💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 852
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
От днес: Алек и Моника в болница Селена, Пловдив. Беше доста агресивен с жената на касата. Още по-разплут е на живо, Моника е по-крива.
Сигурно са прочели колко много всички "ги харесват"... 😁

# 451
Здравко и Рада играят в Семейни войни в момента. То е на запис предаването, интересно кога са го записвали, логично е да е преди Един за друг.

# 452
Явно е отдавна, защото изглеждат по-млади и по-слаби.

# 453
  • Враца
От днес: Алек и Моника в болница Селена, Пловдив. Беше доста агресивен с жената на касата. Още по-разплут е на живо, Моника е по-крива.
Сигурно са прочели колко много всички "ги харесват"... 😁

O, те са толкова хай, че едва ли ги интересува мнението на простолюдието, демек ние.. Simple Smile

# 454
Абе като се срещнат лице в лице с всенародната любов, колкото и да си бездушен, ще те жегне и когато някой не се е разтекъл от мазнене пред великите риалити герои, те вземат та си покажат същността. Нагли, груби, нахални. Този Алеко е крайно неприятен като поведение, а и като визия. Сигурно се имат за неотразими иначе, сигурна съм.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 18:35 от DiaMia

# 455
Тръгнал на Радо да се обяснява колко зле се държи с жена си, а не гледа в своята купичка. Може би той и жена му, Моника, са ми най-противните участници във всички риалитита взети заедно.

Ивелина някак си я приемах до последната игра. Не ме дразнеше, че е ниска, трътлеста и че туърква. Но след играта с въпросите, много ми падна в очите. Рядко тъпо същество. Лошото е, че е със самочувствие. Не ме издразни толкова незнанието на Никол, Залия, Радо и останалите, колкото това на Ивелина. Хубаво е като имаш самочувствие, то да е с покритие.

# 456
  • Враца
Тази вечер, има ли ?

# 457
Не. Утре и в събота

# 458
А, с това разместване и от двете телевизии този пролетен сезон, просто е скандално.

# 459
  • Враца
Да, голяма тъпотия! Едното на "гърба" на другото, другото на "гърба" на третото... Абе , пуснете си предаванията по различно време, така повече хора ще гледат и двете и ще имате по-висок рейтинг вероятно. Какво се състезавате и карате зрителя да прави всякакви гимнастики...
Добре, че има интерактивни телевизии, та мога да си гледам всичко и то без реклами! Пък те, да си гонят рейтинги и каквото си щът!

# 460
Що мълчите, бре!? Хубав анализ им направиха на Алекови, браво, всички ги знаят каква стока са.
Играта е забавна.

# 461
  • София
Да, ако отидат на телевизора, ще са аут..
Дани е много симпатичен, обаче мисленето не му е силата..
Цецо щял да ги души 😆

# 462
  • Sofia
Що мълчите, бре!? Хубав анализ им направиха на Алекови, браво, всички ги знаят каква стока са.
Играта е забавна.
Съгласна! Правилно са ги усетили двамата неприятници (Монка и Сашко). Само за Ива и Герман малко са се пообъркали - същата стока, като онези двамцата са, само дето тези са малко по-прикрити. Те и затова се надушиха. А Ивчето си изглежда и злобна.

# 463
Много съм доволна, че Алекови не си взеха залога.

# 464
  • Sofia
Браво!
Не си я взеха Алекови 😃

Общи условия

Активация на акаунт