💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 862
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Дизи,
Е, виж над теб, Биляна е писала. Аз също, но без конкретика.
От това което бях видял е, че се гласува след като обявят резултатите от старата. В ИГ го правят.
Приключва в деня в който се излъчва първия седмичен епизод. И се пуска новата.
Сега могат и да изместят сроковете с един ден, защото ЕзД се мести само в петък и събота.

Като цяло аматьорска работа.
Но хората си гласуват явно и май предимно младежи привлечени от ярко русите коси на таргите.
Само дето тази явно никога не е гледала Игра на тронове, докато Герман дори си каза, че му е любимия сериал.

# 421
Не съм се включвала, но ви чета с интерес. Снощи гледахме предаването с дете на близка приятелка. Госпожицата е пети клас в момента и на 98% от въпросите с малки изключения (не знаеше какво е “Секса и градът”  и че Захари Бахаров е участвал в “Игра на тронове”.
Много ми е кофти, когато не се знаят елементарни въпроси свързани с българската история (и аз имам пропуски, но се старая да ги наваксам), но да не знаеш за хвърковатата чета и Бенковски и за кой владетел е покръстил българите.. за мен е ДЪНО.
Никол и Радо какво ще дадат на тези деца като възпитание и капацитет, когато дават такъв пример, страшно е, толкова семпли родители…
Неудобно ми беше да гледам и слушам..

# 422
Някой може ли да пусне въпросите, които са задавали?
Не можах да гледам и само чета, че д било голяма излагация...

# 423
Мони, после ще съжаляваш че си го гледала😁

# 424
Мони, после ще съжаляваш че си го гледала😁
Хахаха, мислех да го гледам по-късно...

# 425
Явно Никол крещи и циври само пред мъжа си. Защото всички бяха възмутени само от Радо. А всъщност и двамата са отвратителни, и еднакво прости. Даже тя ми се струва по-голяма истеричка.

# 426
  • София
Никол нали чете някакво писмо, уж от нейна приятелка.. Първо писмото беше доста интелигентно написано, а нейните приятелки сигурно са същите кухарки като нея, което говори, че не е писано от никаква приятелка. Второ, ако трябваше аз да напиша подобно писмо, бих го написала на ръка, а то беше писано на компютър и принтирано.
Явно от екипа са им го дали, за да им вдигнат малко акциите, колко са неповторими и невероятни, още тогава трябваше да се сетим, че ще ги оставят...

# 427
Само не ми става ясно какво ще правят Никол и Радо другата седмица, като няма да играят индивидуалните игри. Трябва да видим, че като не играят и не залагат не се карат и само си правят комплименти ли? Шансът да спечелят двойната игра е много малък, а като не спечелят пак ще са на елиминации и предвидимо изгонени. Пак някакви недомислици ще гледаме като миналата година с духчетата.

# 428
Писмото беше някакво клише от тези, дето ги пляскат всеки ден разни позитивни странички във фейсбук. Би могло да бъде адресирано от всяка приятелка до всеки. Пълна тъпотия беше!
Дори и да истерясва само пред Радо, да не са в изолиран бункер? Тия крясъци сигурно до Вакарел се чуват, не само във вилата. Там и да шепнеш на долния етаж, горе се чува, а пък какво остава да врещиш като коза по половин час...

# 429
Тия двамата бурсуци трябваше да ги няма вече ! Толкова е проста , а толкова шумна тази. А мъжът ѝ е прост ама с вирнат нос. Как не ги е срам от децата им или детето им, не знам, че се изложиха така

# 430
Гледам епизодите тук https://www.dailymotion.com/ , но бъкано  с реклами, почти като в Нова. Някой има ли по-добър линк, за чужбина?

Емо, много нисък ми се вижда на тази снимка с Деян

Скрит текст:

# 431
Никол на всички стана ясно, че е куха като хралупа,Радо и той я следва на милиметри, ама ми е любопитно Ивелина какви интереси има, респективно Герман?

До колкото видях от визитката, а и от това което споделяна тук, те поне пътуват, той е спортист, тя танцува ли само, и друго ли прави не разбра, но пътуват, общуват с хора, активни са в социалните мрежи и накрая снощи - пълна греда.

Не че съм очаквала да си отговорят на всички въпроси, ама то пък срамота.

Те до преди 3-4 години са били още ученици, не знам просто, пълна трагедия е голяма част от 20+ годишните...

Алек и той какво къдри нравоучения, дето се спуква да й крещи на Моника, после как тя да не е все с кисела физиономия ( има много груби мимики, а иначе е с екзотични черти, ама злобата много я загрозява в комбинация с каруцарския изказ).

Като цяло мисля, че снощи нямаше нужда всички да четат морал на Радо как се бил държал ( еха, вие не я ли виждате Никол, че не я слуша главата? )
Аз на тяхно място просто бих казала, че не са моите хора, твърде шумни са ми и ме наторяват с крясъците и драмите си и не съм длъжна да слушам нечии разправии, защото деля къщата с още 20 човека и, ако всички почнат така да си викат, ще стане нетърпимо.

И на Азалия нейния какво им се извинява? Абе момче, казал си каквото си мислел, стой си мъжки зад думите, нали в крайна сметка това ти е реалното мнение ?

# 432
Много се смях на рисунката на Ники по тема "Ние, врабчетата" и Цецо как генерираше думи...
"Вежди, лястовички, прозорец, книга, Книгата на птиците, Книга за пaтиците, пингвин, пиле, човек, двама човека, двойка, любов, брак, ...женени за пилето!
Тия двамата имат кокошка. 3 пилета, ааа, патички! Ято, полет...Полета на...
Тоалетно пате, снежен човек, славейче, лястовиче, врабче!
"Ние, врабчетата!"
Скрит текст:

С какво се занимава Ники? А Цецо?

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 21:48 от Pepina_n3

# 433
  • somewhere near the sea
Не, че има полза, но  на въпроса "Коя е най-дългата река в света" отговорът не е Нил, а Амазанка(както отговори една от жените), но Емо я поправи.

И в учебниците така пише.

# 434
Най-голямото разочарование беше Залия, толкова да не знае и да не може да мисли.

Пристрастна съм, признавам, но Марияна ме впечатли колко бързо отговори на въпроса за Исак Нютон. Може би и защото не го очаквах от нея.

Общи условия

Активация на акаунт