„Майките“ - сериал на NOVA, тръгва в ефир от 20-ти март.

• 54 618
  • 931
  •   1
Отговори
# 30
Със смесени чувства съм. Не съм сигурна дали ще го догледам.
Рая Пеева не е за тази роля.
и на мен ми идва в повече нейната игра.

# 31
Този сериал е една идея по-добре от тъпотията с Рачков по БНТ.  Част от сериала е снимана в Делта Хил (къщата на Никола).
Цитиридис не играе добре, но гаджето му (учителката в сериала) се справя мн.добре, според мен.  Мирелчето от ИВ… ужас ужас.

И ако Никола е на 18, на колко години е баща му (Юлиян)? Май нямат и 20 години разлика.

Рая преиграва, особено с гримасите, като го  играе злобна.

В началото на епизода, когато младежът каза за екскурзията, кое ядоса майка му толкова и я озлоби? Четях из форума и се разсейвах малко.

# 32
  • София
Майката е била на 17 години, когато е забременяла, може и бащата да е бил на толкова и се получава сега да са на 35 години, а Никола на 18.

Много непрофесионално Мирелка си беше пуснала стори с откъс още през деня преди премиерата, та видях, как изкуствено играят с Юли много преди началото. И двамата са от зле кастнатите актьори.
Юли не харесвам като игра и в Лотуса с неговия напрягащ американски акцент и с интерес очаквах, как ще се справи на бг, оказа се по- зле.

# 33
  • Cyprus, Пловдив
Веднъж в седмицата ли ще се излъчва?
Ще дам шанс.

# 34
Чела съм книгата в Сторител, повече няма да издам. Учудващо на мен ми допадна първи епизод, особено на фона на онази глупост с Рачков по БНТ 1. Само не разбрах веднъж седмично ли ще се излъчва?

# 35
  • Другата България
Никой не чете първите постове на такива теми....Blush
А сега сериозно - да, веднъж седмично.

# 36
  • София
Веднъж седмично, четвъртък, в продължение на 6 седмици.

# 37
Може ли някъде да се гледа първи епизод? Любопитна съм, макар и скептична към българското кино.

# 38
  • В Космоса
Аз гледах снощи и ми хареса, но не съм никакъв критерий, защото не гледам телевизия и бг кино от мнооого години и въобще не знам какво точно трябва да очаквам. Но на фона на доста чужди бози, на които попадам постоянно - хареса ми.

# 39
Гледах първите 20 мин от първа серия. И слушах първите 20 мин от книгата в Сторител.
Сериалът бих го гледала, но книгата няма да имам сили да я слушам. Ужасно е мрачна, гадна, тежка, брутална направо.
Авторката надмина Херман Кох, който оглавява моята класация за бруталност.

# 40
Има ли наистина подобни истерички в живота? Рая може да играе все кучки, но според мен преиграва във всяка една секунда. Нито за миг не повярвах на образа й, нито на този на мъжът й дето обръща абсолютно всичко на майтап и изобщо не е достоверен като съпруг и баща.
Те двамата най-много издишат до момента, без да говорим за лайф коуча - такива със сигурност ги има в промишлени количества навсякъде, да пази Господ!
Никола с вайб на Тимъти Шаламе, това ме усмихна. Момчето не се справя лошо.
Повече ме подразни Дара, приятелката.
Докато класата на Бахаров си пролича веднага. С право игра и в Играта на тронове, и в Бюрото на легендите! Страшен е! За Братоева и половинка - има какво да се желае.
Учителката не се ли самоуби накрая заради директорското обвинение, че е имала връзка с ученик?!
Първа серия може да се гледа в Nova play, поне от чужбина става.

# 41
Аз гледах снощи първа серия, но като чета някои коментари, май за минутки съм проспала някои сцени.
Не разбирам за какво се е "хванал" Никола?
А в края видях една млада жена с някакво окървавено лице.
На мен ми се стори Рая Пеева, т.е. майката на Никола.
Между другото младата учителка играе така ролята си, все едно има нещо да крие, имам предвид нещо във взаимоотношенията с учениците й.

# 42
E, Марджи.... Хванал се е за междукрачието...

# 43
Много ми е неубедителен сценария. Значи майка на тийн, ходи няколко пъти до училище за се заяжда незнайно за какво, в същото време изпъдиха детето от дома за вечерта на “годишнината си” без много да се интересуват къде ще спи. Не ми е реалистично.
Виждам, че някои Рая ги е убедила в образа си, на мен ми беше много напъната.
Мисля, че тя беше убитата накрая на епизода.

# 44
  • Sofia
Книгата е”Майките”на Теодора Димова.
Има я в Сторител.
Слуша се за 3ч на бързи обороти 😀
Не бих си я купила 🫤

Явора е убитата.Добре се вижда лицето.

Кога е сниман?
Цитиридис изглежда много по-слаб и млад от сега.

Общи условия

Активация на акаунт