💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 823
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Не разбрах защо водата трябваше да е оцветена толкова, че дори и до вечерта ръцете им не са могли да се измият...
Много се радвам, че Рада и Здравко станаха "Супер двойка"!

# 496
  • София
Много добро впечатление ми направи Залия.. Това крехко момиченце мъкнеше тежките кофи, на нейните 40 кила само с една кофа пълнеше везната, не мрънкаше, че й е студено, въпреки че беше най-леко облечена само по тънка блузка, докато някои бяха с якета. Позна си отрицателните черти и влезе във времето. Мислех, че по-кифленски ще подходи, но ми хареса, евала...

Изпуснала съм нещо - защо Радо и Никол са с 0 лв тази седмица и не участват в игрите?
Нещо наказани чух май, или.....
Миналата седмица трябваше да напуснат, но не ги изгониха и останаха с условието, че ще имат 0лв и няма да могат да играят в двете игри.

# 497
Радо прекали с това говорене на фалцет, за минутка да е, ок. Ама той се взе насериозно, че разсмива съкварчъранчичи и не спря...

Марияна и Борислав ми стават все по-симпатични.

# 498
  • Враца
Защо не играят с чиста вода, а с тази червена гадост!?

Аз мислех, че това е някаква боя, която лесно ще се отпере, но като си легнаха Джейситата, ръцете им бяха чисто червени, демек не излиза толкова лесно. И от това следва, че по-деликатните дрехи, изключено да се изперат..
Е, бива ли такова нещо? Ми, Здравко беше с голямо светло , зимно яке, то сега за изхвърляне ли е ?

Недомислица и глупост е това.
Негодувам!

И да изясним, не съм вещоман в никакъв случай, но тези двойки са си понакупили и взели със себе си новички дрешки. Бива ли така да се унищожават?

Да се допълня: Емо каза, че табелката не се е запалила, но тя беше по средата на кантар. Не си спомням двойката , но специално погледнах. Иначе , ако е издигната горе, се брои за запалена.

# 499
  • Асеновград
Абсолютно малоумно е това с червената боя, най малкото можеха да им кажат на жените да се облекът в черни дрехи. Със сигурност всички са си купили и взели хубавите и новите дрехи за предаването, а тая боя не изглежда като да се изпере.. аз много бих се ядосала.
Нито ръкавици свестни им бяха приготвили, като гледам как всички ги свалиха, супер недоизмислена игра.
Напоследък Джулия ми е много приятна, ако не беше мъжа и щяха да са ми много симпатична двойка.

Много е тъпо и се вижда от всички като има такива двойни стандарти, не може да не броят на Мария и Коци табелката че не е запалена като я броиха запалена на други две двойки на които буквално в последната секунда се вдигна огъня и табелката и на тях беше далеч от запалена. Само си вкарват автогол продукцията..

# 500
Епизоди  снимани преди колко време гледаме ? Рада и Здравко са навън .

# 501
  • София
И двете игри не ми харесаха. Първата яко криндж. Мъжете ми се въртят на токчета в една доста лесна игра и не ги оправдавам тези, които не си взеха залога. Това да не откриеш дрехите на жена си е меко казано глупаво.
Христо е малоумен, сори, ама...
Другата игра пък недомислена. Като правила. И пак тежка игра за жените. Обърнаха двата пола в това шоу още преди три, четири години някъде, ама сега вече съвсем го удариха през просото.
Това ли е резултата от смяната на половете на запад следствие на джендърщината?
Джулия е страхотна. Може би физически най-добре подготвената жена. А и психологически е много силна. Христо с нищо не е допринесъл дотук за двойката им. Само тя носи парите и мъкне двойката напред.
Герман доста малък залог направи, аз си мислех, че ще заложи над 3000 лв. И заради него не са супердвойка.
Надявам се Радо и Никол да изхвърчат днес, неприятни са ми, а и се изтъркаха. Почти сигурни пътници са според мен.

# 502
Епизоди  снимани преди колко време гледаме ? Рада и Здравко са навън .
Всички са навън.

# 503
При мъжката игра също имаше облагодетелстване. Направи ми впечатление, че някои търсеха безуспешно черни дрехи, други веднага се ориентирана в ярко розови или пъстри дрехи. Доста трудно ще познаеш черният панталон на жена си, дънките с камъни са лесни.

# 504
А на мен ми се стори, че при мъжете на едни им въртяха платформата по-бавно,  а на други на по - високи обороти.
За боята при жените вече сте писали... Гадна работа.
Аз все повече симпатизирам на джейзитата, с чувство за хумор и с лекота играят без да ме напрягат с викове и крясъци.
А и също и на Никол и забравих името на мъжа ѝ, музикантите.
Много са ми симпатични.

# 505
Доста беше кофти това с боята. На Стела обувките са около 400лв (имам ги същите, не съм проверявала специално). Не само нейните са скъпи, просто тях разпознавам. Стана ми обидно, защото са вложили Х сума пари в дрехи и накрая розова боя, която не се пере и мие..

# 506
Според мен платформата отначало я въртяха по-бавно, след това засилваха и в зависимост кой момент показват се вижда бързо или бавно въртене

# 507
Платформата си сменяше скоростта. Ту бързо, ту бавно. Това ми направи впечатление. За дрехите, лесно е ако женати се облича цветно или лъщящо. Ето Джулката носи предимно черно и там объркването е голямо, Боби веднага откри зеленото сако на Марияна например, то е като светофар.
Ох Ивето с кожения клин ми стана много смешна. Моя мъж вика да кажат марката, че сигурно са му много здрави шевовете 😁 Не е хубаво така да се бъзикаме с нея, ама да и имам претенциите за тегло и фигура.

# 508
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не знам за обувките на Стела, но за пуловера ѝ с мечето на Ралф Лорън, сърцето ме заболя. Тоя светъл пуловер няма изпиране. Не можаха да ги наметнат с някое от тия бояджийските облекла. На Ники, долницата ѝ беше цялата червена.

# 509
Не знам за обувките на Стела, но за пуловера ѝ с мечето на Ралф Лорън, сърцето ме заболя. Тоя светъл пуловер няма изпиране. Не можаха да ги наметнат с някое от тия бояджийските облекла. На Ники, долницата ѝ беше цялата червена.
За успокоение не е оригинален. От бутика е, имам същия и беше около 50лв (не че са малко).
Надявам се Рада и Здравко да вземат имунитет и да го дадар на Никол и Радо, не защото ги харесвам, но Алек и Моника харесвам много по-малко.
За сега харесвам Боби и Мариянка и Залия и Дидо.
Играта с дрехите беше интересна и лесна, но зависи от стила на жената. Женската игра им спряха тока и съм изненадан, че Рада не е в отлична форма, но се справи чудесно. Залия е толкова слаба и се справи “мъжки” с кофите, жилава е и ми допадна как не се отказа.
Ивелина и Герман НЕ ми допада как са побутвани, той не ми изглежда лош, но Ивето е плитка, семпла и лъжата за килограмите и плетенето на интриги не ѝ правят услуга. Не казвам да е фиданка, нооо една уверена жена НЕ се срамува от цифри.
Христо има някакви дефицити и съм сигурна в това, отворената уста и трудното протичане на мисълта ме навежда на мисълта, че нещо не е наред и се чудя Джулката какво прави с него като тя изглежда добре дори.
Коци и Мария са ми все така анти и тази натегачка ме напряга супер много, Коци не е единствения мъж на Земята..

Общи условия

Активация на акаунт