„Майките“ - сериал на NOVA, тръгва в ефир от 20-ти март.

• 54 725
  • 931
  •   1
Отговори
# 480
Впечатли ме и Ясмина Радева ( Лия), много различна, запомняща се и този плътен, нисък тембър.
Учи джаз пеене, също е и модел.

Скрит текст:

Прекрасна е! Чудех се от известно време и не можеш да открия коя акриса в момента е за ролята на Ния от Железния Светилник. Това е!

# 481
Разгледах и моделски снимки. Много красиво и модерно момиче, в актуалния андрогинен стил. Устните малко като да е попълнила, не ли?

# 482
Гласът на Ясмина много прилича на гласа на момчето, което играе Сашо и аз малко се обърквах кой т двамата говори по време на диалозите им.

# 483
Вписвам се в темата за филма след 3-та серия, оказа се интересен, не съм чела книгата, но обмислях да си подновя абонамента към Сторител и ще я изслушам там.

# 484
  • София
Страхотни са децата, дано да ги видим в още много роли.

# 485
В "24 часа" има интервю с Теодора Димова. Казва, че сюжетът е леко осъвременен, защото книгата е писана преди около 20 години. Като че ли, макар не пряко, е участвала при написването на сценария. Доволна е от актьорите, особено от децата.
Коментира отношенията деца-родители, отчуждението, агресията, престъпността.
Интересно интервю.

# 486
Вписвам се в темата за филма след 3-та серия, оказа се интересен, не съм чела книгата, но обмислях да си подновя абонамента към Сторител и ще я изслушам там.
Аз си я пуснах, обаче прпчитът не ми се понрави.

# 487
Жалко, че няма да видим историята на Андрея и нейната майка. Не знам защо са решили да я спестят. Толкова е силна и разтърсваща.

# 488
  • София
Откъде дойде това, че няма да дадат Андрея? Аз останах с впечатление, че е оставена за края или греша?

# 489
Ами няма такава роля до момента обявена,само шест деца показват,шест са и епизодите,явно са решили че историята и е неподходяща и прекалено тежка.
Остават Деян,Калина и Лиа.

# 490
  • София
Явно е така. Влязох в сайта на Нова. Няма Андрея. Жалко!

# 491
  • Sofia
В книгата са седем истории, така ли?

# 492
  • София
Да, в книгата са 7 истории на Андрея, Лия, Дана, Александър, Никола, Деян и Калина.

# 493
  • Между гори и планини
Не са им стигнали парите за 7 епизода...
А каква е историята на Андреа?

# 494
Не са им стигнали парите за 7 епизода...
А каква е историята на Андреа?

Поне тези, чели книгата могат да разкажат.

Общи условия

Активация на акаунт