„Майките“ - сериал на NOVA, тръгва в ефир от 20-ти март.

• 54 732
  • 931
  •   1
Отговори
# 150
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Повече бг продукции са лежерни с хумористичен наклон.
И като чуеш тийнс, родители,сякаш очакваш сцени,полу драматични,полу забавни.
Децата вечно 'неразбрани' и оплакващи се от родителите, те пък от своя страна с тяхните проблеми и вечно заети с работа..

# 151
Явор в лично качество е леке,като актьор където съм го гледала се справя добре. Но Захари е върхът .

# 152
И аз щях да питам дали сте гледали Явор в театъра, за мен е добър актьор, те бтв още ли са заедно с Рая?

# 153
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах първи епизод и не разбрах кой беше трупа в еп 2?

Иначе не ми хареса и ще му дам още 1-2 еп шанс.Измислени драми без логично обяснение.

1. Някакъв сополанко с живот мечта,с родители,които очевидно са около него и са му дали всичко,от което има нужда(че и мнооого отгоре).Та това момче недоволно и мрънка за нещо си.Така и не разбрах какъв му е проблема.

2. Любов между учителка и ученик намирам за много безвкусен и криндж елемент.

3. Майката (Раева) защо непрекъснато се звери? Не обясниха какъв й е проблема с училището и учителката? "Имала различни методи" - това не е причина да ходи в училище и да вдига скандали на Директорката.

4. Садо мазо купони в двора,обграден от терасите на комшиите Laughing Толкова нелепо.
Тези със специалните купони си имат и специални локации,а не у двора на бай Пешо.

Само бедната съученичка с баща алкохолик ми звучи реален казус и ситуация.

Мирелчето фъфли,защото си е правила нови зъбки,мисля,че предните.Бондинг,фасети..
Преди беше с едни малки зъбчета,сега са тип заешки и стърчат много напред.

# 154
Проблемът на Никола е презадоволеността му,родителите му хвърлят пари и до там не ги интересува нищо.Майка му ревнува от Явора,че е заела нейното място затова са цирковете и да се покаже уж отговорна майка.Садо мазото беше малко недомислено,ама да кажем че нямат комшии и си правят каквото искат.
Дана за мен има най-тежката съдба.
Според мен всеки трябва да изгледа сериала/прочете книгата.Да види как лесно се прекършва детската душа и какви са последиците от това.

# 155
  • София
Аз много харесвам книгата, обичам да гледам драми и ще следя сериала.
Чакам си и Те, вълните.

# 156
Никола е нещастен, парите и лукса не купуват щастие и любов.
Родителите му са мега инфантилни, майка му е зла истеричка, която е свикнала всички да й угаждат. Как можа да му каже, че е нежелано дете?!? Това е ужасно за всяко дете. Сигурноа съм, че при нея ще излезе и друга драма, която беше загатната с необходимостта да ползва life coach и изкуствената усмивка преди 'празника'. Бащата е тъпа, новозабогатяла мутра, която смята книгите за опасни.
Никола се държи по-зряло от двамата, взети заедно. Много ми стана мъчно като каза на Дана, че къщата им е огромна, за да не се засичат в нея.
Споделям мнението на Лещичка и слагам линк за книгата, който съдържа спойлери, за всички, които не разбират идеята на авторката:
https://litvestnik.wordpress.com/%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d0%be%d0%ba … 0%be%d0%b2%d0%b0/

# 157
  • Glasgow
Изгледах първи епизод и не разбрах кой беше трупа в еп 2?
тялото е на учителката

# 158
  • София
Adoralova
1. Момчето има пари, но не получава любов и внимание. Отделно му се повтаря, че е нежелан и е съсипал кариерата на майка си.
2. Любов между учителка и ученик - няма такова нещо.
3. Майката (Раева) си е чепат характер, която се опитва да контролира всичко.
4. Садо мазо купони в двора - дори последните реални събития в страната показаха далеч по-страшни неща.

# 159
В книгата майката е бивша манекенка, но тук хубаво са актуализирали заниманието и с тия модерни кулинарни, или лайфстайл видеа, които прави.
Освен това тя е съвсем млада, тъй като е родила още в ученическа възраст и  наистина е незряла.  В серията не беше наблегнато,  но Никола много я обича.  Но не намира в нея майчинското,  устойчивото и зрялото, което му е необходимо.

# 160
Майката каза, че е модел, влогър и тн., че всички смятат, че животът й е песен, защото има богат мъж, но това не е така.

# 161
Те на всичките майки животът им е ужасен и всички носят травми от своето минало, който предават на децата си. В сериала са променили поредността на историите и мисля, че добре са постъпили, защото ако бяха започнали с първата, на Христина и Андрея, не знам кой щеше да го гледа тоя сериал. Тя е  почти непоносима и не знам как ще я пресъздадат.

# 162
  • Sofia
Сега се зачетох в няколкото страници от книгата в стор.бг….аз такова писане не бях виждала досега…редакция/коректор няма ли книгата?!или е някакъв нов стил…
всичко написано като хаотични мисли,без абзаци,нов ред,преп.знаци…🤔

# 163
  • Glasgow
"Поток на съзнанието" ли се водеше този стил, учила съм го някога някъде🧐

# 164
  • София
Да, специфичен стил на писане е. А и някъде бях чела, че авторката умишлено е писала така. Като на един дъх.

Общи условия

Активация на акаунт