  Rolling Eyes

# 492
Аз съм много слаба в ръцете и винаги съм била. Тренирала съм и пак, ръцете са ми зле. И така цял живот. Ген, някакъв един буркан не мога да си отворя или минерална вода. На тав игра щях да съм много зле.

Ох, на мъжката игра си пролича Ивелина колко кила е. Абсурд да е килата които казва.

# 493
  • софия
Изпуснала съм нещо - защо Радо и Никол са с 0 лв тази седмица и не участват в игрите?
Нещо наказани чух май, или.....

# 494
Тази втора игра не беше ммого умна. За 10 минути не само избор, ами тичане,пълнене и горене. Не ми се вижда резонно.
А на мъжете играта лесна или не, беше постижима за тия 6 минути

Общи условия

Активация на акаунт