💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 874
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Някой ако може да публикува всички въпроси и отговори от играта ще е чудно. То и без това повече подобни игри едва ли ще има.
Стената на плача един вид. 😂🤐

# 391
  • София
Радо много се ядоса, че тя не знае елементарни неща, сякаш той се е представил блестящо. Като е бил с двойки по история и даже на поправка, защо той се яви за тази категория?! И двама са един дол дренки, но тя освен, че е куха, е и много арогантна...-Ми нее, за първи път го чувам/ Шерлок Холмс/ , Ми нее, не съм гледала и не съм чувала за Джеймс Бонд, нито за Роки...тва някакво куче ли е??
Много нагло и пренебрежително се държеше.

# 392
Радо, помня че го представиха като инженер, не знам как е взел диплома с този потенциал. Стана ми интересно какво работи Никол. И аз не ги харесвам, но оправдавам продукцията, че ги остави, защото това което направи Стела беше стратегия наистина, но много долно. Тя просто си набеляза Никол за жертва и непрекъснато й подаваше въпроси, на които знаеше, че Никол няма да отговори. Така направи, че хем да я елиминира, хем да я изложи. Аз съм сигурна, че и Стела не е много по-начетена от Никол.

# 393
Много бързо трябваше да отговарят . Това е по скоро услужлива памет отколкото знание.
#BGMлоялнапрограма

# 394
Много бързо трябваше да отговарят . Това е по скоро услужлива памет отколкото знание.
#BGMлоялнапрограма
Викам да не се излагаме и ние с тия хаштагове...

Радо, помня че го представиха като инженер, не знам как е взел диплома с този потенциал.
"Като се знам какъв съм инженер, ме е страх да отида на лекар!" 😂

# 395
  • София
То остана ли тема без хаштагове... Ни в клин, ни в ръкам, ама да има...
Иначе Никол дали не казаха, че е социален работник или аз се бъркам нещо.

# 396
  • София
Абсурд да е социален работник или нещо подобно тази простакеса, виждам я като продавачка в Билла. Там почти всичките са подобен типаж, все сърдити.

# 397
Радо, помня че го представиха като инженер, не знам как е взел диплома с този потенциал. Стана ми интересно какво работи Никол. И аз не ги харесвам, но оправдавам продукцията, че ги остави, защото това което направи Стела беше стратегия наистина, но много долно. Тя просто си набеляза Никол за жертва и непрекъснато й подаваше въпроси, на които знаеше, че Никол няма да отговори. Така направи, че хем да я елиминира, хем да я изложи. Аз съм сигурна, че и Стела не е много по-начетена от Никол.

И защо да е долно? Трябваше да се жертва за тях ли? Да не циври и изстерясва НиколчетУ, ли?

Стела ли е виновна, че последната е тъпа, елементарна, нагла, високомерна, с мега самочувствие на база една голяма нула и липса на всякаква култура - обща или по лични интереси?

И като чуя някой да се оправдава, че били емоционални и истински, другите не ги разбирали, защото били от масата скучни двойки и ми идва да повърна.

Не, скъпа, ни сте различни по начинът, по който ти се иска, неприятни сте ( по-скоро тя, за Радо бих се съгласила, че реагира и пари на момента, но не разиграва панаири като жена си след това ).

За пореден път се убеждавам, че има двойки, за които любов е равно на скандали, викове, истерии, щото нали, страстни и емоционални сме...

# 398
Не е нужно да се жертва, но и не е нужно да я громи по този начин, не виждам интелектуален колос и в лицето на Стела.

# 399
  • София
Иии каква изненада дами и господа.
За 4-та поредна седмица, Ивелина и Герман са любимците на България.
Направо да им дават наградата казвам аз. 😊

# 400
Не е нужно да се жертва, но и не е нужно да я громи по този начин, не виждам интелектуален колос и в лицето на Стела.

Стела може да не блести със знания, но ако Никол имаше някакви нямаше да бъде "громена".
Да не говорим, че това беше в категория за Филми и Сериали, а не Химия,Физика или точни науки да каже човек, че е била забита.

Моля ви се, това е състезание, не благотворителен бал за Никол и Радо или който и да е друг.

Никол като е толкова ербап, пък да беше се стегнала и да се опита да помисли поне, а не  да се държи като обидена тийнейджърка, в крайна сметка е жена 30+ години и майка на две деца.

# 401
Иии каква изненада дами и господа.
За 4-та поредна седмица, Ивелина и Герман са любимците на България.
Направо да им дават наградата казвам аз. 😊

Някой знае ли откога докога се гласува? Кога започва дадено гласуване и в кой ден завършва? Аз един път гласувах за Мариана и Боби, но нито знам за коя седмица се броеше този вот, нито нищо.. .А и не дават класация, да видим как се подреждат другите след кухите "лондончани", които очевидно правят масирана кампания.

# 402
Ясно е че са приготвили кой да е първи. Като гледам настроенията из социалните медии точно Ивелина и Герман не са любима двойка. И Ивелина вчера толкова ме издразни. Нищо българско не знаела. Що въпросите бяха от обща култура, не от специализиран БГ учебник!
Радо и Никол няма да коментирам, няма смисъл.

# 403
  • София
Много се издразних, че ги оставиха от продукцията! То се видя, че и на останалите вътре не им се гледат скандалите на "емоционалните интелектуаци".
Тя ни гу и чувала тоз икватор бье, нито Ширлок Шолмс, нито туй кучи ли беше,  ко беши Роки, ко искати ут жината ни моа ва разбира....на учини от БАН ми са праити вии

# 404
  • До морето
Има два вида незнаещи хора - първите се срамуват от това, вторите ти се ядосват, че ги питаш.

Общи условия

Активация на акаунт