Интимни препарати

• 2 356
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
Всички човешки болести са имали и навремето, какво остава за гъбички и вагинози. Щом има билкови и бабини лекове в народната медицина за тези неща. Друг е въпросът доколко изобщо са се диагностицирали.

Има случаи, в които интимни гелове с лактобактерии са не просто полезни, а препоръчителни, например по време и след прием на антибиотици. В общия случай са по желание, но алтернативата е чиста вода. Всякакви други сапуни, дори бебешки и домашни, са с твърде алкално pH.

Тампоните са много по-вредни за интимната флора, например, но никой, който е свикнал с тях, няма да спре да ги ползва заради това. Сексът също в интерес на истината.
Ако ползвам сапуни или препарати, след това имам обилно течение. От тампоните ми боли корема, въпреки, че ги вадя навреме. Много обичах превръзки Олвейз, но казаха, че са били вредни и се отказах от тях. Имах някои гин. проблеми, след като спрях да ги ползвам имаше промяна. Бях видяла, че в повечето места ги продават с изминал срок на годност, а аз от много години бях ползвала само от тях.
Иде ли реч за секса, да, направо гърми флората. Лошата миризма след секса, бях прочела се дължало на това. Ако нe го правя, нямам миризливо течение.

# 76
Всички човешки болести са имали и навремето, какво остава за гъбички и вагинози. Щом има билкови и бабини лекове в народната медицина за тези неща. Друг е въпросът доколко изобщо са се диагностицирали.

Има случаи, в които интимни гелове с лактобактерии са не просто полезни, а препоръчителни, например по време и след прием на антибиотици. В общия случай са по желание, но алтернативата е чиста вода. Всякакви други сапуни, дори бебешки и домашни, са с твърде алкално pH.

Тампоните са много по-вредни за интимната флора, например, но никой, който е свикнал с тях, няма да спре да ги ползва заради това. Сексът също в интерес на истината.
Ако ползвам сапуни или препарати, след това имам обилно течение. От тампоните ми боли корема, въпреки, че ги вадя навреме. Много обичах превръзки Олвейз, но казаха, че са били вредни и се отказах от тях. Имах някои гин. проблеми, след като спрях да ги ползвам имаше промяна. Бях видяла, че в повечето места ги продават с изминал срок на годност, а аз от много години бях ползвала само от тях.
Иде ли реч за секса, да, направо гърми флората. Лошата миризма след секса, бях прочела се дължало на това. Ако нe го правя, нямам миризливо течение.

На какво се дължи лошата миризма след секса? Ти в крайна сметка отиде ли на гинеколог, нали никога не беше ходила? Може би трябва да си пуснеш изследвания за половопредавани болести, партньорът ти също, при положение, че си имала само един партньор.

# 77
  • София
Щом им лоша миризма само след секс, нека партньорът си пусне микробиология. Не бива да има такава миризма.

# 78
Определено не е нормално сексът сам по себе си да докарва проблеми. Това си е за лекар, даже заедно с другарчето... Имах колежка преди време която ме беше втрещила с подобно изказване, как прави ли секс, после задължително течение и дискомфорт. И го заяви така сякаш е най-баналното нещо... Вярно че и много млада беше но това никой не бива да го смята за нормално и да го оставя без да вземе мерки. И под мерки нямам предвид да реши че по-добре да не прови секс.

# 79
  • София
Както партньора трябва да се изследва така и жената също. Ако в обикновена микробиология не се открие нещо има специализирани тестове.
На мен например на обикновена микробиология не ми излизаха гъбички докато не пуснах по - специфичен тест (PCR). При всички положения тия заключения за секса може и да се обсъдят с гинеколог, за да обясни това онова.

# 80
  • София
Аз едно време невинно си мислех, че нещо не е наред с РНто на съпруга ми, тъй като ми беше единственият партньор с години, а пък гъбясвах.
Колко загубена съм била.....

# 81
Аз едно време невинно си мислех, че нещо не е наред с РНто на съпруга ми, тъй като ми беше единственият партньор с години, а пък гъбясвах.
Колко загубена съм била.....

Каква всъщност е била причината?

# 82
  • София
Ами май в имал и други...
Минало - заминало.

# 83
Изобщо не е задължително да е имал други. И аз съм с един партньор и често правя гъбички.

# 84
  • София
И бях така само дето проблема си беше в мен.

# 85
Гъбичките са много скандално нещо. Могат да се появят поради много фактори и веднага, само имунната система да има най-малък срив. Преди ми се случваше всеки път, когато пиех антибиотици. Никакви пробиотици не ми помагаха

# 86
  • София
Ужасни са тъй като могат да си виреят с години и да не разбереш ако нямаш и никакви симптоми.

# 87
Странно,но аз правя гъбички от презерватив

# 88
  • София
Защо решихте, че е от него? По-скоро може да имате непоносимост към латекса.

# 89
Като каза презерватив, дали лубрикантите вредят?

Общи условия

Активация на акаунт