💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 857
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • До морето
Не, че има полза, но  на въпроса "Коя е най-дългата река в света" отговорът не е Нил, а Амазанка(както отговори една от жените), но Емо я поправи.

И в учебниците така пише.

Радо каза Амазонка, другите на скамейката го поправиха.
Той и на технологии се представи добре, май и в още една категория. Не че това оправдава Пътищата към Цариград,  но 🙄

# 436
Някога учехме, че Нил е най дълга, а Амазонка най пълноводна, сега не знам как е.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 22:30 от seisa

# 437
Само не разбирам какво общо има общата култура с пътуването на Ивето и Герман.
Колко умен можеш да станеш докато се излежаваш на плажа в Дубай или някоя друга екзотична дестинация.

# 438
Само не разбирам какво общо има общата култура с пътуването на Ивето и Герман.
Колко умен можеш да станеш докато се излежаваш на плажа в Дубай или някоя друга екзотична дестинация.
Очевидно Ивето повече се грижи за з@дник@, отколкото за мозъка си. Все пак с него изкарва някакви пари.

# 439
  • София, България
Много се смях на рисунката на Ники по тема "Ние, врабчетата" и Цецо как генерираше думи...

Хах аз с ръка на сърцето си признавам, че сигурно никога нямаше да се сетя! Направо викам вкъщи, че сигурни някой им подсказва та да свърши тази мъка Grinning

Някога учехме, че Нил е най дълга, а Амазонка най пълноводна  сега не знам как е.

Точно така беше и аз до сега така си знам, ама явно вече не е валидно. Та това нещо някак си, за да го опресни като знание човек трябва или от обща култура да го е чул и да е проверил или наистина да се интересува  на тези години.

# 440
Много бързо трябваше да отговарят . Това е по скоро услужлива памет отколкото знание.
#BGMлоялнапрограма
Викам да не се излагаме и ние с тия хаштагове...

Радо, помня че го представиха като инженер, не знам как е взел диплома с този потенциал.
"Като се знам какъв съм инженер, ме е страх да отида на лекар!" 😂
Аз пък намерих това
Публикувайте мнение в съществуваща тема във форума, чрез което да запознаете останалите потребители с наличието на лоялната програма на BG-Mamma. Tо трябва да бъде смислено, грамотно написано и с добронамерен тон. В текста на мнението добавете хаштаг #BGMлоялнапрограма   

Честно да ви кажа предишните сезони ме губиха след пети епизод.  Казват, че са били по -интересни от сега ,това вярно ли е?
Мен ме дразни ,че знаят ,че ги снимат, когато уж се събуждат гримирани и с микрофони и говорят като актьори в тези моменти, няма нищо естествено. А се опитват от продукцията да покажат обратното..

# 441
  • София, България
Ако трябва да съм честна това е първият сезон, който наистина не успявам да гледам и нямам коой знае какво желание. Често е само за фон.
Напоследък не ми харесва, че с всеки следващ сезон все повече игри са в някакво хале. Все по-малко са на други локации, явно с цел пестене на средства (за това не гледах и Игри на волята есента, там беше същото).
Все повече игри са с въпроси, често нямащи нищо общо със стиковката между двама души.
Тази година ме радва, че ги разделят да се състезават помежду си по 2-3 двойки. Минава ми някак по-бързо и разбирам повече. Но пък не е съвсем честно какъв опонент ще ти се падне. Та така… щом още не съм научила всички двойки и нямам изявен фаворит…

# 442
Много се смях на рисунката на Ники по тема "Ние, врабчетата" и Цецо как генерираше думи...

Хах аз с ръка на сърцето си признавам, че сигурно никога нямаше да се сетя! Направо викам вкъщи, че сигурни някой им подсказва та да свърши тази мъка Grinning

Не е задължително, както казах ние играем такива игри и това е добра стратегия. Дрънкаш всички глупости, които виждал с цел да уцелиш горе долу нещо и да тръгнете в някаква посока. Реално като се ориентира да изрежда видове птици стигнаха и до отговора. Друг е въпросът, че понякога предположенията ти звучат нелепо, но поне се смеем.

# 443
Относно лоялната програма. Ако четете внимателно, т.е. с разбиране, трябва с поста "да запознаете останалите потребители с лоялната програма", т.е. да пишете за програмата. И "в текста на мнението добавете хаштаг ...".
Извинете за спама.

# 444
От днес: Алек и Моника в болница Селена, Пловдив. Беше доста агресивен с жената на касата. Още по-разплут е на живо, Моника е по-крива. Карат доста скъп джип мерцедес, не си бяха платили паркинга и ги чакахме 10мин..

# 445
Жената на касата явно е била кактус, а той него не го брои за цвете.

# 446
че снимките свършиха ли?? Това може да се води спойлер

# 447
че снимките свършиха ли?? Това може да се води спойлер
Да, всички са навън. С някои делим един квартал и ги виждам всеки ден.

# 448
Снимките са свършили, от около седмица (може би и повече) всички са активни в социалните мрежи.

# 449
окей, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт