Ревливо бебе на 1г

• 1 616
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • Поморие
По балканските ширини битува схващането, че има мъжка и женска работа. Мъжката работа е мъжът да смени крушката и забие един пирон, женската работа - всичко останало, включително отглеждането и възпитаването на децата. И ако по пътя се обърка нещо - да кажем бебето е ревливо или детето не говори добре за възрастта си, вината е на майката, че не си е свършила работата - според мъжа.
Това е един от основните проблеми на българския манталитет и най-вече семейни взаимоотношения. Мъжът ми беше отгледан точно с този манталитет и той беше вкоренен в него. Само семействата, в които мъжът и жената се възприемат като равнопоставени като личности, каквито са, могат да отгледат деца в здравословна среда, в която всички от семейството да се чувстват добре и никой да не бъде обвиняван за каквото и да е. За съжаление, обаче тези хора са единици.
В повечето семейства или мъжът обвинява жената за всяка проява на детето или ако тя е строга и държи на дисциплината (като мен), него го бива идеално в това да разваля авторитета на майката.
В крайна сметка, истината е само една - един мъж ако обича и държи на жена си, ще е зад гърба й в абсолютно всичко, пък какво остава за такива жизненоважни аспекти от живота - като възпитанието на общото поколение.
Само в такива ситуации се разбира кой обича и кой става за семейство.

# 46
За съжаление често създаваме семейства след като любовта си е отишла. След 10 години съвместно съжителство на ниво гаджета и съквартиранти, се прави крачката да имат дете хората (поради финансови пречки преди това или поради невъзможност за забременяване дълго време) и след това резултатите са налице.

# 47
  • Поморие
За съжаление често създаваме семейства след като любовта си е отишла. След 10 години съвместно съжителство на ниво гаджета и съквартиранти, се прави крачката да имат дете хората (поради финансови пречки преди това или поради невъзможност за забременяване дълго време) и след това резултатите са налице.
При мен беше изключително прибързано и в такива случаи също често се оказва, че половинката на става нито за съпруг, нито за човек, с когото да се отглежда общо поколение. Едно е разходки, гушкане и сваляне на звезди, а друго е сблъскването с житейските отговорности..

Общи условия

Активация на акаунт