„Майките“ - сериал на NOVA, тръгва в ефир от 20-ти март.

• 54 647
  • 931
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Пък и нека видим в сериала как ще представят нещата. Те вмъкват различни от книгата елементи.

# 511
За Керана.
Скрит текст:
За мен нейната грешка е пренебрегването на Лия,това че мъжът и е обожествяван едва ли не от нея,той и желанията му са на първо място.Да тя може и да няма талант и да не става за балерина,но самото нехайство и незаинтересованост на майката към обсесията и към балета за мен я прави незаинтересована,сякаш детето и желанията му не са важни,важен е само мъжът и,не се сещам за името му сега.Ще видим как ще го представят тук,това си е мое тълкуване.Тук намекнаха за критики съм външния и вид и може би прекалена взискателност ще видим как ще го представят.
За мен всяка майка си има кусури,аз също.Моята също не е била идеална,но това не значи че не съм я обичала.Въпросът е да не се стига до крайности,да има някакъв баланс на "лудостта" към децата.

# 512
И аз като Лещичка мисля, че няма майки и въобще хора идеални.
Понякога бездействието е много по-лошо от действието.
То също може да доведе до катастрофални последствия.

# 513
Вземете да я прочетете тази книга най-накрая, не е "Война и мир" в 4 тома!
Всяка от нас си знае каква майка е, няма идеални, но за друго се досетох покрай темата. За една друга тема тук - С какво ви дразнят мъжете. И с един, за мен чудовищен, отговор - "Майка му е жива". Е, за себе си желая да съм такава майка, че да не ми се налага да чувам/чета подобен коментар от приятелката на сина ми.

# 514
Били, ако си си свършила добре работата, не би следвало да чуеш нито тези, нито подобни думи.

# 515

Темата е за обсъждане на филма, а не на книгата. Може да отворите нова тема за книгата и там да се карате на тези, които не са я чели.

# 516
Били, ако си си свършила добре работата, не би следвало да чуеш нито тези, нито подобни думи.
Искрено се надявам да не ги чуя, Марджи!
Колкото до книгата, не, няма да си губя времето с отделна тема, който иска да чете, който не иска...

# 517

Темата е за обсъждане на филма, а не на книгата. Може да отворите нова тема за книгата и там да се карате на тези, които не са я чели.

Ами точно, темата е за сериала.
Към момента в сериала все още няма майка Керана и въпросът не е уместен.

# 518
  • Другата България
Грубичко беше това начукване на канчета ала “Прочетете я тази книга!“.
Ами не, няма да я чета, а защо - това си е моя работа.
Темата е за сериала, обсъждаме него, има литературен подфорум - всеки, който иска да обсъжда книги,
може да го направи там.
Аз вече писах - благодарна съм на всички момичета, които споделят как са представени образите във въпросната книга СЛЕД излъчването на съответния епизод. И така е редно.

# 519
Мартина Апостолова?! Що за липса на всякаква артистичност! И какво е това говорене със затворени устни?! Не...
Ани Пападополу, що за грим и визия?
Гротеска ли е епизода, който гледаме?

# 520
Брилянтен Петър Антонов! Актьорът, който играе Деян също е много добър. Браво!
Първият епизод можеше да не го дават или да сменят всички актьори без този, който играеше Никола. Просто бледнеят след всеки следващ.

За мин обаче във всеки епизод (освен в първия) е доста застъпена и ролята на бащата в картинката.

# 521
  • Другата България
Мартина Апостолова направи добра роля в “С река на сърцето“.
Тук за момента е крайно неубедителна.

Аз също намирам вина и в бащата в случая.

# 522
  • София
Това съскане през зъби в говора на Мартина Апостолова ми е много неприятно, до сега никъде не съм я гледала.

Лора Ахтарджиева (Бояна) е единствената неприета от децата в Натфиз, не че това е някакъв фактор.

# 523
  • Между гори и планини
Ох ... Как се разделят деца при развод - момчето при бащата, момичето при майката. Всеки дърпа чергата към себе си и никой не слуша какво искат децата.
Психиатъра в началото с тоя равен професионално изкривен глас го намразих, после съжалих.
Той децата играха чудесно!

# 524
За мен този епизод беше най-тежък. Може би и актьорите допринесоха за това. Много ми стана мъчно, когато майката очевидно не искаше Деян. Много мъчно!

Втори и трети, и те бяха тежки. Тук, обаче Деян беше отхвърлен и от сестричката си, освен от майка си. За мен майката беше много негативен образ в този епизод, някак в другите не ми беше толкова неприятна полята на майката. Тук беше чак отвратителна.

Общи условия

Активация на акаунт