Най-хубавият детски рожден ден у дома – идеи, организация

• 1 169
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
И на мен много ми допада идеята за занимание, от което после ще им остане нещо за спомен. На една почивка в хотела ни бяха правили анимация със сглобяване на хвърчила, оцветяване и после "състезание". Още си пазят хвърчилата. Сега и покрай Цветница.и Великден може да се изготвят украси, дървени фигурки има за оцветяване под формата на яйца. И накрая децата си вземат направеното от тях.

# 16
  • Русе
От къде поръчвате пинята?

# 17
В Jumbo има със сигурност, но не съм взимала никога. В Тему също ми излизат разни, но не съм убедена в качеството и кога точно ще пристигнат. Особено ако е с бонбони, а не с малки играчки, не бих си взела от Тему.
Да видим какво ще препоръчат и другите момичета.

# 18
Най-вероятно се продават празни и вие ги пълните с каквото решите, за колкото деца решите.
Поне аз не съм купувала пълни.

# 19
  • Русе
И аз искам празна, но не знам от къде се купува, затова попитах по опитните.

Най-вероятно се продават празни и вие ги пълните с каквото решите, за колкото деца решите.

# 20
  • Пловдив
И аз искам празна, но не знам от къде се купува, затова попитах по опитните.

В Джъмбо съм виждала празни.

# 21
Ще проверя и аз в Jumbo за пинята.
Детето излезе с идея да танцуват на Just dance. Има разни клипчета в YouTube,  с вече готови танци и иска да си правят състезание.

Аз се замислям за плейлист с разни песни, но не съм решила дали ми се занимава или просто да пуснем музикална телевизия / радио.

# 22
Нашият празник е този уикенд. Почти сме готови - тортата е поръчана. Взех и една игра за откриване на съкровище, по препоръка от една мама от тук. Играта изглежда много интересна, ще споделя после след като я изиграят каква е трудността.

Менюто ни ще е:
1.Краставички и моркови нарязани на лентички
2. Бутер банички с кашкавал и шунка
3. Солени крекери
4.Кекс
5. Шишчета от чери домати и мини кюфтенца
6. Сандвичи с пастет, мясло, лютеница и украсени с кашкавал, салам, маслина, кисела краставичка.

За пиене сок от бъз и разни други сокчета.

За момчетата има билярд и дартс, както и мини джага.
Момичетата искат бордни игри и танци 😁

# 23
Минавам да сам отчет на празника ни през уикенда. Първо, искам да благодаря много на съфорумката ни, която ни отвори очите за сайта с ескейп игрите payajinata! Страхотно се получи - бяхме взели Пиратско съкровище. Мъжът ми се вживя в роля с воденето на играта. На децата много им хареса. Бяха 6 деца и рожденичката, всички от випуска от училище. Щерката си беше направила.един плейлист с песни - Руши, Молец, Дара и други бг изпълнители и Imagine dragons.
Беше валежно и бяхме вътре. Играха се бордни игри - Диксит, Ticket to ride, Експлодиращи котета и дарц.
На мен лично много ми хареса, въпреки, че бях като духчето от лампата и не се появявах много.
И никой не ни изгони на втория час, както става в парти центровете. Децата стояха от 11.00 до 17.00 часа. Силно се надявам и на децата да им е харесала идеята изобщо за празник у дома.

# 24
Здравейте, предстои празника и на сина ни - ще става на 7 лятото. Покрай кака си сега и той иска да празнува у дома. Хале са му играта за откриването на съкровищата на Payajinata и ще вземем и за него, естествено на различна тематика.😊
Единствено се чудя за заниманията на само момчето парти- 6 и 7 годишни, близо 10 на брой.
Иска да играят бордни игри, да си направят състезание с колички ( явно всеки да си носи такава с дистанционно). Приемам други идеи също, за изцяло момчешки празник. Имаме двор, там си мисля да им спретнем някакви експерименти например. Имаме и паркинг в близост, но колелета и тротинетки няма да има толкова. Благодаря много за идеите предварително.☺️

Общи условия

Активация на акаунт