💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 846
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • на село
И аз, и аз, голям кеф, че Алекови не взеха играта.
Обаче пък никой до сега не беше пръснал толкова дрехи по земята.

# 466
  • София
Моника била облякана, но хубаво, че не си я взеха тая игра..

Джейситата бяха най-бързи, много са шашави тия извратеняци 🤣

# 467
  • Sofia
Моника била облякана, но хубаво, че не си я взеха тая игра..

Джейситата бяха най-бързи, много са шашави тия извратеняци 🤣
Ма моля ви се! Обляканата не носи бабешки дрехи! Тя от голямото добрутро, само дето български не знае, но самочувствието - кърти! Смешница! Хем проста, хем нагла.

# 468
  • София
И аз много се зарадвах на загубата на Алекови. За съжаление Германови си я взеха. Надявам се тази седмица да си ходят Алекови.

# 469
  • София
Радо цепи мрака, страшен артист е 🤣 Добре му се получи скеча..

# 470
Къде остана индивидуалността? Кой измисли тази глупост двойките да имат еднакви дрехи? Ами ако утре се разделят 😃
Не го разбирам това..
И освен дрехите с еднакъв цвят на косата, че и сплетени и двамата, wtf. Това съпрузи ли са или братче и сестриче в детската градина..

# 471
Женската игра е много трудна, повечето няма да я вземат.

# 472
Много съм доволна, че Алекови не си взеха залога.
И аз....

# 473
  • Брюксел / София
Женската игра пак кърти: мъжете се въртят на 5 см токчета, жените мъкнат кофи по хиляда пъти: “красота!”

# 474
Това за игрите се мрънка всеки път. Ама, нали това е идеята. Размяна на ролите. Жените в случая играят мъжка роля. Затова мъкнат кофи. Мъжете го играят жени и ходят на токчета.
Друг е яъпроса, че млади момичета са такива кеки. Това да не можеш да вдигнеш една кофа. Грам енергия няма в тях. Не ги виждам на 50.

# 475
Яд ме е, че Стела можеше да се напъне малко и щеше да си вземе играта.

# 476
  • София
Мария верно ли е учителка по физическо, гюленце си е, малко като антиреклама на професията е...

# 477
Много се изкефих и аз, че Алекови не взеха играта. Моника се пръскаше от яд! Злобееше много.
Пак тежка игра за жените. Аз разбирам размяна на ролите и еманципация, ама тук почти всяка женска игра е тежка.

# 478
Жалко за Цецо и Ники. Женската игра ясно, но мъжката... Честичко май ей така на косъм, завеяни са, чак се изнервям. Той голямо замотаване с тез закачалки, тя пък изливаше навън. Но аз гласувам за тях. Искрени и добрички ми изглеждат.

# 479
Мен пък ме интересува кой облече Емо в това якенце, ми то ще се пръсне по шевовете.Smiley

Общи условия

Активация на акаунт